WRC 8 downloaden

0

Met een verbluffend model, veel geavanceerde beelden en een handig gebruik van de betrouwbare licentie WRC 8 downloaden een triomf. Bovenal: van werkeloos op de bank zitten tot een koninkrijk van natuurlijke focus, zo snel als een sneller opgeladen Toyota Yaris! WRC gaat van stilstand naar het doorbreken van de landelijke tempobeperking, dan is er duidelijk geen betere reparatie dan je alledaagse tuinrallysport.

WRC 8 Downloaden

WRC 8 downloaden

Downloaden
Veel veranderingen

Met BigBen Interactive die een rode vlek raakt met Dirt Rally en het vervolg voor mijn geld! Een aantal van de zeer uitstekende versies van de sport! Daarom, speelplezier is het een geweldige tijd om een ​​paar slecht onderhouden wegen te beuken! Kylotonn wordt lid van de partij met WRC 8 downloaden gratis. Het is een uitgebreid jaar voor de serie, na 12 maanden weg te hebben genomen en gerevitaliseerd en verfrist van zijn ruïne terug te keren.

Hoewel de beeldkwaliteit geweldig is, is de framerate niet zo soepel als je af en toe zou vertrouwen op de standaard pc waarop de WRC 8 werd verkend. Het is op geen enkele manier, vorm of vorm onbeheersbaar, maar met zo’n grote hoeveelheid gegevens om te fietsen! Om de mogelijkheid te hebben om je vertragingen te kiezen en focussen in te leveren! Wordt het wat lastiger om precies te zijn wanneer dingen soms onder de 30 randen per seconde duiken.

WRC 8 downloaden

Extra prestatie

Nou, het is niet helemaal waar, aangezien het nieuwe pad dat de WRC 8 downloaden volgt, niet anders kan dan de huidige successen van Codemasters in gedachten houden. Net als Dirt Rally 2.0 is dat een serieuzere aangelegenheid die meer neigt naar authenticiteit dan naar toegankelijkheid. Net als Dirt 5 is het bijvoorbeeld des te beter voor de techniek. Er is ontzettend veel leuks aan de WRC 8 die met een model te maken heeft!

Ten eerste vertaalt het correct naar een gamepad, waar het al essentiële gevoel van gewicht is. Verschuivende niveaus van grip zijn goed genoeg vertaald, ondanks het feit dat de betrouwbaarheid er niet mooi is om je te redden in momenten van echt gevaar. Een rechterwiel is vereist om de mogelijkheden van de WRC 8 volledig te bevrijden en om uw onderarmen een eersteklas training te geven.

De loopbaanstructuur

Daarom zijn er veel mensen die ongeveer WRC leuk vinden, en daarna moet Kylotonn zichtbaar zijn. Als een kritische mededinger voor mensen die hun fantasierijke racegames kritisch bekijken. Er zijn tekortkomingen, van het pad ontbreekt de presentatie op sommige plaatsen! De niveaus vertonen echter enkele inconsistenties in termen van productiewaarden. Ook al is er bovendien de prioriteit dat de inbreuk maakt op Dirt territorium in plaats van zijn eigen weg te gaan.

Dat geeft een enorme open wereld buiten de fabriek van je beroepsmodus om overal in je recreatiepark rond te cruisen. U kunt de opstelling van het voertuig tijdens de vlucht stoppen en krachtig wijzigen. Dit maakt het een buitengewoon apparaat voor het evalueren van verschillende vering en wielbasisinstellingen en voor het grootste deel om beter te worden met de voertuigen in een gecontroleerde omgeving.

WRC 8 downloaden

Carrièremodus en voortgang

Wees mogelijk welkom om te strijden in formeel onderschreven esports-rivaliteit als u effectief genoeg bent. Het is niet precies gelijk aan de algemene uitdagingen van maand tot maand die door Dirt Rally worden aangeboden. Maar voor het geval je geen grapje maakt om je virtuele revitalisering naar een serieus niveau te tillen! Je hebt veel manieren om je capaciteiten te testen tegen individuele spel racing.

In het midden is WRC 8 echt legitiem gericht op WRC liefhebbers. De kans krijgen om het op te nemen tegen namen als Ogier, Tanak en zelfs Loeb om revitaliserende grond zoals Colin’s Crest of Ruuhimaki te zegenen! Zal over het algemeen gewaardeerd worden door no-nonsense energieke fans. Hoe het ook zij, hoewel Dirt Rally misschien wel de kampioen in het mobiliseren van de gevestigde orde is na de twee vruchtbare meest recente secties.

Hoe WRC 8 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op WRC 8 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van WRC 8

Minimum

 • CPU: Intel Core i3-540 of AMD Phenom II X4 940
 • RAM: 4 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 64 bits
 • VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 560 of AMD Radeon HD 6870
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 19 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i7-3770 of AMD FX-8350
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • VIDEOKAART: Nvidia GTX 780 of AMD R9 290
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 19 GB

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.