WRC 8 PC Gratis downloaden juego

0

Met een verbluffend model, veel geavanceerde beelden en een handig gebruik van de betrouwbare licentie WRC 8 spel een triomf. Bovenal: van werkeloos op de bank zitten tot een koninkrijk van natuurlijke focus, zo snel als een sneller opgeladen Toyota Yaris! WRC gaat van stilstand naar het doorbreken van de landelijke tempobeperking, dan is er duidelijk geen betere reparatie dan je alledaagse tuinrallysport. Niets anders vraagt zo veel van zijn spelers, ze bezig zijn met een voortdurende opeenvolging van beurten en steeds wisselend terrein.

WRC 8

WRC 8 Downloaden

Downloaden

Veel veranderingen

Met BigBen Interactive die een rode vlek raakt met Dirt Rally en het vervolg voor mijn geld! Een aantal van de zeer uitstekende versies van de sport! Daarom, speelplezier is het een geweldige tijd om een ​​paar slecht onderhouden wegen te beuken! Kylotonn wordt lid van de partij met WRC 8 gratis. Het is een uitgebreid jaar voor de serie, na 12 maanden weg te hebben genomen en gerevitaliseerd en verfrist van zijn ruïne terug te keren. Met andere woorden, omdat hij persoonlijk het meest effectief was, had hij een korte film over Kylotonn’s ambtstermijn in de serie gered! Sinds het zich heeft aangemeld bij WRC 9, ziet het er helemaal uit als een unieke collectie.

Geweldige recensies van racegames

Hoewel de beeldkwaliteit geweldig is, is de framerate niet zo soepel als je af en toe zou vertrouwen op de standaard pc waarop de WRC 8 werd verkend. Het is op geen enkele manier, vorm of vorm onbeheersbaar, maar met zo’n grote hoeveelheid gegevens om te fietsen! Om de mogelijkheid te hebben om je vertragingen te kiezen en focussen in te leveren! Wordt het wat lastiger om precies te zijn wanneer dingen soms onder de 30 randen per seconde duiken.

Wat betreft geluid, de WRC 8 herhaalt het geluid van de WRC machines met voorwielaandrijving! Een prijzenswaardig met alle fluitjes en knallen die bij turbomotoren horen. Je chauffeur is zeer leerzaam, maar als je gewend bent aan enige schijn van Nicky Grist in het Dirt arrangement, kan het even duren om eraan te wennen. Het tempo van de Engelse taal wordt overgebracht op de manier van een rijke docent aan de Universiteit van Cambridge! Die aan het eind van de week maanlicht als meetingchauffeur.

Extra prestatie

Nou, het is niet helemaal waar, aangezien het nieuwe pad dat de WRC 8 downloaden volgt, niet anders kan dan de huidige successen van Codemasters in gedachten houden. Net als Dirt Rally 2.0 is dat een serieuzere aangelegenheid die meer neigt naar authenticiteit dan naar toegankelijkheid. Net als Dirt 5 is het bijvoorbeeld des te beter voor de techniek. Er is ontzettend veel leuks aan de WRC 8 pc spel die met een model te maken heeft!

Ondanks het feit dat de harde randen ervoor zorgen dat het niet langer een achtervolging is voor bangeriken op de kransslagader. Ten eerste vertaalt het correct naar een gamepad, waar het al essentiële gevoel van gewicht is. Verschuivende niveaus van grip zijn goed genoeg vertaald, ondanks het feit dat de betrouwbaarheid er niet mooi is om je te redden in momenten van echt gevaar. Een rechterwiel is vereist om de mogelijkheden van de WRC 8 volledig te bevrijden en om uw onderarmen een eersteklas training te geven.

Nieuwe onverharde wegen

De krachtopmerkingen werken prima, van de verdomde rolkooi van een opschakeling! U kunt echter de weerstand van een bepaald straatoppervlak op zijn persoonlijke wonderlijke manier voelen wanneer u zijwaarts uitglijdt. Dit is echter een volledig communicatieve manier van autorijden, en dat klopt, want je communiceert altijd met het omgaan met het model. Terwijl je naar een klif loopt van meer dan een ton, probeer je vaak je weg uit het probleem te spreken.

Het voelt, kortom, ongelooflijk, of je nu een van de beperkte hoeveelheid antieke machines temt of niet! Met andere woorden, de voorkant van een FWD R2 Fiesta om in te graven om enige schijn van grip vast te stellen. Deze dingen dansen, en het kan zo heerlijk zijn om dat elegante evenwicht te vinden door te sturen door het gaspedaal! Op deze manier en dat wiegen om de achterwielen te behouden die centimeters van de drempel van vergetelheid wankelen.

WRC 8 TrailerDe loopbaanstructuur

Daarom zijn er veel mensen die ongeveer WRC leuk vinden, en daarna moet Kylotonn zichtbaar zijn. Als een kritische mededinger voor mensen die hun fantasierijke racegames kritisch bekijken. Er zijn tekortkomingen, van het pad ontbreekt de presentatie op sommige plaatsen! De niveaus vertonen echter enkele inconsistenties in termen van productiewaarden. Ook al is er bovendien de prioriteit dat de WRC 8 Downloaden inbreuk maakt op Dirt territorium in plaats van zijn eigen weg te gaan. Maar dit geeft je een simulatie met zijn eigen man of vrouw, zijn eigen gevoeligheden. Het hebben van twee eersteklas rallygames op de markt is in werkelijkheid geen vreselijk probleem.

Buiten het standaard beroep en de rallymodi voor één speler is er een handig testalternatief! Dat geeft een enorme open wereld buiten de fabriek van je beroepsmodus om overal in je recreatiepark rond te cruisen. U kunt de opstelling van het voertuig tijdens de vlucht stoppen en krachtig wijzigen. Dit maakt het een buitengewoon apparaat voor het evalueren van verschillende vering- en wielbasisinstellingen en voor het grootste deel om beter te worden met de voertuigen in een gecontroleerde omgeving.

Carrièremodus en voortgang

Als de geautoriseerde World Rally Championship-game is er een autoriteit op het gebied van esports voor WRC 8 gratis! Dat biedt een toename van kansen voor jou om je vaardigheden tegenover je verwante spelers over de hele wereld te zetten. Wees mogelijk welkom om te strijden in formeel onderschreven esports-rivaliteit als u effectief genoeg bent. Het is niet precies gelijk aan de algemene uitdagingen van maand tot maand die door Dirt Rally worden aangeboden. Maar voor het geval je geen grapje maakt om je virtuele revitalisering naar een serieus niveau te tillen! Je hebt veel manieren om je capaciteiten te testen tegen individuele spel racing.

In het midden is WRC 8 echt legitiem gericht op WRC liefhebbers. De kans krijgen om het op te nemen tegen namen als Ogier, Tanak en zelfs Loeb om revitaliserende grond zoals Colin’s Crest of Ruuhimaki te zegenen! Zal over het algemeen gewaardeerd worden door no-nonsense energieke fans. Hoe het ook zij, hoewel Dirt Rally misschien wel de kampioen in het mobiliseren van de gevestigde orde is na de twee vruchtbare meest recente secties. Daarom is er een hoop om te waarderen over deze meest recente WRC. Met het baanbrekende lot van het WRC-establishment dat eerder was gegarandeerd! Het lijkt erop dat we een schitterende periode tegemoet gaan voor fans van assemblagegames.

WRC 8

WRC 8 Gratis

Downloaden

Spel WRC 8 Systeemeisen :

WRC 8 spel systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i3-540 of AMD Phenom II X4 940
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 64 bits
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 560 of AMD Radeon HD 6870
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 19 GB

WRC 8 spel aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i7-3770 of AMD FX-8350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GTX 780 of AMD R9 290
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 19 GB

 

 

  • Spel WRC 8
  • WRC 8 Gratis
  • Downloaden WRC 8
  • WRC 8 PC spel
  • Gratis Spel WRC 8
Leave A Reply

Your email address will not be published.