Uncharted 4 A Thiefs End Download gratis

0

Uncharted 4 A Thiefs End Download gratis zal het gaming panorama niet opnieuw definiëren zoals zijn voorgangers, maar Drake’s reis van vandaag is zeker zijn beste maar. Met deze onderscheidende PlayStation Four reis heeft Naughty Dog opnieuw de lat hoger gelegd voor wat haalbaar is Uncharted 4 A Thiefs End gratis in het filmische actie sport gebied. En zelfs als Nate’s wereldreis in zijn vierde deel oorlogvoering.

Uncharted 4 A Thiefs End Download gratis Uncharted 4 A Thiefs End

Downloaden

In de geschiedenis van de wereld

Dat is nu niet meteen duidelijk Uncharted 4 A Thiefs End Download duurt even om te beginnen, met de openingsuitwisselingen verlengd om de basis te leggen voor Sam de lang misplaatste broer van de hoofdrolspeler, die in eerdere edities nooit is opgemerkt. De ontwikkelaar stopt kort met het heroverwegen van het verhaal, maar met de hulp van het persen van de geheime broer of zus in het complot van de heersende bezittingen, zou je je ongeloof moeten opschorten.

Trotseer de zwaartekracht en kijk

Demp je zware karakter, ook al, en je zult tot het Uncharted 4 A Thiefs End Download besef komen dat de oudere Drake een uitstekende toevoeging is. We analyseren meer Nate’s opvoeding in deze ongeveer 15 uur durende marketingcampagne dan alle drie de voorgaande titels gemengd, en de complexiteit van zijn relaties met Sam, Sully en, cruciaal, Elena vormen de ruggengraat voor een fictie die elk gegrond is en herkenbaar.

Dit, afgewisseld met een achtergrond van piraten en onnoemelijke rijkdommen, resulteert in een echte webpagina-draaier-achtige pulpplot, waar je vastbesloten zult zijn om de volgende wending te vinden. Het is een uitstekend proces om ervoor te zorgen dat de stilte van de belangrijkste man of vrouw voelbaar Uncharted 4 A Thiefs End Download is, maar zoals bij sommige dingen, zal een strenge controle je een aantal dingen doen afvragen.Uncharted 4 A Thiefs End

De console in de eerste plaats

Uncharted’s voortdurend geïnjecteerde fictie in feite, maar de draai aan Henry Avery’s lang verloren Libertalia is de aangename historische achtergrond van de serie, maar. De naam staat praktisch vol met subplots, waarvan er veel discreet in de reis worden ingevoegd met behulp van Ish Uncharted 4 A Thiefs End Download achtige verzamelobjecten. Nogmaals, de ontwikkelaar vindt geen nieuw terrein uit, maar doet eerlijk wat hij doet, eersteklas.

Hetzelfde geldt voor een flashback reeks die alle speelsheid en verkennende interactiviteit heeft van het gedeelte Hallowe’en Keep uit The Last of Us: Left Behind. Maar zelfs als het tempo op locaties langzaam vertraagt, is het een vakkundig geassembleerde sport Uncharted 4 A Thiefs End Download verklaarde stiltes komen vaak overeen met momenten van extreme actie. In plaats van de lat hoger te leggen volgens de theatrale aspecten van Uncharted.

Spektakel van epische proporties

En om die reden is dit de meest constante en samenhangende Uncharted vanwege het feit dat Uncharted 4 A Thiefs End Download een uitstekend succes is gezien de hoeveelheid grond die het beslaat. Zoals het geval is met eerdere inzendingen, zul je de hele wereld bestrijken, en hoewel we misschien geen van de locaties bij naam definiëren uit angst om de zaken te bederven, kun je erop vertrouwen dat het soort omgevingen opmerkelijk is. Uncharted 4 A Thiefs End

Het buitensporige klimmen

Deze diploma’s zijn ook een stuk groter Uncharted 4 A Thiefs End Download dan ooit tevoren: je zou met regelmaat buiten de gebaande paden kunnen treden en de komst van auto’s biedt je veel meer vrijheid om te ontdekken. Het is geen open wereldrecreatie, maar verborgen dagboeken en optioneel beschikbare gesprekken zijn verspreid over deze grotere locaties, wat je een stimulans geeft om elke laatste centimeter van de zorgvuldig aangewezen speelruimtes te vegen.

Deze methode, waarbij verkenning vooraf van beweging wordt benadrukt, en hoewel dat verdeeldheid kan zaaien onder degenen die strijd boven persoonlijke ontwikkeling zoeken, impliceert het wel dat de vuurgevechten duidelijk extra Uncharted 4 A Thiefs End Download betekenisvol zijn nadat ze uiteindelijk zijn aangekomen. In werkelijkheid, niet zoals in oudere videogames waarin je golf na golf van antagonisten zult vrezen, zul je hier vooruit zoeken naar de vuurgevechten.

Globetrotten over de hele wereld

Dat komt in de meeste gevallen omdat ze lichtjaren eerder zijn dan eerdere games. Het geluidsontwerp is absoluut herzien, zodat vuurwapens barsten in plaats van parp, terwijl actieschalen Ghost of Tsushima Download kregen, waardoor je in gedachten met een mengeling van methoden kunt naderen. Met hoog gras Uncharted 4 A Thiefs End Download kun je bijvoorbeeld onopvallend techniek gebruiken, terwijl je met de nieuw aangebrachte grijphaak snel door speelgebieden kunt gaan.

Beperkte munitie en vernietigbare dekking moedigen je aan om te blijven overdragen, en de geweldige besturing zorgt ervoor dat elke ontmoeting net zo bevredigend is als de rest. Drake’s Deception, kozen de in plaats daarvan voor vaste porties die een extra persoonlijk tintje kunnen geven. Dat betekent niet dat ze veel minder geweldig zijn, je hebt waarschijnlijk allemaal zichtbaar de motorachtervolgingsscène via nu.

Actievibe van de serie

Het meest effectieve nadeel is de toevoeging van het laatste Naughty Dog-cliché: gepantserde vijanden. Hoewel er op de route van de marketingcampagne minder kogelsponzen worden gegeven dan in eerdere inzendingen, kan de studio de verleiding niet weerstaan om er wat in te gooien, en het is nog steeds irritant om royaal granaten naar de tenen van een gemailde huurling te gooien het meest effectief om hem ongedeerd weg te zien lopen.

Deze oogrollen, naast voortdurend Uncharted 4 A Thiefs End Download instortende constructies en platformpuzzels, adviseren de ontwikkelaar om de franchise te verlaten op een overdreven manier dat hij sommige van deze mechanica niet opnieuw kan gebruiken. Het verhaal is zeker niet geschreven rond technische hoogstandjes die het bedrijf wil bereiken. Maar er kan een gerangschikt alternatief zijn waarmee je door competities gaat. Uncharted 4 A Thiefs End

De introductie van een grappling

Dat gezegd hebbende, de eerder genoemde grijphaak en de altijd aanwezige aanwezigheid van medeplichtige karakters zullen zeker de omgeving vernieuwen, de scriptprestaties zijn ronduit chic. Factor de auto’s in het mengsel en je wordt ook met een Uncharted 4 A Thiefs End Download paar duidelijk plezierige navigatie. Het is zeker niet moeilijk, maar de titel vindt voortdurend nieuwe benaderingen, waardoor je je afvraagt hoe je de volgende richel kunt bereiken.

Evolutie van de serie

En we moeten waarschijnlijk een paragraaf overhouden voor de presentatie, dat is in werkelijkheid behoorlijk kaakverliezend van begin tot eind. De kleurschakering te veranderen en uitzonderlijke stemmingen te creëren. De raadsels die in eerdere Uncharted videogames zijn geraakt of weggelaten, zijn hier een stuk hoger; ze zijn belastend genoeg om Uncharted 4 A Thiefs End Download een gevoel van voldoening te geven, maar ook vermakelijk om op te ruimen.

De grote omgevingen zijn er niet minder dicht op ingericht, en de vergezichten zijn een aantal van de fijne die we ooit op een console hebben gezien. Maar het is de kunstcursus die zichzelf overtreft: elke omgeving voelt net zo geweldig en cruciaal Uncharted 4 A Thiefs End Download als de vorige, of zelfs terwijl je de laatste paar uur op dezelfde wijdverspreide plek doorbrengt, maakt de studio gebruik van subtiele verlichtingsaanpassingen en weersomstandigheden om. Uncharted 4 A Thiefs End

Beeldkwaliteit

De multiplayer is de kers op het hoogtepunt van deze ingewikkeld gebakken cake, en terwijl we onze online indrukken in een latere aflevering zullen delen, zullen we zeggen dat we dol zijn op wat we hebben gespeeld. De afwezigheid van zal voor velen een bron van verdriet zijn, maar Naughty Dog’s heeft al bevestigd dat het later binnen de 12 maanden zal komen Uncharted 4 A Thiefs End Download. Je zult het voorlopig moeten doen met de competitieve suite.

Die dun is in termen van modi, hoe goed geassembleerd ook. Met 60 frames volgens 2nd, voelt het centrum dat foto’s maakt nog gelikter aan dan de ongehuwde deelnemerscampagne, en de toevoeging van de grijphaak langs oplaadbare melee Uncharted 4 A Thiefs End Download aanvallen brengt iets specifieks voor de suite. Het zijn de in-game ontgrendelingen die hier het echte unieke promotiepunt zijn.

Indrukwekkend productieniveau

Deze speciale Uncharted 4 A Thiefs End Download moves kunnen het tij van conflicten keren terwijl ze worden gebruikt zoals het hoort, maar ze zijn duidelijk duur om te ontgrendelen en moeten in de juiste handen zijn. Het is een dichte reeks structuren, met op bots gebaseerde Trials die zijn ontworpen om je te helpen ze allemaal te begrijpen. De modi zijn ook niet veel minder complex: Team Deathmatch spreekt voor zich.

De door Capture the Flag gestimuleerde Plunder zal geen komst willen, terwijl Command een draai aan Chain Link die een premie op het hoogtepunt van de MVP plaatst, ook wat meer tijd kan kosten om te vatten. Munten kunnen worden verzameld voor het voltooien van doelen in recreatie, en vervolgens worden geïnvesteerd in laptopgestuurde partners die jou of Mysticals zullen ondersteunen.

Hoe Uncharted 4 A Thiefs End pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Uncharted 4 A Thiefs End PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Uncharted 4 A Thiefs End PC

Systeemvereisten minimaal

Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz / AMD FX-6300
Grafische kaart: AMD Radeon R9 290 of NVIDIA GeForce GTX 780
VRAM: 2GB
RAM: 8 GB
HDD: 100 GB
DirectX 11-compatibele grafische kaart

Systeemvereisten Aanbevolen

Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i7-4770K 4-Core 3,5 GHz / AMD Ryzen R5 1500X
Grafische kaart: AMD Radeon RX 580 4GB of NVIDIA GeForce GTX 1060
VRAM: 6GB
RAM: 16 GB
HDD: 100 GB
DirectX 11-compatibele grafische kaart

Uncharted 4 A Thiefs End Gratis

Uncharted 4 A Thiefs End

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.