The Day Before Download

0

We gaan misschien echt snel The Day Before Download spelen. Na twaalf maanden zonder Steam-pagina te hebben doorgebracht vanwege een duidelijk handelsmerkgeschil, is de dramagevoelige overlevingsgame terug op het platform met een gloednieuwe trailer en een nieuwe lanceringsdatum. In plaats van op 10 november staat The Day Before nu gepland voor lancering op 7 december, en in vroege toegang.

The Day Before Download

The Day Before Download


Download

Geef de kernelementen weer

We hebben The Day Before Download met interesse gevolgd sinds we merkten dat het in januari bijna op het hoogtepunt stond. De vintage gameplay-trailer uit 2021 werd op sommige plaatsen visueel verbluffend, maar nauw scripted, en informatie over hoe de game werkte was onduidelijk ondanks het feit dat de game destijds in maart zou verschijnen. We vroegen ons af wat de deal was, en daarna kregen de dingen een vreemd deel.

The Day Before verdween uit Steam, wat de Singaporese ontwikkelaar Fntastic de schuld gaf van een kenmerkend geschil met een agenda-app. Nadat de game was uitgesteld tot 10 november, ging de studio in februari door met een rauwe gameplay monitor, maar de foto’s konden twijfelaars er niet van overtuigen dat The Day Before Download free de hype verdiende die het op de een of andere manier had opgebouwd.

The Day Before Download

 

De zombie-infectie

Iemand merkte bovendien op dat bepaalde scènes uit de trailers van The Day Before scènes uit een Call of Duty Zombies trailer imiteerden, wat niet het ergste sportreclame-misdrijf ooit is, maar niet langer de manier om een steeds groter aantal sceptische doelgroepen voor zich te winnen. We hebben er daarna niet meer op gelet, dus vroeg Eduard Gotovtsev, CEO van Fntastic, vorige week of The Day Before Download PC nog steeds op 10 november zou verschijnen.

Al die tijd hebben we ons gefocust op de ontwikkeling van het spel zelf, schreef Gotovtsev. Weet je, voor ons is het een grote stap voorwaarts vanaf een kleine indiestudio vanaf de drempel van de wereld en gedurende dit soort jaren hebben we pijn, lijden en bloed doorstaan, maar we doen al het mogelijke om door alles heen te gaan. de beperkingen tot het hoogtepunt. We zijn van alles tegengekomen, van het ongeloof van mensen tot aanvallen op handelsmerken.

 

The Day Before Download

 

De middelen om te overleven

Dat handelsmerkgeschil is nu opgelost in de keuze van Fntastic, vertelt Gotovtsev, en daarom kan The Day Before terugkeren naar Steam met zijn authentieke oproep. Als er niet altijd weer een uitstel is, zal de survivalsport vroeg verschijnen op 7 december om 10.00 uur Pacific. Er is geen datum vastgesteld voor de algehele release, en volgens de ontwikkelaar zullen ook de consolevarianten verschijnen.

Dit is de eerste waar we naar luisteren over vroege toegang tot vandaag de dag, Fntastic heeft alleen gesproken in termen van een volledige release. De studio zegt dat ze ervoor heeft gekozen om vroeg toegang te krijgen, omdat The Day Before de eerste grote game is en er mogelijk onvoorziene omstandigheden zijn. De nieuwe trailer bovenaan deze tekst zou eindelijk passende verwachtingen kunnen wekken voor The Day Before torrent download.

 

The Day Before Download

 

Alleen in een wereld

Afgezien van de oubollige, automatisch klinkende vertelling lijkt het mij een overlevingsrecreatie met vroege toegang: er is buit, rijden, individuele ontwikkeling en PvP. We zullen hem testen terwijl hij verkrijgbaar is en van achteren documenteren hoe hij de kilometers aflegt. Dat bracht zorgen met zich mee dat de foto’s die in een volgende trailer als gameplay worden gedefinieerd, in werkelijkheid niet de werkelijke tijd in de engine-gameplay zullen zijn.

Toen maakte de studio bekend dat het vanwege de gamecall in een auteursrechtoorlog was verwikkeld. Het bleek dat The Day Before Download Gratis zijn nomenclatuur deelt met een kalender-app. Met dat misdrijfconflict als doel, zal Fntastic niet op tijd de game in 2023 ingaan. Maar er is nu echter het zwakste spoor van zilver over de donkere wolken. En hopelijk krijgen we er een paar respectabele zombie-achtervolgingen uit.

 

The Day Before Download

 

Het komende spel

Op 7 december, wanneer screenshots download system requirements in Early Access wordt gelanceerd. We kunnen de realiteit van de speelbare recreatie onderzoeken via de gameplay-trailer. Er wordt gezegd dat Fntastic er veel vertrouwen in heeft dat het probleem met hun misdaadgroep kan worden opgelost, ook al kunnen de extra maanden hen helpen zich voor te bereiden op het ontslag en de algemene verbeteringen aan het spel aan te brengen.

The Day Before Download heeft nog steeds geen specifieke lanceringsdatum, maar FNTASTIC belooft dat het spel in de tweede regio van 2021 uitkomt. Het is de moeite waard om op te merken dat, omdat The Day Before pas afgelopen januari werd geïntroduceerd, het erop lijkt dat de ontwikkeling ervan bestaat al een tijdje, vooral met alle foto’s die FNTASTIC aan gamers kon laten zien.

Hoewel specifieke details

Helaas voor consolegamers is The Day Before het handigst bedoeld om via Steam op de pc te worden gelanceerd, en er is geen internationale informatie over de vraag of de game wel of niet wordt geport naar de PS5, Xbox Series X/S en hun ultieme gen-tegenhangers. Het zal nog gepolijster, geoptimaliseerder en inhoudelijker gevuld worden download system requirements screenshots.

Hoe The Day Before PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Day Before Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Day Before

Minimaal:

 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-8400 of AMD-equivalent
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 of AMD-equivalent
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 55 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • Processor: Intel Core i7-8700 (3,2 Ghz) of AMD-equivalent
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 1080 Ti of AMD-equivalent
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding
 • Opslag: 55 GB beschikbare ruimte

The Day Before Gratis Download

The Day Before Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.