Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden

0

Call of Duty Black Ops Cold War gratis multiplayer-modus met impressies van het belangrijkste Alpha-weekend! Nu de all-inclusive bètaperiode van onze commentator, Simon Cardy. Gezien het feit dat we nog steeds niet de omvang van de inhoud lijken te zien die bij verzending beschikbaar zal zijn. Ongetwijfeld zal op dit moment geen conclusies trekken en zullen we geen scores geven totdat we dat doen. Dit is de plek waar je zijn voortschrijdende overpeinzingen over de mechanica, gidsen en modi van de Koude Oorlog kunt vinden! Omdat ze uitgroeien tot de laatste multiplayer-enquête op of niet lang na verzending op 13 november.

Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden

Downloaden
 

Solide toegang tot de shooter-franchise

Al met al is de multiplayer van Cold War een meer aangepaste en soepelere interactiviteitsbetrokkenheid met de bèta! In tegenstelling tot de scheve Alpha van een maand geleden, met veranderingen in de ontwikkeling en wapens die ver gaan. De nieuwe gids en modi die in de blend zijn binnengekomen, raken niet allemaal even goed. En dat brengt echter verder het punt naar voren dat de Battlefield 1 opstelling op zijn best is als hij zich houdt aan de centrale, gestripte normen.

De meest noodzakelijke ontwikkeling van de Alpha is de waarneembare nerfing van deskundige scherpschutters. Het is buitengewoon om de mogelijkheid te hebben om 10 meter over de richels van de satellietgids te rennen! Zonder te worden uitgeschakeld door een van de vele vasthoudende scherpschutters. Geweren van deskundige scherpschutters zijn momenteel slechts één afgevuurde uitvoering als een hoofdschot of een projectiel in het midden van de bovenkant wordt geraakt. Wat in een fractie van een seconde een superieure pariteit geeft aan de klas. Dit heeft geleid tot minder deskundige scherpschutters in de gevechtszone! Vervolgens geeft normaal gesproken een meer run’n’gun manier om met wedstrijden om te gaan, en dat past veel beter bij het gidsplan van de Koude Oorlog.

Klein deel van de multiplayer

Zeemacht heeft meteen mijn topkeuze van de gidsen gekregen vanwege de hoeveelheid verschillende flankerende cursussen die toegankelijk zijn. Het verplaatsen van de vele enorme boten is een meer vloeibare ontmoeting omdat kabelbanen sneller en betrouwbaarder aanvoelen tijdens het vertrekken. Gelukkig lopen de meer bescheiden, bestuurbare schepen momenteel aanzienlijk minder schade op om te verpletteren! Verwacht op dit moment niet dat je al je munitie erin leegt om resultaten te behalen.

Deze gids voegde samen met het nieuwe Assault-assortiment van Combined Arms de enorme reikwijdte! De 12v12-modus heeft tot nu toe gezorgd voor mijn meest betrouwbare leuke tijd met Call of Duty Black Ops Cold War Spel. Aanval verschilt van Domination doordat de twee groepen! Gewoon strijden om controle over elk punt in zijn beurt in plaats van 5 tegelijk, maar het beweegt zich rond de gids. Het is echt zoals Hardpoint en zorgt gewoon voor des te meer stimulerende ervaringen. Omdat de twee kanten beperkt zijn tot één gebied, in plaats van verspreid te worden over kleine zakjes met activiteit.

De volledige selectie kaarten

Het equivalent kan worden gezegd wanneer je speelt op de nieuwe gids die aanwezig is in de Beta, Cartel, dat zich afspeelt in de Nicaraguaanse wildernis. Het is af en toe een prettige gids, vooral bij het spelen van de grotere Combined Arms-modi. Het is echter niet zonder tekortkomingen. Over het algemeen vallen deze op dat het in botsing komt met een soortgelijk gevoel van leegstand dat leidend is. Zoals Miami en Moskou oproepen bij het spelen van een van de 6v6-modi. Het is in wezen buitengewoon geweldig voor dat paar spelers om in te werken. Brengt vaak cirkels van vergelijkbare territoria tot stand voordat ze op dezelfde manier worden uitgeschakeld als je een tegenstander ziet. Dit leidt tot nog een van de tekortkomingen van deze gids, een kwestie die in de Koude Oorlog sijpelt als alles klaar is.

Kartel is de belangrijkste gids die tot nu toe is ervaren waar buitenshuis een functionerend probleem is. Inderdaad, je zult voortdurend mensen hebben die het liefst als zodanig spelen in Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden. Over het algemeen heeft Treyarch echter bewonderenswaardig werk verricht om dit voor een groot deel van de gidsen lastig te maken. In Cartel zijn er echter heel veel braamstruiken om in te verbergen en heel veel spelers die het lijken te waarderen om het te doen.

Alle traditionele modi

Ze zijn zo overheersend dat ze af en toe mijn arm riskeren en explosieven in het kreupelhout gooien. Doucheprojectielen over de struiken en krijg vaker treffers dan je je op die manier kunt voorstellen. Dit, gecombineerd met de algehele afwezigheid van waarneembare vijand, kan soms voor een verbijsterende wedstrijd zorgen! Hoewel dit niet bij elke gids gebeurt, kan het je ertoe aanzetten om onder onofficiële ID’s van rode vijanden te schieten, meer dan om de lichamen zelf te onderscheiden.

Dat is niet mijn benadering om te spelen. Naast een andere gids is er een bescheiden aantal nieuwe modi toegevoegd aan de algemene mengelmoes, inclusief de Beta. Celebrity Escort is een strategische start van de standaard en vereist een mate van samenwerking die niet regelmatig in verbinding staat met Call of Duty Warzone. Een collega wordt aangewezen als de nominale VIP en moet doorgaan naar een van de vele extractiezones! Om de ronde te winnen terwijl hun partners ervoor zorgen. Zelden haalt een wedstrijd de laatste etappe. Daarom is een groep vrij vaak leeg voordat het doel kan worden bereikt.

Call of Duty Black Ops Cold War TrailerDoelstellingen en het bijstaan ​​van teamgenoten

Een andere enorme nieuwe uitbreiding is Fireteam: Dirty Bomb! Zo’n beestmashup van Frankenstein bestaat uit mechanica uit Warzone en een flinke dosis Squad activiteit. In feite een meer bescheiden scope-variant van Warzone’s Plunder waarin geld wordt verdrongen door uranium! 10 groepen van vier spel actie vechten het uit om aan de kop van het scorebord te komen door de radioactieve component op te slaan in verschillende bomgebieden. Het exploderen van de groezelige bommen en uiteraard executies krijgen. Voertuigen zijn bovendien gespikkeld rond de gids naast dozen met killstreaks! Ook het versterkingskader van Verdansk vordert.

Het probleem is dat niets ervan echt samenkomt zoals in Warzone en dat elke ronde routinematig een beetje een wrak wordt. De tijd die het kost om een ​​bom echt te laten ontploffen is intens lang en voelt soms moeilijk af! Terwijl de vijanden vanuit elke cursus vuur op je neerstorten terwijl ze onvoorwaardelijk abrupt parachutespringen. Het kan te maken hebben met de over het algemeen kleine omvang van de gids in tegenstelling tot Warzone, maar het komt niet vaak voor. Het voelt alsof je de kans hebt om de hoofddoelen echt te halen! Dat is ongetwijfeld een beetje een probleem als ze je essentiële bron van focussen zijn.

Grote selectie van militairen

Mogelijk zou een iets langer uitstel van respawn dit helpen of een afname van de explosietijd. Op dit moment klikt het echter niet echt voor mij. Dat gezegd hebbende, Koude Oorlog is op zijn best voor mij als het vasthoudt aan het geven van meedogenloze activiteit en het vervullen van vuurgevechten op kaarten die! Activeer in het algemeen een run’n’gun-benadering. Niet het geheel van de nieuwe gids en modusvergrotingen raakte erg in de smaak bij de bèta. Het algehele gevoel en de aanpassing van de multiplayer voelt op een enorm verbeterde plek dan het slechts een paar weken eerder was.

Tot nu toe blijkt Cold War een ontwrichtende passage te zijn in het arrangement voor fanatici van Call of Duty Black Ops Cold War Spel gratis! Met de slanke lijn tussen een ouderwets gevoel en een verouderd gevoel dat eigenlijk onstabiel is. Met alles in aanmerking genomen, waardeer het momenteel en heb er vertrouwen in afhankelijk van wat er speelt. Ondanks het feit dat het eigenlijk een moeilijke taak voelt voor Cold War om mijn tijd weg te worstelen van Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone in zijn huidige status.

Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty Black Ops Cold War Spel

Downloaden

Spel Call of Duty Black Ops Cold War Systeemeisen :

Systeemvereisten Call of Duty Black Ops Cold War Spel(minimum)

Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 670
CPU: Intel Core i5-2500K
Bestandsgrootte: 45 GB
Besturingssysteem: Windows 7

Systeemvereisten Call of Duty Black Ops Cold War Spel(aanbevolen)

Geheugen: 16 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970
CPU: Intel Core i7-4770K
Bestandsgrootte: 45 GB
Besturingssysteem: Windows 10

 

 

  • Gratis Call of Duty Black Ops Cold War
  • Downloaden Call of Duty Black Ops Cold War
  • Spel Call of Duty Black Ops Cold War
  • Call of Duty Black Ops Cold War Gratis
  • Call of Duty Black Ops Cold War Downloaden PC
Leave A Reply

Your email address will not be published.