Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden

0

Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden multiplayer-modus met impressies van het belangrijkste Alpha-weekend! Nu de all-inclusive bètaperiode van onze commentator, Simon Cardy. Gezien het feit dat we nog steeds niet de omvang van de inhoud lijken te zien die bij verzending beschikbaar zal zijn. Ongetwijfeld zal op dit moment geen conclusies trekken en zullen we geen scores geven totdat we dat doen.

Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden

Call of Duty Black Ops Cold War

Downloaden
 Solide toegang tot de shooter-franchise

Al met al is de multiplayer van Cold War een meer aangepaste en soepelere interactiviteitsbetrokkenheid met de bèta! In tegenstelling tot de scheve Alpha van een maand geleden, met veranderingen in de ontwikkeling en wapens die ver gaan. De nieuwe gids en modi die in de blend zijn binnengekomen. En dat brengt echter verder het punt naar voren dat de Battlefield 1 opstelling op zijn best is als hij zich houdt aan de centrale.

Geweren van deskundige scherpschutters zijn momenteel slechts één afgevuurde uitvoering als een hoofdschot of een projectiel in het midden van de bovenkant wordt geraakt. Wat in een fractie van een seconde een superieure pariteit geeft aan de klas. Vervolgens geeft normaal gesproken een meer run’n’gun manier om met wedstrijden om te gaan, en dat past veel beter bij het gidsplan van de Koude Oorlog.

Call of Duty Black Ops Cold War

Klein deel van de multiplayer

Zeemacht heeft meteen mijn topkeuze van de gidsen gekregen vanwege de hoeveelheid verschillende flankerende cursussen die toegankelijk zijn. Het verplaatsen van de vele enorme boten is een meer vloeibare ontmoeting omdat kabelbanen sneller en betrouwbaarder aanvoelen tijdens het vertrekken. Gelukkig lopen de meer bescheiden, bestuurbare schepen momenteel aanzienlijk minder schade op om te verpletteren!

Deze gids voegde samen met het nieuwe Assault-assortiment van Combined Arms de enorme reikwijdte! De 12v12-modus heeft tot nu toe gezorgd voor mijn meest betrouwbare leuke tijd met Call of Duty Black Ops Cold War. Aanval verschilt van Domination doordat de twee groepen! Gewoon strijden om controle over elk punt in zijn beurt in plaats van 5 tegelijk, maar het beweegt zich rond de gids.

De volledige selectie kaarten

Het equivalent kan worden gezegd wanneer je speelt op de nieuwe gids die aanwezig is in de Beta, Cartel, dat zich afspeelt in de Nicaraguaanse wildernis. Het is af en toe een prettige gids, vooral bij het spelen van de grotere Combined Arms-modi. Het is echter niet zonder tekortkomingen. Over het algemeen vallen deze op dat het in botsing komt met een soortgelijk gevoel van leegstand dat leidend is.

Inderdaad, je zult voortdurend mensen hebben die het liefst als zodanig spelen in Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden. Over het algemeen heeft Treyarch echter bewonderenswaardig werk verricht om dit voor een groot deel van de gidsen lastig te maken. In Cartel zijn er echter heel veel braamstruiken om in te verbergen en heel veel spelers die het lijken te waarderen om het te doen.

Doelstellingen en het bijstaan ​​van teamgenoten

Een andere enorme nieuwe uitbreiding is Fireteam: Dirty Bomb! Zo’n beestmashup van Frankenstein bestaat uit mechanica uit Warzone en een flinke dosis Squad activiteit. In feite een meer bescheiden scope-variant van Warzone’s Plunder waarin geld wordt verdrongen door uranium! 10 groepen van vier spel actie vechten het uit om aan de kop van het scorebord te komen door de radioactieve component op te slaan in verschillende bomgebieden.

Het probleem is dat niets ervan echt samenkomt zoals in Warzone en dat elke ronde routinematig een beetje een wrak wordt. De tijd die het kost om een ​​bom echt te laten ontploffen is intens lang en voelt soms moeilijk af! Terwijl de vijanden vanuit elke cursus vuur op je neerstorten terwijl ze onvoorwaardelijk abrupt parachutespringen. Het kan te maken hebben met de over het algemeen kleine omvang van de gids in tegenstelling tot Warzone.

Call of Duty Black Ops Cold War

Grote selectie van militairen

Mogelijk zou een iets langer uitstel van respawn dit helpen of een afname van de explosietijd. Op dit moment klikt het echter niet echt voor mij. Dat gezegd hebbende, Koude Oorlog is op zijn best voor mij als het vasthoudt aan het geven van meedogenloze activiteit en het vervullen van vuurgevechten op kaarten die! Activeer in het algemeen een run’n’gun-benadering. Niet het geheel van de nieuwe gids en modusvergrotingen raakte erg in de smaak bij de bèta.

Hoe Call of Duty Black Ops Cold War PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Call of Duty Black Ops Cold War Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Call of Duty Black Ops Cold War

Minimum

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 670
 • CPU: Intel Core i5-2500K
 • Bestandsgrootte: 45 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7

Aanbevolen

 • Geheugen: 16 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970
 • CPU: Intel Core i7-4770K
 • Bestandsgrootte: 45 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10
Leave A Reply

Your email address will not be published.