Avatar Frontiers of Pandora Download

0

Sinds de gameplay eerder dit jaar werd onthuld, was het moeilijk om het idee te laten varen dat Avatar Frontiers of Pandora Download in wezen een Far Cry game is met een sciencefiction-achtige uitstraling. Dat is niet langer een verkeerde veronderstelling vanwege talloze motieven; dat is een first-person recreatie in de wildernis met flora om te oogsten, dieren om te zoeken, buitenposten om aan te vallen en gadgets om te maken.

Avatar Frontiers of Pandora Download

Avatar Frontiers of Pandora Download


Download

Knutselen en koken

Er is zeker op geen enkele manier voorspeld dat het de controller neerlegt en meer vragen stelt over Mirror’s Edge en Horizon: Zero Dawn dan over de traditionele Ubisoft formule. Maar in de loop van een recent uur hebben we ontdekt dat Avatar Frontiers of Pandora Download Gratis een interessantere reeks ideeën heeft gebouwd bovenop dat Far Cry skelet. Dat is precies wat je doet in Frontiers of Pandora.

Ontwikkelaar Massive Entertainment heeft op efficiënte wijze een jungle-parkourmachine gemaakt die aanvoelt als een neef van het freerunning in Mirror’s Edge. Het begint zich te ontwikkelen met de sterke vlucht van je Na’vi-hoofdrolspeler, die je een boost geeft in en tussen boomtakken. Handvatten die buiten uw bereik liggen, kunnen regelmatig worden bereikt via slepende klimplanten die u als natuurlijke liften omhoog tillen.

Avatar Frontiers of Pandora Download

Apocalyptische woestenij

Als je een van de Avatar films van James Cameron hebt gezien, weet je dat de sector van Avatar Frontiers of Pandora Free download een groot, dichtgeknoopt regenwoud is met torenhoge struiken, drijvende bergen en vreemde bloemen. De kat met een blauwe huidskleur, zoals Na’vi, die de planeet huiselijk noemt, kan gracieus en snel door de jungle navigeren, langs takken sprinten en tussen takken springen.

Het duurde niet lang voordat ik wandelroutes begon te herkennen via de regenwoudpaden met blauwe nevel die wijnstokken voortbrachten, die verbonden waren met afdelingsnetwerken. Naast de routes die de ontwikkelaar heeft uitgezet, is een groot deel van wat zag beklimbaar geworden, waardoor allerlei vrije vormstrategieën voor uw vakantiebestemming mogelijk zijn. En ondanks dat hij de plakkerigheid van Assassin’s Creed’s freerunning miste.

De wereld van Pandora

Het uitstekende voorbeeld van deze jungle-parkour kwam terecht in de zoektocht Take Flight, die onmiddellijk leidde tot download Avatar Frontiers of Pandora’s recreatie van een ander Avatar-hoofdbestanddeel; vliegen bovenop een pterodactyl zoals Ikran. Vroeger moest een band met zulke leerachtige gevleugelde wezens hem een berg op jagen, wat een slenterende taak was. De beklimming combineerde alle bewegingsstrategieën die ik tot nu toe had ontdekt.

De vloer is bedekt met nuttige vegetatie, bestaande uit springkussens zoals oranje schimmels en vegetatie die een snelheidsverhogende blauwe mist uitstraalt. Net als in de films zijn binnenvallende mensen de vijand in Avatar Frontiers of Pandora Download PC. Als het gaat om het uitschakelen ervan. Ze bieden speciale procedures; de stille Na’vi-bogen zijn uitzonderlijk geschikt voor stealth-infiltraties, net zoals de luide menselijke.

Wereld avontuur

Gecombineerd met een simplistisch ontwerp, bleken de meeste gevechtsomstandigheden triviaal eenvoudig. De mensen willen idealiter slimmer zijn, omdat ze misschien zacht zijn en daarom geen tonnen straf kunnen verdragen, of je nu met je pijlen of een zwaai met je vuist uiteindelijk een kattenkarakter van 9 voet lang bent. Meer bekwame, verschrikkelijke mannen zullen Avatar voorzien van een mijlenlange verbetering in de missie.

Deze zijn moeilijker te vernietigen, maar het gebruik van je Na’Vi-zintuig zal de gevoelige factoren van een mech benadrukken, waaronder de piloot, uitlaatopeningen of raketpods. Dit heeft mijn geheugen opgefrist met een verscheidenheid aan Guerilla’s Horizon spellen waarin je mechanische beesten experimenteert op hun kwetsbare factoren en ze met pijlen afschiet. En net als in Horizon kun je unieke pijlsoorten rechtstreeks vanuit het wapenwiel maken.

Avatar Frontiers of Pandora Download

De open wereld

Gelukkig zijn veel mensen op een unieke manier slim: ze stampen rond in beschermende mecha-aanvallen. Niet dat dit laatste vaak gebeurde; tenminste op deze demo werd de vijandelijke AI zo hersendood dat ze nauwelijks reageerden op bondgenoten die vlak naast hen stierven. Dit veranderde in een welkome vergelijking met het natuurlijke mondiale; alle scherphoekige metalen gangen, schotdeuropeningen en betonnen vloeren.

Binnen het junglegebied van de Na’Vi voelde ik me niet vaak toevallig, maar binnen de overzeese, claustrofobische muren van dit RDA complex waren mijn zintuigen voortdurend op scherp geweest. Kratten, verborgen ventilatieopeningen en loopbruggen boden gemakkelijke stealth-routes om de verdedigende patrouilles en stampende mechs te ontwijken, die hier meer grote tegenstand vormden tegen hun vermenigvuldigde aantal.

Flora en fauna

Mijn doel hier veranderde in het saboteren van verschillende constructies zodat men de RDA booroperaties tot stilstand kon brengen. Dat werd vrij eenvoudig, niets complexer dan het overhalen van hendels of het spelen van een stuk Watch Dogs achtig hacken, en zo veranderde de echte missie in Avatar Frontiers of Pandora Download PC het sluipen tussen patrouillegaten om ongezien mijn schilderijen te maken.

Dit soort conventionele Far Cry schilderijen zijn echter een zeldzaamheid geworden. Als de twee uur van de demo voor Avatar als geheel gelden, zal een aanzienlijk deel van de tijd worden besteed aan vreedzamere activiteiten. De natuurlijke wereldwijde bekendheid van de film wordt hier weergegeven door middel van een verbeterde jager verzamelaarmethode in vergelijking met de andere videogames van Ubisoft.

Hoe Avatar Frontiers of Pandora PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Avatar Frontiers of Pandora Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Avatar Frontiers of Pandora

Minimaal

 • CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 3,6 GHz, Intel Core i7-8700K @ 3,70 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: AMD Radeonn RX 5500 XT (8 GB), NVIDIA GeForce GTX 1070 (8 GB)
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 8192 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11 (64-bit versies)
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 90 GB

Aanbevolen

 • CPU: AMD Ryzen 5 5600X @ 3,7 GHz, Intel Core i5-11600K @ 3,9 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB), NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), of beter
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 8192 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11 (64-bit versies)
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 90 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.