The Valiant Download Gratis

0

The Valiant Download Gratis is een opkomende bewegings RTS met RPG elementen, en het komt van THQ Nordic en Kite Games. Maar dit is geen antieke aankondiging, zie je, niet het meest effectief is dat er een trailer bij hoort, maar ook een gameplay trailer. Ja, je leest die goede, echte gameplay voor een nieuw geïntroduceerde sport. Hoewel de sport nog maar net is aangekondigd, komt naar verluidt The Valiant binnenkort naar pc.

The Valiant Download GratisThe Valiant

Downloaden

13e eeuws Europa

The Valiant Download voert een ingrijpende verhaalcampagne voor één speler, bestaande uit 15 missies waarin hoofdrolspeler. Theoderich de handen ineen grijpt om Ulrich te voorkomen, zijn voormalige broer in handen die Europa en het Heilige Land terroriseert met een kruistocht om de ontbrekende delen van Aarons staf te lokaliseren, een historisch overblijfsel. Je kiest welke gadgets je bij elke onderneming wilt gebruiken en wijst vaardigheden en gadgets toe aan helden.

Co-op ziet in de tussentijd tot een paar vrienden proberen te leven om het verhaal te vertellen in een The Valiant Download modus, terwijl golven van vijanden, waaronder minibazen en leidinggevenden, je verdediging bestormen. Het lijkt veel op de The Quarry Download van Dawn of War 2, alsof The Valiant niet al aan het zoeken was, net als een van de geweldige strategie videogames aller tijden. The Valiant

Strijd voor de krachten van Justitie

The Valiant Download pc gepubliceerd via Overworld Games, gebruikt de variatie in strips en bewegingsbewegingen als uitgangspunt voor een sport die volledig of semi-coöperatief kan zijn, waarbij een tot vier helden het tegen Ninjak opnemen in een poging de verschillende bedreigingen die de schurk gooit hun manier. De verborgen agenda’s van spelers zijn, nou ja, verborgen en ze maken de sport semi coöperatief.

Ze zullen winnen in het geval dat ze het allemaal halen via Ninjak’s speelkaarten zonder dood, maar verliezen als zelfs maar één held’s HP naar 0 The Valiant Download daalt. Elke beurt verloopt in vier niveaus: Trek en ruim een gloednieuwe kaart uit de schurkendek, neem een beweging, zorg voor schade, krijg elektriciteitsfiches terug. Dan, op het slagveld, zullen snelle melee gerichte gevechten brute en bloedige gevechten bieden.

Spelers stuiten op een ingrijpende

Behalve het aanpassen van de kaartnummers voor het aantal deelnemers, is er geen variabiliteit met het slechterikendeck. Spelers zullen altijd precies herkennen waar ze mee te maken krijgen, wat een paar mensen misschien leuk zouden vinden. Voor mij nam de kennis die elke game dezelfde bedreigingen zou moeten verslaan, zij het in een andere volgorde, een deel van de glans van de game weg.

De deelnemer die het maximum The Valiant Download van hun doelbedreigingen verslaat, kan de algehele winnaar van het spel zijn, zelfs als de bemanning Ninjak collectief verslaat. PvP geeft 1v1 en 2v2 eventualiteiten die voornamelijk gebaseerd zijn op managementpunten. In een reeks van beurten moeten de helden hun groeiende competenties gebruiken om de bedreigingen van Ninjak efficiënt te bestrijden. The Valiant

Het slagveld telt

Als het belangrijkste onderdeel van hun flip kunnen de helden selecteren om hun talenten van kracht, begrip en manipulatie te verbeteren, in welk geval ze een van de drie verschillende technieken nemen en deze aan de bijbehorende The Valiant Download vaardigheid toevoegen om die vaardigheid door één te vergroten. Tactieken zijn beschikbaar voor alle personages in een constant bijgevulde rij. Ze hebben nog een ander kenmerk, een duidelijk symbool dat lijkt op een heroïsche vergoeding.

Door bepaalde sets van die waarden te krijgen, kunnen artefacten worden ontgrendeld die je bonussen opleveren. Heb het gevoel dat dit een genegeerde kans is geworden, omdat er misschien weinig of geen onderscheid is tussen de personages buiten de vaardigheidseenheden die je voor hen bouwt, ze beginnen met een bonus in competenties, maar dit is erg klein en hun enige elektriciteit, die we kom The Valiant Download er binnenkort aan.

Delen van het artefact

Spelers kunnen er ook voor kiezen om een kans aan te vallen met hun beweging. Ze moeten het risico aangeven dat ze zullen aanvallen en ze verslaan het als hun talentenreeksen passen bij de gewenste talenten op de gevarenkaart. Dit is de kern van de vechtmechanica van The Valiant Download oprecht, het voelde erg onheldhaftig. Het enige wat veranderd was, was het matchen van symbolen en het tellen van stat stadia.

Ik wilde gewoon een paar bedreigingen, een paar gedurfde acties, iets dat me logisch maakt alsof ik een superheld bestuur! Ten slotte kunnen gamers zich ontspannen om weer wat fitter te worden. De bewegingen zouden in het begin een spannende puzzel moeten worden, maar ze passen niet echt bij de sport. Als er iets was, voelden de laatste rondes minder ingewikkeld aan dan de primaire als spel door middel van een heldenrecreatie.The Valiant

Gevechten binnen unieke missies

Het fundamentele risico voor de helden komt van de schade die elke beurt wordt toegebracht door de bedreigingen. De dreigementen brengen één, twee of drie schadefactoren toe, afhankelijk van het schurkendeck waar ze vandaan komen The Valiant Download. Het kwaad plaatste je op een echte klok, maar had opnieuw het gevoel dat het elk type thematische band miste. Vond het ook een beetje te schoon om te voorkomen dat de bedreigingen sneeuwballen.

Het laatste niveau van The Valiant Download de flip is het opnieuw ontvangen van je elektriciteitsfiche. Dit zijn vaardigheden die je op welke manier dan ook aan nog een andere held kunt schenken, maar de kracht blijft bij die held tot het opgeven van je volgende flip. In een recreatie met twee deelnemers is dit in wezen een benadering waar de andere held eeuwig recht op heeft om op jouw kracht te komen, waardoor het veel meer lijkt op hun elektriciteit dan die van jou. The Valiant

Drie verschillende vaardigheidsbomen

De krachten hielpen echt, maar ze waren de enige echte identiteit die elke held had en het voelde niet als voldoende. Als iemand die de Valiant helden niet kent, hebben de krachten me zeker niet geholpen om te ervaren wat ze kunnen doen The Valiant Download. De allerlaatste monteur om te noemen is Hidden Agendas. Deze prijzen spelers die stoppen met het spel voor het verslaan van bepaalde soorten bedreigingen.

Terug in conflict

Ik heb tot nu toe het beste het hele coöp-model van The Valiant Gratis Download uitgevoerd en kan zien hoe verborgen agenda’s de zaken kunnen verbeteren, maar oorlog zal veel enthousiasme voor hen opbrengen. Ze wisselen de centrale gameplay niet af en worden getroffen door hetzelfde gebrek aan thematische verbinding als de rest van het spel. Uiteindelijk zorgen ze ervoor dat u bepaalde symbolen voorrang geeft boven andere.

Wat betekende dat de druk veranderde in niet zo actueel als het kan zijn. Zoals opgemerkt, is er niets heldhaftigs geweest aan het verzamelen van gekleurde kaarten en deze afstemmen op de vereisten van de bedreigingen. Laten we die procedure in een groter element bederven. Wat betreft multiplayer, er zijn zowel PvE als PvP alternatieven voor co-performing. Ze hebben bovendien geen effect op solospel.

Hoe The Valiant pc instructies te downloaden
  • Stap 1 : Klik op Download The Valiant PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Valiant PC

Minimale systeemvereisten

CPU: Intel i5-4460 (3,2 GHz) / AMD FX-8320 (3,5 GHz) of beter
RAM: 8 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti of vergelijkbaar
DX: versie 11
Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10 (64-bits)
STO: 25 GB beschikbare ruimte
Geluid: DirectX-compatibel

Systeemvereisten Aanbevolen:

CPU: Intel Core i7-4770K (3,5 GHz) / AMD Ryzen 5 1600X (3,6 GHz) RAM: 16 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 of vergelijkbaar
DX: versie 11
Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10 (64-bits)
STO: 25 GB beschikbare ruimte
Geluid: DirectX-compatibel

The Valiant Gratis

The Valiant

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.