Wartales Download Gratis PC

0

Van de bouwers van Northgard is Wartales Download Gratis PC een sport die is uitgebracht door Shiro Games te gebruiken en het is een turn based RPG met een mix van RTS verkenning. Speel als een groep huurlingen die het wijdverbreide Keltisch en Romeins geïnspireerde universum verkennen. Ga rechtstreeks naar de stad, maak indruk op andere huurlingen om je in te schrijven voor je verjaardagsfeest Wartales Gratis PC.

Wartales Download Gratis PC

Wartales Download

In deze deprimerende wereld

Dus laat ons een diepe duik nemen in deze alledaagse maar opwindende vroege toegang tot evaluatie van Wartales. Wartales Download free komt dichterbij een eeuw nadat de Grote Plaag de sector teisterde en er zouden overlevenden kunnen blijven worstelen. De steden kijken desalniettemin voorzichtig naar hun buren, terwijl rondtrekkende overvallers reisroutes besluipen in de hoop kostbaarheden van nietsvermoedende reizigers te plunderen.

Eerlijk werk is moeilijk terug te geven op deze leeftijd, maar in zulke donkere en gevaarlijke gevallen zijn gebruikte messen altijd nodig. Dus dat is waar je huurlingenlevens beginnen. Aan het begin van het spel krijg je te maken met een startaantal metgezellen en heb je de mogelijkheid om hun basisverhaal te creëren. Bovendien moet je ook één voordeel en fout toewijzen aan de huurlingenorganisatie. Wartales Download

Complexere systemen

Wartales Download gratis komt niet echt met een formele tutorial in de sport, omdat je er gewoon meteen in kunt onderdompelen, maar de mechanica is vrij vlot op te pikken. Later kun je via je verkenningen andere regio’s bevrijden, dus terwijl je aan een nieuw spel begint, ben je niet beperkt tot Tiltren County als een beginnend koninkrijk, waardoor Wartales Download massa’s herspeelbaarheid krijgt.

Van wat we hebben gezien, zal er elke keer dat je een nieuwe sport in Tiltren County start, meestal een stel bandieten klaarstaan om je feest aan te vallen, zodat je voortdurend een op beurten gebaseerde opfrisbeurt hebt. Word effectieve krijgers, rijke edelen, alom bekende ontdekkingsreizigers of zelfs de meest gewenste bandieten! Als je een gekkere onderneming wilt, kom dan langs mij, maar betwijfel of je zelfs maar zult blijven bestaan en iemand tegenkomt. Wartales Download

Begonnen als groep

Van zwaardvechters tot bruten, boogschutters tot rangers, je zult je nooit vervelen om je perfecte feest te vieren. Naarmate je huursoldaten een niveau hoger komen, kun je een aantal vaardigheden vrijmaken, zodat het je een extra winst oplevert wanneer je tegen hordes vijanden vecht. Je kunt ze zelfs beroepen toewijzen, sommigen kunnen een knutselaar, een alchemist, een smid of misschien een dief Wartales Download PC.

Zodra je hem in een visser verandert, verliest hij al zijn ontwikkeling als kok. De toevoeging van minigames aan sommige beroepen werd ook een leuke bijkomstigheid. Volgens de ontwikkelaars kun je ook het risico lopen specifieke partners met bepaalde vaardigheden tegen te komen. Als ze echter sterven in de strijd, Wartales Download ben je misschien niet in staat om ze nog een keer te rekruteren in je playthrough.

Van een dode bandiet

Het zou je meer dan één playthroughs kosten om je huurlingen in vorm te krijgen zodat je dit gewoon kunt opgeven. Er zijn massa’s dingen om bang voor te zijn als je eenmaal voet aan wal hebt gezet in Wartales Free Download naast geluk ook eten en geld voor je huurlingen. De onderneming hier is ervoor te zorgen dat je genoeg voedsel hebt om je huurlingen te voeden en hun loon te betalen zodra je je kamp hebt opgezet.

Het niet betalen van hun loon zal ervoor zorgen dat ze ongelukkig worden en uiteindelijk je verjaardagsfeestje verlaten. Aan de andere kant kan het niet voeden van je huurlingen hen zelfs tot hun dood leiden. Het is waarschijnlijk een geweldig idee om wat bier in te slaan om je huurlingen tevreden te houden. Mocht u er echter voor kiezen om over te stappen naar een andere baan, dan wordt de ervaring die u opdoet uit uw vorige baan gereset. Wartales Download

Vang de wolf

Of sla gewoon dit deel over als u het hele ding voor uzelf wilt regelen en meteen naar de beslissing wilt gaan. De ontwikkelaars van Shiro Games hebben Wartales Download tenslotte ontworpen als een schoon canvas waarop je kunt schilderen en het is aan jou om te bepalen wat je wilt doen op deze meeslepende RPG, net als bij elke andere sandbox. Wartales sleept je onverwijld door deze alledaagse gameplay loop die je in eerste instantie gefrustreerd zou doen voelen.

Het herstarten van meerdere instanties om de juiste verzameling roosters en bronnen te krijgen, is geen komisch verhaal. De plezierige soundtrack maakte het lijden in ieder geval een brok draaglijk, maar dompelde je toch onder in de nasleep van de Grote Plaag. Als je eenmaal de gewoonte hebt gekregen om voor je huurlingen te zorgen, wordt het slijpen gemakkelijker. Dit is waar Wartales Download for free zijn pijnfactoren heeft, vooral als je begint. Wartales Download

Besmet met de pest

Om vroeg toegang te krijgen om te identificeren, is Wartales Download een van die edelstenen waar je naar zou willen zoeken. Dit is misschien een sport voor mensen die dit voor de lange termijn willen bekijken. De paden zijn zeer uitgebreid die je nodig hebt om elke titel te behalen. Ik weet niet zeker of de moderne vergoeding gerechtvaardigd is, maar als alternatief hebben ze een ongelooflijke taak gedaan met Northgard.

Sommige spelers zullen zich misschien vervelen vanwege de grote kaartgrootte en de repetitieve speurtochten, maar als je een middeleeuwse fan bent en ook getroffen persoon voldoende is om elke locatie van dit Romeins Keltisch geïnspireerde universum te vinden, dan kan het de moeite waard zijn. Het is geen Age of Empires IV downloaden maar deze Wartales Download game zorgt ervoor dat je ervaring opdoet voor je huurlingen dat je ze nodig hebt om de hele reis te blijven bestaan.

Dieren voegen zich bij de bemanning

Boogschutters en speervechters kunnen een extra factor zijn als ze de dodelijke slag op een vijand toebrengen. Zodra je spawnt in Wartales gratis pc zul je boeven en andere bedreigingen tegenkomen. De omgeving van het spel strategie voelde meteen alsof het werd gestimuleerd door Mount & Warband of misschien Ni No Kuni. U hebt bijvoorbeeld een kok in uw gezelschap toegewezen en u hebt hem nodig om te vissen.

Deze Wartales Download openen nogal wat combinaties in oorlog die zorgen voor meeslepende momenten om het tij te laten zien. Je kunt ook de dreiging hebben om je boogschutter te gebruiken voor een alledaagse aanval, je ultieme punt te verbranden voor een volgende unieke aanval en dat punt terug te winnen als ze de vijand met succes doden, zodat je een gewonde bondgenoot in een toekomstige salto nog steeds kunt genezen.

Hoe Wartales PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Wartales Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Wartales

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7 64bit
 • Processor: Intel Core i5 2,5 GHz / AMD Ryzen 5
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafische kaart: NVidia GTX 1050 / AMD RX550
 • DirectX: versie 10
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: Intel Core i7 2,8 GHz / AMD Ryzen 7
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: NVidia GTX 1080 / AMD RX 6600
 • DirectX: versie 10
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Wartales Gratis Download PC

Wartales Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.