House Flipper Download

0

Op het gebied van redelijk niche-sim-videogames lijkt House Flipper Download eerlijk gezegd een no-brainer. Het concept van het kopen van vervallen huizen, het verbeteren ervan, waarna het verkopen voor een nette winst heeft geleid tot eindeloze televisieseries, en maakt PlayWay tot een interessante gameplay-loop. Helaas heeft House Flipper een persoonlijke lijst met essentiële verbeteringen die aangepakt moeten worden als het binnenshuisontwerpers hoopt te ontmoeten.

House Flipper Download

House Flipper Download


Download

Maakt het renovatieproces

Spelers beginnen vanuit een bescheiden begin in House Flipper Download voeren eenvoudige schoonmaakklusjes uit voor klanten om munten te verdienen voor zijn of haar eerste binnenlandse aankoop. Deze missies dienen een dubbele verantwoordelijkheid als een langdurige tutorial, en de ervaring van voortgang wordt mooi behandeld; Niet het meest effectief is het als je gestaag de speciale gereedschappen verzamelt die je gaat gebruiken om huizen te verbeteren.

Bovendien kun je beginnen met het ontgrendelen van een aantal eigenzinnige voordelen, zoals het eten van veel minder verf of de mogelijkheid om stof op je minikaart te identificeren. Schoonmaken komt neer op het klikken op bakken en ander vuil om het meteen te laten verdwijnen, of het beschermen met de muisknop om met uw bezem in de populaire buurt van vlekken te zwaaien.

House Flipper Download

Renovatie bemanning

Nadat u voldoende geld heeft gespaard, kunt u afzien van de vaste klussen en uw eigen fixeermiddel op de vrije markt kopen. De huizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Na het volgen van de lange takenlijsten van uw vorige werkgevers, is het interessant om samen met uw nieuwe huis iets te kunnen doen wat u wilt. Het duurt echter niet lang voordat u beseft dat uw conserveringsalternatieven minder uitgebreid zijn dan ze op het eerste gezicht lijken.

Ik ben de grootste fan van verbouwingsshows, maar ondanks de obsessie van mijn vrouw met HGTV, heb ik er genoeg gezien om de aantrekkingskracht te begrijpen, en House Flipper mist eerlijk gezegd de flexibiliteit om aan de droom te voldoen. Ondanks de echte internationale nadruk op het aantrekken van krimp als het gaat om het promoten van huizen, kun je geen enkele verbetering van het landschap of de buitenkant van je huizen uitvoeren.

Spijker en schroef dingen

Je kunt ook geen ramen in huis toevoegen of weglaten, of buitenmuren op welke manier dan ook wijzigen. Het sloopmechanisme is ook intern beperkt; je kunt geen enkele muur met sanitaire voorzieningen afbreken of passeren, dus de indeling van je toilet blijft zeker statisch, behalve als je een toilet in je keuken wilt. Deze regelgeving plaatste essentiële renovaties uit de wereld van de mogelijkheden en maakte de hele ervaring oppervlakkig.

De verf wordt één volledige periode, verticale strook per keer, aangebracht, waardoor je geen enkele creatieve oplossing kunt bedenken, afgezien van enorme circusstrepen. Je kleuralternatieven zijn ook teleurstellend en je kunt je eigen aangepaste tinten niet mengen. House Flipper game simulator geeft je de mogelijkheid om een aantal bewerkingsacties uit te voeren, maar de feitelijke gameplay-mechanica is niet erg interessant.

Decoratiestijlen

Het opknappen van huizen is het handigst, de helft van de omdraailus van het huis, je zou ze bovendien moeten promoten. Ook hier biedt House Flipper free download een verkorte en veel minder zinvolle simulatie van de huizenmarkt. Als u tevreden bent met uw renovatiewerkzaamheden, wordt uw huis onmiddellijk openbaar verkocht om te zien welke van een tiental toegewijde kopers het beste bod heeft uitgebracht.

Deze kopers worden op de traditionele manier geleverd: binnenlandse eigenaren, een commerciële ondernemer, een ouder echtpaar, een paar huishoudens, maar ze zullen uw toekomstige huizen blijven opkopen, ongeacht hoeveel ze persoonlijk hebben. Elke koper heeft ook eigen voorkeuren die je via de veilingen ontdekt, maar hun stuurgedrag is vaag en zo nu en dan ronduit tegenstrijdig.

House Flipper Download

Huizen opknappen

Zelfs als het winkelend publiek duidelijk weet wat ze willen, kan het overhandigen moeilijk zijn omdat de benodigdheden voor wat een kamer als een geselecteerde ruimte registreert, niet in het spel worden vermeld. Tijdens een veiling merkte een klant op dat het hele huis schoon was, heel mooi, alleen was het als afkeer in roze geïndexeerd. Zelfs als je tevreden bent met de plattegrond van je huis, is er bij het bijwerken van kamers weinig flexibiliteit.

Play House Flipper home design on pc ziet eruit als een geweldig idee voor een simsport, en hoewel je eerste paar inkomsten een aantal van de voor en na magie opleveren, slaagt het spel er niet in de grotere herwerkingswaanzin te grijpen. Empyrean heeft een gestage stroom updates en verbeteringen aan House Flipper geleverd, maar er zal nog veel meer inspanning nodig zijn om deze fixer klaar te maken voor de markt.

Geweldige spelmechanismen

Na je eerste paar inkomsten vervalt House Flipper Download Gratis in een alledaagse en repetitieve sleur: koop een woning; schoon, gips en verf; voeg een paar meubels toe, verkoop en herhaal. Afgezien van het initiële tariefkaartje voor een huis, is contant geld geen probleem. U heeft geen lopende kosten en loopt geen risico om geen koper meer te vinden, dus er is geen gevaar of angst bij het uitvoeren van een klus of het tot stand brengen van een verkoop.

Ultieme bedoeling, aanvankelijk enigszins elke commerciële onderneming, house flipper mod apk voor laptop valt in een zware en sombere groef Koop een huis schoon, mortel en verf! House Flipper omvat een bevroren wijk met familieartikelen. Naast de set tools die ten grondslag liggen aan de stickerkosten voor een huisschatting, winst House Flipper. De laatste aanbieding is binnen, een man met wie je ze kunt gebruiken om te proberen de prijs te krijgen!

Hoe House Flipper PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op House Flipper Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van House Flipper

Minimaal

 • CPU: Processor Intel Core i3 3,20GHz / AMD Phenom II X4 955 3,2 GHz
 • RAM Grafisch: 4 GB
 • Besturingssysteem: besturingssysteem Windows 7 64 bit/Windows 8 64 bit/Windows 10 64 bit
 • VIDEOKAART: GeForce GTX 560 AMD R7-260X
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 4 GB

Aanbevolen

 • CPU: Processor Intel Core i3 / Processor Intel Core i5-8400 AMD Radeon Ryzen 5 1600 / AMD Phenom II X4
 • RAM Grafisch: 8 GB
 • Besturingssysteem: besturingssysteem Windows 7 64 bit, Windows 10 64 bit
 • VIDEOKAART: GeForce GTX 560 GeForce GTX 970 AMD Radeon RX 580
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 8 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.