Tiny Tina’s Wonderlands download

0

Schiet een enorm aantal wilden in het gezicht met een uitbarstende kruisboog, Tiny Tina’s Wonderlands downloaden monsterlijke meteoren met vrije worp naar grove menselijke paddenstoelen en investeert energie in een soeverein paard dat vanuit een echt perspectief is geproduceerd met behulp van waardevolle stenen. Dat is min of meer Tiny Tina’s Wonderlands downloaden, en ervan uitgaande dat het in grote lijnen lijkt op een opnieuw gevilde Borderlands 3, is dit omdat het zo is.

Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina’s Wonderlands Download

Downloaden
 

Perspectief op een dromenland

Tiny Tina’s Wonderlands download gratis is een zinloze, met dromen doordrenkte bijtaak van de OG boef shooter en een onmiddellijke vooruitgang naar de Borderlands 2 Assault on Dragon Keep DLC uit 2013. Als een spel in een game, zorgt Tiny Tina’s Wonderlands download ervoor dat ze door een nagebootst tafelblad verbeelden inspanning genaamd Bunkers en Badasses, een soort van vervangende realiteit Dungeons and Dragons die niet exclusieve droomuitspraken vervangt door belachelijkheid, ongepaste wreedheid en enorme hopen wapens, of ze nu passend zijn of niet.

Desalniettemin is dat de tovenarij van deze verbazingwekkende hoodlum shooter RPG, die doorgaat ongeacht eventuele gevaren en wanorde en jibberjabber voor gekke en fundamentele minuten omarmt. De verbijsterende, gierende wildvorming wordt naar voren gebracht door een van de meest gegronde parodie ondernemingen van elk spel, met Ashly Burch die terugkeert als de lieftallige aanstootgevende Tiny Tina’s Wonderlands download gratis, Will Arnett als de in wezen onverlaten, Andy Samberg als het over energieke idiote partijdeel , en Wanda Sykes als de op richtlijnen gerichte speler.

De droomcomponenten

In alle gevallen zijn de stemacteurs en het creëren van satire beter dan ooit in deze serie, en zelfs zonder alle actievolle plunderingen en schietpartijen zou de ervaring gunstig zijn voor alleen de basispersonages en vermakelijke minuten. Er is een missie waarbij je probeert een goede methode te vinden om van de ondoordringbare existentiële kracht van een individu af te komen, een andere waarbij de personages te twijfelachtig worden over een gevestigde waarde met een blauwe pet, en een andere waarbij je direct een ton Smurfen doodt.

De stunts stoppen nooit, en fans van tabletop fantasie zullen een heleboel referenties en inside moppen vinden die catnip zijn voor ervaren dobbelstenenrollers Tiny Tina’s Wonderlands download. Het helpt niet dat deze stukken met vergelijkbare vijanden die je tijdens de hele missie ervaart, dienovereenkomstig geen curveballs bieden, gewoon dezelfde onverlaten die je bij verschillende gelegenheden vooraf proactief hebt gedood. Het verrassende stuk en de uitstekende stemacterende presentaties sluiten op briljante wijze aan bij het gebogen en krankzinnige FPS probleem om iets buitengewoon basaals te maken.

Fenomenale uitwisseling en wereldstructuur

Alles in aanmerking nemend, zelfs als de vreemdheid betrouwbaar boeiend is, wordt het essentiële verhaal een van de zwakkere delen van het pakket. Het model in Borderlands spel tot nu toe was dat de idiote handel en dwaze sidequests een algemeen verhaal verduisteren dat heel bijzonder is, met personages waar we om geven en previews van authentieke tendens en duizelingwekkende wendingen. Ik bleef maar raden dat de Tiny Tina’s Wonderlands download een vergelijkbare regeling zou moeten volgen.

Er is meer redelijke beraadslaging

De manier waarop de hele ervaring plaatsvindt in een game die wordt gespeeld door Secret Neighbor personages en die niets beïnvloedt, laat de systemen nogal dwaas aanvoelen in plaats van fantasierijk of ongehoorzaam en over het algemeen niet in overeenstemming met de normen die de Borderlands serie heeft gesteld. Maar man, het is nog steeds zo verdomd fascinerend. Hoe dan ook, het verandert eerder in een echt voor de hand liggende race naar een belangrijke onverlaten die je moet verslaan voordat de credits rollen.

Het is duidelijk dat een groot aantal individuen naar Borderlands komen in de verwachting dat er een enorme lading wapens zou moeten spelen, en de Tiny Tina’s Wonderlands download stelt niet op zo’n manier teleur. Normaal gesproken zul je buitengewoon veel assortimenten van om willekeurige redenen gemaakte wapens met dwaze en krankzinnige voordelen opmerken, zoals een aangepaste kruisboog die aanvoelt als een ouderwets geprogrammeerd geweer of een jachtgeweer dat verandert in een vuurbal die je naar een vijand gooit wanneer deze opraakt van munitie.

De wereld verandert totaal

De vooruitgang van overdreven sciencefiction naar zeer hoge dromen heeft ongelooflijk weinig veranderd aan hoe Borderlands aanvoelt om te spelen, maar een paar prominente buitengewone gevallen, bijvoorbeeld, explosieven worden verplaatst met aanzienlijk extra charmante spreuken en buitensporige limieten die naar een meer vreemde moxie, zoals beest twisters van ijs bij sociale evenementen. Afgezien daarvan zijn de kwalificaties voor het grootste deel oppervlakkige veranderingen om te bestrijden, dus Borderlands 3 fans zouden absoluut kalm moeten zijn in de Tiny Tina’s Wonderlands download.

De vergelijkbaarheid met Borderlands 3 is inspirerende informatie in dat gevecht in Tiny Tina’s Wonderlands download gratis is overal onvoorstelbaar, met gek uitziende vijanden, testende baasgevechten, langs deze lijnen gebeurt er veel absurditeit op het scherm dat over het algemeen je scherm lijkt te zijn als een regenboog uitgespuwd in een tornado die explodeerde in 100 extra onopvallende twisters. Het glijden, schieten en projecteren in Wonderlands is echt een ongelooflijke tijd.

Tiny Tina’s Wonderlands Trailer

Een deel van de nieuwe spullen

De 2K vijanden die er al zijn sinds Borderlands 2, hebben bijvoorbeeld de zeer zekere benadering van handelen door een gratis voor iedereen binnen te gaan, in de verwachting dat je exorbitant op hun hoofd schiet. Eenmaal geprikkeld, omzeilen ze het nastreven van dat alles en elke keer dat ze een kill scoren, gaan ze verder in een nog groter monster. In Tiny Tina’s Wonderlands gratis pc is er een tegenstander genaamd de Cyclops die onduidelijk handelt. Als ik dit zeg, betekent dit dat er geen verbazing is, maar hoeveel vijanden en overpeinzingen die opnieuw zijn gevild of hergebruikt, me zeker keer op keer hebben doen fronsen.

Iets enorms Tiny Tina’s Wonderlands download gratis veranderingen is het verwisselen van statische en onbetwistbare individuele klassen voor een structuur die aanzienlijk vloeiender is, voor betere en op betreurenswaardige manieren. In plaats van één klasse te kiezen die wordt verzorgd door één persoon met een specifiek programma van limieten, maak je liever je eigen klasse en kies je uit een keer van zes uitgeklede karakterklassen die je kunt mixen en matchen niet al te ver weg als je open je resulterende vaardighedenboom.

Ongelofelijk computerspel persoon

Vanaf nu kon je merken dat je een aantal limieten deelt met iemand die een andere klasse heeft gekozen, wat een bijzonder contrast is met eerdere games waar elke klasse een slimme impact heeft in de vechtmeta. Dat is iets om dankbaar voor te zijn, omdat het inhoudt dat je je personageklasse je eigen kunt maken, maar het is niet ongelooflijk omdat klassen hierdoor hetzelfde aanvoelen terwijl je met een volledig team van vier speelt. Dat wordt in ieder geval niet erg!

Het is vrij eenvoudig te onderzoeken, en het observeren van nieuwe districten en het openen van nieuwe paden in deze gekke voorverpakte gamescène is een ongekende en gepushte techniek voor het isoleren van het snelle gevecht en de stoten met onbeholpen grappen, zoals een gebied waar je langs een cheddar puff moet gaan die is door Bunker Master zelf op het bord is gevallen. Helaas bevat het bovendien een van mijn meest onaangename stukjes van de Tiny Tina’s Wonderlands downloaden pc.

De kosten van de droomsoort

De download van Tina’s Wonderlands voegt bovendien een charmante bovenwereld toe waar je, in tegenstelling tot rennen en schieten in het eerste individu, rond een assistent loopt als een zinloos beeld dat de wereld onderzoekt en nieuwe activiteiten en nevenexcursies vindt om af te ronden. Dit is een absoluut ontmoedigend nieuw deel dat je in een claustrofobisch klein veld steekt en een paar zonder duidelijk einddoel in gedachten naar je gooit totdat je een moordmeter afsluit, wat buit verwerft en vooruitgaat.

Je zult deze saaie kleine gevechten tegenkomen terwijl je de bovenwereld onderzoekt, als opvuller tijdens een deel van een zijmissie, of zelfs in het laatste arrangement, dat het in een veelheidsmodus omvat. Nog betreurenswaardiger is dat gevechten vaak vijanden opleveren met zo’n comfortabele snelheid dat je uiteindelijk gelooft dat er meer slechteriken zullen verschijnen zodat je de kill meter kunt afmaken, vooral als je tenminste accepteert dat je te maken hebt met veel kattenkwaad en verder spelen met maatjes.

Verschillende stijlen van schade

Als je vervolgens het verhaal na ongeveer 20 uur voltooit en Tiny Tina’s Wonderlands download, de fundamentele ontwikkeling van de laatste fase, The Chaos Chamber, zul je zien dat het in wezen slechts een kleine start is van gevechten. Dat is tot op zekere hoogte een fout, maar gelukkig werkt het een stuk beter als een laatste ontwikkelingsfase, vanwege de moeilijke situatie en de roguelike mechanica die erin is gegooid om dingen echt interessant te maken, bovendien is het ongetwijfeld de meest terugbetalende activiteit van een buit en XP perspectief.

Bij het onderzoeken van de inhoud van de laatste fase, Tiny Tina’s Wonderlands downloaden heeft veel sleur beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar extra om te doen. Ondanks de manier waarop er een bijna eindeloze hoeveelheid buit is om naar te zoeken, geven Myth Ranks, die je een licentie geven om je personage te levelen en buitengewone buffs te openen, je alles als een berg om te schalen als je nog niet klaar bent de meest voorkomende manier om mensen in het gezicht te slaan met een betoverd strijkijzer.

Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina’s Wonderlands Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: AMD FX-8350 or Intel Core i5-3570 processor
RAM: 6 GB
OS: Windows 10
VIDEO CARD: AMD Radeon RX470 or Nvidia GeForce GTX 960 4GB
FREE DISK SPACE: 75 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Recommended Requirements

CPU: AMD Ryzen 5 2600 or Intel Core i7-4770
RAM: 16 GB
OS: Windows 10
VIDEO CARD: AMD Radeon RX 590 8GB or Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
FREE DISK SPACE: 75 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6 GB (AMD 8GB)

Leave A Reply

Your email address will not be published.