Sweet Transit Download Gratis

0

Sweet Transit Download gratis is een soort terugkeer naar de antieke Transport Tycoon-spellen en wordt gebouwd door een van de artiesten uit Factorio, Ernestas Norvaišas. Het heeft een volledig hoogwaardige esthetiek uit de jaren 90, en het is een spannende mix van vrijwel anno-fashion stedenbouw met de extra complexe planning en regie, productie en beheer bepaald in de Sweet Transit gratis videogames.

Sweet Transit Download Sweet Transit

Downloaden

Bouw een wereld van dorpen

Er is nogal wat gaande in Sweet Transit Download, en de game bevat een 4 delige tutorial die nieuwe spelers publiceert door de stukjes en beetjes van het bouwen van een dorp, het verbinden van verschillende websites met educatieve routes, het vergroten van je activiteiten en het plannen van treinen. Je moet voedsel en onderdak bieden aan je arbeiders en zorgen dat het geheel met elkaar verbonden is met behulp van wegen en rails.

Sweet Transit begint duidelijk, maar als je vanuit één magazijn uitbreidt, blijkt het onverwachts extra complex te zijn. Uiteindelijk zul je toezicht houden op de overgang van stoom- naar diesellocomotieven, en nieuwe trends in het tijdperk zullen nieuwe economische kansen bieden voor je nederzettingen en gemeenschap, maar het beste als je georganiseerd bent om je onderneming opnieuw in te richten en te heroverwegen.

Spoornetwerk en de samenleving evolueren

Misschien komt het omdat ze uit een spoorwegkring van familieleden komen. Of die als kind vlak naast een leerlijn woonde. Hoe het ook zij, de primaire foto’s van Sweet Transit Download wakkerden mijn stoomlocomotief en bouwenthousiasme echt aan, dus ik wilde de sport vanaf het begin uitproberen. Een praktische overzichtskaart kan u ook helpen.Sweet Transit

Bouw perrons en stations

Na vele uren met een bètaversie, die verondersteld wordt alle primaire functies te bevatten, is mijn einde als volgt: Sweet Transit Download is in werkelijkheid vermakelijk, ondanks het feit dat het toch een paar kinderziektes heeft. Natuurlijk is alle inhoud zorg om af te wisselen tot de releasedatum. Je rust de treinen uit met buitengewone wagons, een steenkoolgladde en later ook uitzonderlijke locomotieven. Binnenkort mag en moet u uw eerste treinen gaan wandelen.

In Sweet Transit draait het geheel om het spoor. Dat merk je vanaf het allereerste begin van de sport. Net als bij maximale creatiespellen, moet je echter eerst een paar eenvoudige huizen plaatsen en een dorp helemaal opnieuw creëren. Je hebt al een paar bouwmaterialen tot je beschikking, waarmee je een magazijn bouwt en het middelpunt van je overeenkomst. Hierdoor had ik meer tijd om het juiste treinstation te bouwen of de kolenaanvoer te optimaliseren.

Spoorroutes om verbinding te maken

Maar als je denkt wat je eerst nodig hebt om metalen en onderzoekstechnologieën te produceren, heb je het mis! Vioolstokken! U wilt het eenvoudigst dat een klein aantal kolonisten een onderwijsdepot mag bouwen. Daar kun je de treinen bestellen die je nodig hebt in ruil voor geld en kolen. Maar aangezien Sweet Transit Download gepland blijft voor lancering in 2022, zal de basisgameplay naar alle waarschijnlijkheid niet langer worden onderworpen aan meer overheersende vervormingen.Sweet Transit

Arbeiders en burgers

Voor het bouwen wil je specifiek hout en je treinen zullen het eenvoudigst op maximale sterkte rijden met voldoende brandstof. Later worden er stops geleverd op de aardappelboerderij, de steengroeve, de katoenplantage en meer Sweet Transit Download. Een deel van die leveringsroutes zijn voortdurend goederen en passagierstreinen, omdat de bevolking van je metropool de boeren, houthakkers en arbeiders levert die je nodig hebt.

De sport met behulp van solo ontwikkelaar Team 17 is over het algemeen een strategie van sitebezoekers. Je besteedt het grootste deel van de tijd aan het maken van plannen, het bouwen en optimaliseren van je spoorlijnen. Zeker in het begin is dat niet gemakkelijk. Je moet er vooral voor zorgen dat er geen botsingen zijn of dat treinen de sporen blokkeren. De eerste sporen gaan naar de zagerij en de kolenmijn.

Plan de meest voordelige uitbreidingen

Om dat te doen, bouw je indicatoren die je track in buitengewone secties verdelen Sweet Transit Download gratis. Wanneer het volgende gedeelte is geblokkeerd, stopt de trein bij het bord en wacht. Naast dezelfde oude indicatoren zijn er ook twee unieke soorten borden, met name ketting en verzoekwaarschuwingen. Overigens is de gelijkenis met Foundation geen speling van het lot, want de ontwikkelaar werkte vroeger als driedimensionale kunstenaar aan de bouwmethodesport.

De technologie gebruiken

Bij het gokken van het spel, vond ik het uitstekend in een poging om me te concentreren op mijn proces als coördinator en richtingplanner. Je vergroot je stad als alternatief terloops en moet letten op voldoende watervoorziening en de aansluiting op een aantal cruciale aanbiedingen samen met de markt en het treinstation. Het is vrij schoon om te zorgen voor een positieve stabiliteit: in geen geval in financiële moeilijkheden gekomen op hetzelfde moment als het beoefenen van de Sweet Transit Download PC.Sweet Transit

Schaal uw nederzettingen op

De steden van Sweet Transit Download hebben echter geen leven: hoewel mijn bewoners van hun huizen naar het station lopen en in de trein stappen, merken ze in ieder geval weinig van hun aanwezigheid. Hierdoor ziet mijn stad er statisch en eentonig uit, ook al lijken de 2D foto’s zelf best mooi: De belangrijkste aandacht van Sweet Transit Download is en blijft oprecht de treinen: als je eenmaal een functionerend spoorwegnet hebt uitgewerkt dat gemakkelijk allerlei items vervoert.

Mensen en later ook reizigers in alle richtlijnen, is het een genot om de sitebezoekers op drukke stations te zien. En ook het aanleggen en vergroten van de routes zelf is zeker leuk. Hoe meer treinen je rijdt, hoe meer verontrustend de bezoekers worden die gemanipuleerd worden, maar hoe meer je het kunt verbeteren. Bij een paar factoren heb je te maken met een enorm spoorwegnet en ben je de handigste die een duidelijke evaluatie heeft. Sweet Transit

Aangepaste inhoud maken

De uitbreiding van de spoorweggemeenschap wordt onder druk gezet door Sweet Transit Download extra sportregels: elke productiewebsite wil zijn eigen station en stations kunnen alleen op een positieve afstand van elk ander worden gebouwd. Daarom strekken uw sporen zich al na korte tijd uit over lange afstanden. Er is echter later genoeg ruimte om stations aanzienlijk uit te breiden. De hierboven aangehaalde evaluatiekaart is beschikbaar, maar kan meer realistische records bieden.

Blijf dicht bij uw burgers

Als je op een route meer goederen vervoert dan voorheen en dus een grotere opleiding wilt, moet je je antieke opleiding verkopen en een gloednieuwe bouwen. Hier zou het praktisch zijn als man- of vrouwwagens aan- of losgekoppeld zouden kunnen worden. Een groot deel van het gebouw in Sweet Transit Download werkt via uitbreidingen. Je moet bijvoorbeeld een station kiezen om daar extra constructies en kruisingen te bouwen.

Dit maakt meestal ervaring, maar in het geval van de dorpsgebouwen lijkt het onnodig omslachtig. Terwijl industrie en spoorwegen hun eigen knop op de drempel van het scherm hebben, moet je het dorpscentrum handmatig ontdekken en kiezen als je huizen in je nederzetting wilt bouwen. We kunnen bijvoorbeeld uw routes bekijken, maar er wordt niet meer aangegeven welke opleiding bij de opleiding hoort.

Hoe Sweet Transit pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Sweet Transit PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Sweet Transit PC
Systeemvereisten (minimaal)
Geheugen: 6 GB
Grafische kaart: AMD Radeon HD 6670
CPU: Intel Core i3-540
Bestandsgrootte: 2 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64 Bit
Systeemvereisten Aanbevolen:
Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: AMD Radeon HD 7850
CPU: Intel Core i5-3470
Bestandsgrootte: 2 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64 Bit

Sweet Transit Gratis PC

Sweet Transit

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.