Arizona Sunshine 2 VR Download

0

Vertigo Games krijgt een vroege preview van Arizona Sunshine 2 VR Download een bewegingsreis met VR-zombies. Het is een vervolg op de eerste Arizona Sunshine en volgt een verstandige hoofdrolspeler terwijl hij door de verwoeste, met zombies gevulde overblijfselen van Arizona reist. Gameplay slim, het is redelijk oprecht. Je dwaalt door een min of meer lineair landschap, op zoek naar voedsel of munitie en vecht tegen de diverse zombies die je tegenkomt.

Arizona Sunshine 2 VR Download

Arizona Sunshine 2 VR Download


Download

Interessante soorten vijanden

Dit maakt Arizona Sunshine 2 VR Download tot een volledig actueel vervolg, waarbij de vertrouwde toon, sfeer, mechanica en karakters van de eerste game behouden blijven. Je reist nog steeds door een zonnig, verwoest panorama, waarbij je echte risico’s loopt, een verscheidenheid aan wapens gebruikt en stomme grappen maakt. Tegelijkertijd introduceert het nieuwe benaderingen om het plezier verder te verfraaien dan het unieke.

Hoewel het herladen van een pistool net zo eenvoudig is als het inbrengen van een clip en het trekken aan de hamer. Voor jachtgeweren moeten granaten één voor één worden geladen, granaatwerpers worden geopend met behulp van het platdrukken op de neus, enzovoort. Het is veel aantrekkelijker in vergelijking met de conventionele klap en-munitieclip in een oplossing waar maximaal Arizona Sunshine Free download videogames kunnen worden gebruikt.

Arizona Sunshine 2 VR Download

Weg van de hordes

Je ontdekt willekeurige rommel, samen met schroeven, tape. Vervolgens kies je recepten en sla je de componenten samen op gedetailleerde knutselstations om nuttige gadgets te maken. Het waren allemaal basisrecepten voor explosieven. Hoewel het meer doel bood om behalve maaltijden ook buit te verzamelen, betekende de beperkte inventarisruimte dat het moeilijk werd om je te veel bezig te houden met het maken van meer dan iets dat op dat moment handig werd.

Hoe dan ook, dat is niet de frontman van deze recreatie. Arizona Sunshine 2 VR Gratis introduceert een ander mechanisme, een heel stuk extra dan al het andere waar ik al over heb gesproken: Buddy de hond. Buddy is het middelpunt van deze sport en reist samen met de hoofdpersoon om je te helpen tijdens je avontuur. Je kunt hem instructies geven, waardoor je toegang krijgt tot afgelegen gebieden en samen met je tegen zombies kunt vechten.

Arizona Sunshine 2 VR Download

Van besmette snelwegen

Het herladen van wapens is interactiever en gevarieerder dan voorheen. Soms kom je ook een omgevingspuzzel tegen of kun je de aanval van een horde Tenzij de opties uitgebreider zijn binnen het volledige spel, is het schoon om het maken van ambachten helemaal te negeren. Je kunt hem zelfs grotere wapens laten meenemen en lieve kleine hoedjes opzetten. Ik ben er voortdurend van overtuigd dat elke sport enger is in the fanfavorite vr apocalypse.

De aanblik van rot en rot omdat het je omringt en overweldigt. Het stadium van onderdompeling in het format maakt het mogelijk dat donkere steegjes, monsters dichtbij komen en verborgen risico’s veel realistischer worden ervaren dan op een tv of onthullen. En toch zijn het niet langer de zombies die me bang maken, en ook niet de verontrustende stilte van het rondlopen in het verlaten panorama van het zuidwesten.

Zombie dodende hond

Dit mediacliché houdt in dat als een hond in een verhaal wordt opgenomen, die hond later zal sterven vanwege een dramatische impact. Vooral niet ongebruikelijk in films, het kan worden uitgevoerd om het gevaar van een antagonistische kracht te vergroten, zoals wanneer een hond regelrecht een maïsveld in rent waar buitenaardse wezens zijn en zeker niet meer worden gevonden. Het wordt ook over het algemeen gebruikt voor emotionele impact.

Het komt vaak voor, maar het heeft een krachtig motief. De kern van mijn vak ligt bij de indeling Arizona Sunshine 2 VR Download PC. Net als bij zorgen worden maximale emoties gemakkelijker uitgedrukt. Dat omvat ook het ontwikkelen van emotionele banden met fictieve puppy’s. Als je Buddy recht voor je kunt zien en hem met je eigen vingers kunt vastpakken en puppy’s kunt maken, wordt het verrassend schoon om verliefd te worden op de kleine kerel.

Arizona Sunshine 2 VR Download

Onder een volle maan

Je neemt de meest meeslepende lay out, geeft me een prettige pupper en bungelt het meest emotioneel hartverscheurende concept in de verte. Ik ga een traumaband aan met deze mooie jongen, en ik zal terecht ontgoocheld zijn als hij omkomt. Het is de hond. De verdomde hond. Maar het is nog steeds een zombiespel in de kern. De meeste oudjes zijn op de hoogte van de download arizona sunshine trope.

Elke keer dat hem iets waarschijnlijk riskant overkomt, zal hij in paniek raken. Zal hij gewond raken tijdens het joggen voor een horde? Zal hij besmet raken? Zal het wel of niet zoiets kleins zijn als dat hij ergens heen gaat en nu niet meer terugkomt? Elk concept beangstigt mij. Soms kan de zorg om iemand in uw omgeving te verliezen net zo angstaanjagend zijn, omdat het zeker gebeurt. Het spel lijkt hiervan te genieten.

Zombie apocalypsen verdwijnen

Toch geeft Arizona Sunshine 2 je, in ieder geval in de beginfase, niet veel mogelijkheden om aan de rozen te ruiken en tot rust te komen. Dit is in zijn voordeel, aangezien de sport beschikt over een aantal van de meest bevredigende vuurgevechten die ik heb ervaren in een VR-sport met één deelnemer. Ondode ledematen verspreiden zich en vallen uiteen als je ze gewelddadig met kogels bestookt, en hun hoofden knallen als rijpe watermeloenen.

In beide gevallen wordt je nauwkeurigheid beloond met visceraal plezierige animaties. Er is bijna nooit een hoek geweest zonder tegen een onbewuste zombie aan te rennen die geïsoleerd was van zijn procent, wat me een uitzonderlijke manier gaf om mijn vat warm te houden tussen de grotere decorstukken. Het is tijdens die ontmoetingen met grotere zwermen dat Arizona Sunshine 2 VR Download vooral spontaan.

Hoe Arizona Sunshine 2 VR PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Arizona Sunshine 2 VR Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Arizona Sunshine 2 VR

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64 bit
 • Processor: i7-9700K / Ryzen 7 3700 gelijkwaardig of beter
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: RTX 2070 / RX 5700 XT gelijkwaardig of beter
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.