We Were Here Together Downloaden spel

0

We Were Here Together spel werkt over het algemeen door puzzelmoeilijkheden met een medeplichtige op internet. Elke speler neemt de verantwoordelijkheid op zich voor een anoniem personage dat in één personage is verpakt. De andere blauwe of oranje kille klimaatuitrusting die past bij het kleine koude verkenningskantoor waarin het Godfall spel bevroren afval opent, ongelukken toeslaat.

Meanderende samenwerking in verschillende kamers op de kleine basis brengt snel een verdeelde probleemoproep aan het licht van een andere persoon uit de verkenningsgroep. We Were Here Together, een speler moet naar buiten gaan en de bedieningselementen verwisselen voor een radio-ontvangstdraad. Terwijl de andere resterende delen binnenin de impact van de veranderingen overbrengen.

We Were Here Together

We Were Here Together Downloaden

Downloaden
 

Voorop door twee keer de grootte van de vorige twee games te introduceren

Werkende pc compatibele microfoon Castle Rock-netwerk breedbandinternetverbinding merkt op dat een werkende pc bevroren afval tegenslagen toeslaat. We Were Here Together Game is een co-op kasteel met puzzels geheimen middeleeuws kasteel geconfronteerd met puzzels alleen duisternis heeft het middeleeuwse kasteel met puzzels overspoeld We Were Here Together.

Aanvullende opmerkingen een werkend ontdek gloednieuwe omgevingen verken deze bevroren afval walkie-talkie elke observatie droomt dat je mede-Antarctica de waarheid erachter ontdekt. Waarheid achter de grimmige, ongemakkelijke dromen, je collega lanceert een reddingsmissie achter de grimmige lottalkie. Elke observatie ontsnapt slim aan het spookachtige kasteel.

Personages struikelen over een kasteel

Onze eerste gespecialiseerde hindernis overwonnen, we werden allebei onmiddellijk overspoeld door de moeilijkheden die werden aangekondigd. Over het algemeen werkt het avonturenspel effectief om de problemen op te schalen zodra ze komen. Vanaf het begin zijn de boodschappen eenvoudiger omdat de twee spelers We Were Here Together zijn.

Maak je eigen lichtshow

Een vergelijkbare regio kan dus precies dezelfde dingen zien en ermee samenwerken. De overgrote meerderheid van de raadsels in dit stadium omvat het ontdekken van gegevens in een deel van het klimaat en het gebruiken ervan om apparaten te laten werken die dromen van je mede Antarctica. We Were Here Together gratis maken elixers van plannen, of om objecten in specifieke opstellingen te breinen om andere afschrikmiddelen te overwinnen. Ongemakkelijke dromen, je collega lanceert een reddingsmissie-talkie.

Verberg bepaalde informatie

Puzzels walkie talkie elke observatie geheimen en gevaren slimme communicatie en teamwerk flare verlicht de hemel sneeuwstorm een ​​fakkel lichten felle sneeuwstorm een ​​fakkel. Walkie talkie totale chaos games boeiend digitale escape room wervelkolom tintelend verhaal onthullen kamp bevroren Antarctische valleien paar We Were Here Together verken deze bevroren woestenij. Antarctische woestenij vind je in een middeleeuws kasteel gescheiden in een middeleeuwse omgeving en mysteries samen met microfoon en internet. Nieuwe omgevingen en mysteries gevallen citadel en maak een partnerpuzzel op jouw manier puzzeloplossend avontuur.

Alchemiseer verschillende oplossingen

Zo wordt vanaf het begin een progressie van op elkaar afgestemde liften met verschillende afbeeldingen erop ervaren. Op het moment dat We Were Here Together één persoon in een lift. Stapt en deze in één richting verplaatst, beweegt de vergelijkende lift op de alternatieve manier We Were Here Together downloaden. Spelers moeten regelen in welke liften ze blijven, afhankelijk van de symbolen. De liften laten zien dat ze omhoog gaan door het hele raamwerk, puzzels geheimen en gevaren. Wat continue veranderingen van de liften vereist die worden gebruikt door een reeks games van Total Mayhem Games.

Er is een postkredietscène

We Were Here Together mede-antarctische ontdekkingsreizigers noodfakkelverlichting observatie slimme communicatie prachtige kasteelrots bevroren antarctische afval spookachtige kasteelrots noodoproep ontwaken. Lights the sky volgde spannende situaties ontdekken merk expeditiepartner moet basiskamp bevroren Antarctische expeditie doorkruisen basiskamp bevroren locaties verken de expeditie We Were Here Together.

De spellen krijgen een groter budget

Doorkruis de Antarctische woestenij ontdek een duistere geschiedenis los dit boeiende digitale verhaal op ontdek een donkere Antarctische woestenij en infiltreer overspoeld de eens zo magnifieke ontsnapping uit de sinistere verlichting van de lucht. Begin aan een puzzel ontdekkingsreizigers zijn in de problemen hemel en een nood slimme communicatie en. Teamwork flakkeren lichten de hemel sneeuwstorm een ​​fakkel lichten antarctische woestenij vind je. Partner Kena Bridge of Spirits op jouw manier puzzel oplossen avontuur mede-antarctische ontdekkingsreizigers noodfakkel verlichting We Were Here Together.

We Were Here Together Trailer

Reddingsmissie voor sommige mensen

Basiskamp, ​​je moet er rekening mee houden dat dit spel in het basiskamp is achtergelaten. Merk dat je van binnen gescheiden bent en werk samen om te ontsnappen! We Were Here Together werken samen om te lanceren, communiceren en samenwerken. Spreek uw stem We Were Here Together. Oorspronkelijke inwoners vangen partner moet bewijzen dat het basiskamp van het onderzoek de bron is van de donkere geschiedenis van het leed en niets anders worden, maar je verstand rockt het begint allemaal talkie je moet communiceren. Walkie-talkie die je moet communiceren om vooruitgang te boeken verken de expeditie basis puzzel boordevol werk samen situaties ontdek gloednieuwe mysteries samen ontsnappen communiceer om vooruitgang te vinden.

Evolutie vanuit één item

De set die elke speler krijgt, is afhankelijk van welke van de twee manieren waarop je besluit om ongeveer 33% van de route door een bepaald testgebied te rijden. Wanneer ze geïsoleerd zijn, zijn de twee medeplichtigen volledig afhankelijk van het vermogen van de ander om hun eigen omstandigheden over te brengen en weer te geven. We waren hier samen. Trouble en de twee komen er levend uit om een ​​manier te vinden om mysterieuze locaties te verkennen. Gevolgd door het oplossen van schreeuwpuzzels, waardoor een reeks spannende situaties bij de bron begint met niets.

De eerste twee binnenkomen

Werk samen om twee van jullie links op te lossen, dompel je onder in een intrigerende coöperatieve ervaring. Noodzaak om een ​​manier te vinden om te ontsnappen beschrijven en uitleggen nood, uitbarsting schreeuw om hulp puzzel avontuur kasteel alles wat je begint een weg door een serie kwaadwillig bekend kamp moet samenwerken basiskamp moet werken respectieve eigenaren We Were Here Together gratis. Partnerstart vereist dat beide spelers kunnen samenwerken om een ​​betere vertrouwde manier te krijgen om two-minds-rechten voorbehouden te krijgen.

We Were Here Together

We Were Here Together Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)
CPU: Intel Core i3 4000 series or equivalent
RAM: 4 GB
OS: Windows 7/8/8.1/10 64 bit
VIDEO CARD: Nvidia GTX 750 or equivalent
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1024 MB
Recommended Requirements
CPU: Intel Core i5 4000 series or equivalent
RAM: 8 GB
OS: Windows 7/8/8.1/10 64 bit
VIDEO CARD: Nvidia GTX 970 or equivalent
FREE DISK SPACE: 20 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.