Uncharted Legacy of Thieves Collection Download

0

Hoewel een aantal van de onderliggende lay outkeuzes enige leeftijd vertoont Uncharted Legacy of Thieves Collection Download collectie de uitzonderlijke manier om Uncharted 4 A Thiefs End Download spelen. In beide videogames zijn de maximale enorme aanpassingen duidelijk om te zien in de 3 spelmodi van de game. De Fidelity modus streeft naar een lokale 4K presentatie Uncharted Legacy of Thieves Collection gratis.

Uncharted Legacy of Thieves Collection Download Uncharted Legacy of Thieves Collection

Downloaden

Enkele avonturen van Nathan Drake

Wat de extra pk’s van de PS5 biedt, is de voorkeur van Naughty Dog, wat geen geschenk was met de originele releases op zowel de PS4 als de PS4 Pro. Uncharted Legacy of Thieves Collection Download waren speelbaar op PS5 via achterwaartse compatibiliteit, maar zaten frustrerend vast aan dezelfde 30 fps-limiet omdat de PS4 versies in beide respectievelijke campagnes. De betere body rates voor elk zijn gereserveerd voor zijn of haar respectievelijke multiplayer modi.

De geavanceerde algehele prestaties vormen een geweldige aanvulling op elke videogame, vooral bij het balanceren van beslissingen en gemiddelde framekosten. De Performance-modus zorgt ervoor dat de zeer gerichte niveaus en pittoreske achtergronden hun in het oog springende attractie behouden, terwijl het moment tot de tweede beweging beter dan ooit voelt met de betere lichaamssnelheid.

Tegen een golf van zwaar geweervuur

Uncharted Legacy of Thieves Collection Download zo nu en dan trage opnames voelen pittig en responsief aan, en ik merkte dat ik snel vijandige ontmoetingen met extra vertrouwen kon schoonmaken dan met het gokken van de originelen. Maar het is een geweldige manier om voor de eerste keer van elke game te genieten. Waarbij de lichaamsprijs streeft naar een vergrendelde 30 fps en daar voor vrijwel elke scène blijft hangen.Uncharted Legacy of Thieves Collection

Ontzettend aangrijpend verhaal

Vooral terwijl de verhalende verrassingen die ze opbouwen, afgestompt zijn voor spelers die ze al hebben gezien Uncharted Legacy of Thieves Collection Download. Het bewonderen van het vermogen van de sport om geavanceerde hardware te gebruiken, gaat tot nu toe alleen als je op de daken slentert als een jongere Nathan Drake of via de bewegingen van een ontsnapping uit de gevangenis, het is bedoeld om de centrale strijd van het vervolg op te zetten.

Het is een verhaal dat zo sterk profiteert van de eerste verrassingen dat het opnieuw bekijken ervan niet hetzelfde effect heeft, dat je in gedachten wilt houden terwijl je bedenkt dat deze verbetering niet losjes is. Dit is misschien niet van toepassing als je voor de eerste keer naar Uncharted Legacy of Thieves Collection Download komt, en de tijd dat de release de subtiele verschuiving in typische toon en klimatologische finale van Drake’s verhaal niet veel minder impactvol heeft gemaakt. Uncharted Legacy of Thieves Collection

Gezichtsanimatie

Je hebt waarschijnlijk al gehoord hoe correct het verre is: bijna universeel geprezen bij de oorspronkelijke lancering die in 2016 terugkeerde. Het veranderde in en is niettemin het perfecte einde van het verhaal van de grijnzende held. In Uncharted Legacy of Thieves Collection Download het begin geeft hij zijn bestaan van avontuur op en leidt hij een normaal bestaan met medeplichtige Elena, maar de komst van de lang verloren gewaande broer Sam lokt hem tot een allerlaatste uitdaging.

Hij verlangt naar avontuur en ziet haar ten onrechte als status die hem in de weg staat. Het is een fantastisch vormgegeven emotionele oorlogsvoering, het is des te aangrijpender vanwege de rustige momenten die ernaartoe leiden, Uncharted Legacy of Thieves Collection Download waaronder een nog steeds ideale scène waarin ze samen Crash Bandicoot spelen, een seconde van niet gewelddadige nostalgie in een recreatie die in elk ander geval gevuld is met vuurgevechten en in de buurt van oproepen.

Momenten zoals het veilinghuis

Al die beweging heeft ouderen prachtig Uncharted Legacy of Thieves Collection Download. En er kunnen er massa’s van zijn, terwijl concurrerende schatzoekers en hun meedogenloze huursoldaten proberen een einde aan je avontuur te maken. Hoewel het in de eerste plaats werd ontworpen met een controller in gedachten, kiest iemand die nogal wat FPS-videogames speelt, voor het vastleggen en richten met een muis voor de gewone gevechtssecties.

Natuurlijk gaat het allemaal spectaculair fout. De verstandige Sam steelt de show, maar Elena’s rol is van vitaal belang. Ze vertegenwoordigt het leven dat hij zal leiden als hij zijn riskante tochten door de arena opgeeft. Het is vooral in het opnieuw spelen van Uncharted Legacy of Thieves Collection Download waarin de geleidelijke maar afgemeten openingsuren van de game een beetje moeilijk te missen zijn. Die overigens niet in deze Legacy of Thieves collectie zijn opgenomen.

Hoogtepunt van het spel

Stealth geeft een kans aan de chaotische schietpartijen, Uncharted Legacy of Thieves Collection Download die munitie besparen en zijn eigen bevredigende momenten opleveren, waardoor ik een masterplan kan schetsen terwijl ik me verstop in een paar hoog gras. Hebben deze plannen voortdurend schilderijen gemaakt? Bijna nooit, toegegeven. De meeste van mijn stealth-inspanningen zijn vuurgevechten geworden, of dwongen me te ontsnappen aan huursoldaten met arendsogen.

Ze zijn nog steeds even opwindend als altijd, en soms problematisch, en dwingen me om van dekking naar kap te duiken, mijn foto’s feilloos te timen en ervoor te zorgen dat ik niet langer te slim af ben. En tijdens die aanlokkelijke, zorgwekkende vuurgevechten, laat het gebruik van een muis me ervaren waar mijn kogels en granaten landen. Maar het is niettemin mogelijk om een hele ploeg uit te schakelen zonder opgemerkt te worden, als je maar voldoende bent.  Uncharted Legacy of Thieves Collection

Beschikt over veel doelstellingen

Als je de concurrentie niet wilt doden, kun je maximaal een tijdje klimmen, klauteren en aan onzekere zitstokken hangen. De klimmechanica biedt een scala aan eersteklas, tactiele puzzels, waarbij gebruik wordt gemaakt van de omgeving en de structuur veel beter is dan de recente Assassin’s Creeds. Hoewel de routes vaak lineair zijn, zijn er nog steeds mogelijkheden om uw persoonlijke richting in kaart te brengen.

Tijdens een ervaring naar een Uncharted Legacy of Thieves Collection Download herenhuis moet je groep van dak naar dak sluipen om te voorkomen dat de bewakers je fouilleren, dus je bent vrij om je eigen paden over de daken te kiezen in plaats van gewoon een die vooraf bepaald is door het spel. Het maakt je verstandig als je je vijanden voorhoudt, waarna je dom blijft terwijl je vast komt te zitten. Het is veel meer gespannen dan je gemiddelde hersenkraker.

Actie set pieces in de serie

Af en toe een dodelijk lokaas bemoeilijkt die bergbeklimmende puzzels. Uncharted Legacy of Thieves Collection Downloadherbergt zeker een van mijn favorieten: grote, mechanische standbeelden die je kunnen doden met hun grote wapens. De juiste routemethode die deze wapens over je heen gaan, dus je wilt het aantal bewegingen dat je kunt maken als die mechanische bedreigingen tikken en op hun plaats knarsen, worden geteld. Uncharted Legacy of Thieves Collection

Veelvuldig spelen

Terug op vloerniveau kun je een rondje met je jeep maken. Het is meer dan een handige manier om rond te komen, want de lier kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot nieuwe regio’s door het gebruik van zware deuren of het slepen van de auto over modderige heuvels. De jeep van de Lost Legacy zal je vooral een heerlijke vrijheidservaring geven. Maar de jeep is ook een bron van spanning, net als de interessante downhill sprint in Uncharted Legacy of Thieves Collection Download.

Verfijnde en verbeterde versie

Het neemt het genre, verplettert het, rehydrateert, suddert, filtert, Uncharted Legacy of Thieves Collection Download condenseert en comprimeert in zijn puurste vorm. Het is een passende, fijne tourbundel. Het begin van elke buurt of faillissement voelt als een paars tapijt dat voor je uitrolt en je uitnodigt om elke keer iets nieuws te ontdekken. De bevroren aarde van Schotland, de kleurrijke savanne van Madagaskar, de droge nachtbries van Italië.

Uncharted Legacy of Thieves Collection Gratis Download neemt je ergens mee naartoe en verandert het in een speeltuin van chaos om in te rommelen en waarschijnlijk op te blazen voor je weg naar buiten. Drie rondes hiervan maakten me een pro door het opgeven, hoewel ik een last werd van het overdenken van mijn actie spel. Uncharted 4 kwam zes jaar geleden uit, maar het is niettemin geweldig in wat het doet.

Hoe Uncharted Legacy of Thieves Collection pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Uncharted Legacy of Thieves Collection PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Uncharted Legacy of Thieves Collection PC

Minimale systeemvereisten

CPU: Intel i5-4330, AMD Ryzen 3 1200
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 960 (4 GB), AMD Radeon R9 290X (4 GB)
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
SPECIALE VIDEO RAM: 4 GB

Systeemvereisten Aanbevolen

CPU: Intel i7-4770, AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 1060 (6 GB), AMD RX 570 (4 GB)
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
SPECIFIEKE VIDEO RAM: 4096 MB

Uncharted Legacy of Thieves Collection Gratis

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.