Dungeons 4 Download

0

Dungeons 4 Download het moderne deel van de Dungeons-serie via Kalypso Media, zal binnenkort zijn hordes op ons loslaten. Lees verder om onze eerste indrukken van de game, het verhaal en de gameplay te bestuderen. Dungeons vier is slechts een nieuwe toevoeging aan de Dungeons-serie, waarin je wordt geconfronteerd met klassieke avonturiers met een hoge mythe en hun eindeloze zoektocht naar buit.

Dungeons 4 Download

Dungeons 4 Download


Download

Nog meer kwade spreuken

Je speelt als de kwaadaardige baas van een ondergrondse kerker en zijn handlangers, en houdt toezicht op elk ding wat betreft de vallen, buit en lay-out. Net als de andere videogames uit de collectie zal Dungeons 4 PC Download een op rasters gebaseerd formaatgadget kenmerken, een World of Warcraft-achtige, blokachtige waanvoorstelling en voldoende valstrikken om elk kwaadaardig genie een kans te geven voor zijn geld.

Terwijl je je schamele kelder vol verschrikkingen uitbreidt tot een echte tombe van vernietiging, verdien je een uitstekende reputatie en fortuin als onfeilbare opzichter, waardoor machtigere avonturiers worden verleid om te proberen je substantiële schatschat te plunderen en de cyclus opnieuw te starten.

 

Dungeons 4 Download

 

Nog meer monsters

De meest recente aflevering belooft bovendien nieuwe functies zoals grote kaarten, een gloednieuwe dwergenfractie en vallen en gebieden met lava-thema. Met deze overvloed aan nieuwste speelgoed om mee te spelen, kun je je het beste afvragen wat voor kwaadaardig metselwerk en duivelse kerkercapriolen de avonturiers goed doen. Het verhaal van Dungeons 4 Download Gratis draait om jou, de opkomende boosdoener die hun eerste kerker installeert.

In plaats van een stad heb je echter de taak om toezicht te houden op de ontwikkeling, ontwikkeling en toewijzing van middelen van je kwaadaardige kerker. Af en toe zullen avonturiers proberen je kerker te plunderen voor de buit. Het doel is om ze er nu niet mee weg te laten komen via vallen, volgelingen en spreuken in play Dungeon hunter 4 on pc. Je stuurt je legers bovendien via de bovenwereld om te strijden om de kracht van veel van de vele fantasiefacties.

 

Dungeons 4 Download

 

Pijnlijke vallen om te malen

Dungeons 4 Gratis is een op rasters gebaseerde, isometrische bouwsimulator vergelijkbaar met Cities: Skylines. Dungeons 4 is de modernste generatie van de klassieke Dungeons-componenten, nu groter en slechter dan voorheen. Strijd diep in de underground met de dwergen, vecht tegen de kwaadaardige helden in de bovenwereld en breid je kerker uit tot aan de randen van het rijk. De gameplay loop komt mooi samen.

De volledige demo klokte rond de 2 uur af. Als we verwachten dat het eerste project korter is en het beste 30 minuten duurde, dan zou elke missie ongeveer veertig minuten kunnen duren. Eén spotlight uit de demo veranderde in de soundtrack. De muziek is passend sfeervol terwijl je in de kerker graaft of de bovenwereld doorkruist, maar het wordt een vrolijke rockmuziek bij elke gelegenheid dat je interactie hebt in een gevecht met vijanden.

 

Dungeons 4 Download

 

Het trainen van de strijdkrachten

In negatieve termen: de digitale camera bevindt zich veel te dicht bij de deelnemer, waardoor u niet kunt uitzoomen om de volledige kaart te bekijken. Er is naar verluidt een manier om het in III te repareren, maar ik kon het hier niet meteen vinden. Er zijn ook enkele stotteringen geweest vlak bij het begin van de sport, maar beide gingen weg of merkten ze niet meer op. Afgezien daarvan is de game een geweldige tijd voor liefhebbers van een informele.

De drie facties worden gedurende de demo gescheiden gehouden, maar je zou kunnen verwachten dat ze in latere missies op een bepaald moment in het spel als geheel kunnen worden gemengd en vormgegeven absolute evils. Ik hou vooral van de nadruk op de variaties tussen de drie soorten wezens die je kunt rekruteren. Hordemonsters, demonen en de ondoden hebben allemaal verschillende behoeften en eigenschappen.

 

Dungeons 4 Download

 

Stof je luitenants af

Als je zo bereid bent, kun je het ene kamp versterken ten koste van de andere, waardoor je vrijelijk een niet-publieke strategie kunt smeden. Waar mogelijk hebben ze zich vergist in het aspect van de demonologie, waardoor hun wezens extra grappig zijn om te gebruiken, vooral tijdens lange reizen naar de bovenwereld. Er zitten echter nog steeds een paar knikken in de gadget. Sommige graden beperken de manier waarop je in de studierichtingen kunt bewegen.

Ik merkte dat ik een paar keer op de upgradeknoppen klikte en vroeg me af wat de gevolgen van een computervirus waren in plaats van beperkt te worden via willekeurige grenzen. Het is echter een klein minpuntje dat zijn oorsprong vindt in de vroege niveaus, omdat het een langdurige academicus was. Waar ik vond dat Dungeons drie een beetje onevenwichtig was Dungeons 4 Download PC en ik ben ervan overtuigd dat het er waarschijnlijk een zal zijn die blijft hangen.

Hoe Dungeons 4 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Dungeons 4 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Dungeons 4

Minimaal

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 510
 • CPU: Intel Core 2 Duo E8400
 • Bestandsgrootte: 25 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10/11

Aanbevolen

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 510
 • CPU: Intel Core 2 Duo E8400
 • Bestandsgrootte: 25 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10/11

Dungeons 4 Gratis Download

Dungeons 4 Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.