Phasmophobia Downloaden Gratis spel voor pc

1

Phasmophobia spel maken me niet bang. Er zijn er talloze die onder die paraplu passen, van Resident Evil tot Amnesia. De meeste hit natural beats: een paar goede hopangst, de angst om gezocht te worden, angstaanjagende beesten en onaangename effecten. Waardeer deze ontmoetingen, maar in elk geval, als dingen serieus worden, nooit echt ongerust. Op het moment dat je speelt, bestaat deze huidige realiteit niet. Op het moment dat je stopt, heeft een of ander gezichtspunt de realiteit verzadigd. Deze game heeft mijzelf en collega’s minder geschokt, maar eerder meer gemengd achtergelaten! Opgewekt door adrenaline en daarna een behoorlijk lange tijd op bezoek over wat er gewoon gebeurde.

Phasmophobia

Phasmophobia Downloaden

Downloaden
 

Klassieke Halloween-horrorattracties

Het beste overzicht van het spel Phasmophobia zou een onderzoeksspelletje als Twin Mirror over verschijningen zijn. Je speelt als een van de maximaal vier examinatoren die naar verschillende gebieden gaan, van kant van de weghuizen tot een toevluchtsoord! Probeer te herkennen aan wat voor soort ziel het griezelig is, en ga daarna weg. Ondanks dat er hier een echte Ghostbusters vibe heerst, is er geen echte busting! Jij bent de pre-Ghostbusters, als je wilt, exclusief daar om erachter te komen wat voor gevaar dit is.

Daartoe heb je verschillende soorten uitrusting, allemaal eenvoudig in gebruik. Berg het op in een busje dat in elk gebied het hoofdkantoor van de groep bestelt. Er is een spotlight, waarbij bijna altijd een van je drie voorraadruimten wordt gebruikt. VR-spelers krijgen vier openingen, wat een klein beetje niet te rechtvaardigen lijkt. De EMF-gebruiker is de PKE-meter met een andere naam, een kleine doos die begint te verlichten bij het zien van spookachtige bewegingen.

De spookjachtervaring

Een UV-spot zal spookachtige vingerafdrukken of indrukken verschijnen. Een thermometer onderscheidt druppels in kamertemperatuur. Dit alles kan ervoor zorgen dat het spel erg fundamenteel klinkt. Op dezelfde manier loop je gewoon een huis binnen met een EMF-gebruiker, ontdek je een verschijning en dat is de taak voltooid. Alles bij elkaar genomen, probeer dat de eerste keer dat je speelt en veel succes. De virtuoos van Phasmophobia gratis is dat dit een ronde van beperking en nuance is. Het onderscheiden van de fantomen is in elk geval van korte duur: de echte pracht is dat dit nog maar het begin is.

Vinden waar een verschijning rondhangt, is een zeker iets en in de latere niveaus kan een menselijke taak zijn. Ontdekken wat het is? Dat is een heel ander onderzoek. Het personage van de speler heeft limieten. Je kunt niet snel bewegen, je kunt zo maar drie dingen overbrengen! Zelfs na het uitzoeken waar een verschijning kan zijn. U moet echter meerdere keren het gebied in met verschillende uitrusting. Elk soort fantoom zal uiteindelijk drie soorten bewijs leveren om te modelleren, het afzetten van de EMF op niveau 5 is een beetje bewijs. IJzige temperaturen zijn een andere, en het zien van geheime geschriften zou er nog een zijn.

Traditionele jump scare in het spel

Hier beginnen de dingen betoverend, zenuwslopend en in ieder geval opwindend te worden. Het spel maakt je onderliggende achtervolgingen matig delicaat, op dat punt klimmen de verschijningen een streepje op. Ze beginnen je sneller te zien. Ze zullen zich met je gaan bemoeien. Misschien vergeet u de groep overigens wel! Hoor op dat moment een onmiskenbare ademhaling langs één oor. Misschien observeer je zelfs een seconde een omtrek.

De verschijning van Phasmophobia zal je tegelijkertijd afslachten, in de regel zullen ze jou en je groep in wezen kraken. Wees ingetogen in het licht van het feit dat het spreken van inzicht over een spel als dit! Gevaren die een deel van zijn grootste verbazing vernielen, geven echter één model. Het was een wegrestaurant. De gidsen zijn drie weghuizen, twee boerderijen, een enorme school en een gigantisch en verwarrend toevluchtsoord. Dit was er een waar mijn groep eerder voor had gezorgd. We herkenden meteen de kamer van een jongere hogerop als een plek die het fantoom ondersteunde.

Gebruik spookjachtuitrusting

Mogelijk vergeet je de groep even en hoor je op dat moment een onmiskenbare ademhaling langs één oor gaan. Terwijl we onze spullen opzetten, zorgde er iets voor de auto voorzichtig in de carport op de begane grond. Twee gingen naar beneden terwijl de anderen de installatie afwikkelden. Ze hebben het alarm opgeheven en we hebben via de radio georkestreerd om elkaar bij de voordeur te ontmoeten. Op dat moment begonnen de lichten te branden en hoorden we de ingangen sluiten. De sleutel tot de gratis Phasmophobia is het geluidsplan: je moet een spraakbezoek uitvoeren via het spel zelf. Daarna is er een buurtgesprek en een keuze voor radiobezoek.

Het onderscheid is belangrijk in het licht van het feit dat de verschijningen je kunnen horen. Eerlijk gezegd zullen een paar fantomen je aanspreken en zelfs reageren op iets dat de Spirit Box wordt genoemd en waarmee je vragen kunt stellen. In ieder geval is de hoorcomponent van de verschijningen ver voorbij het lijkt. In het licht van het feit dat het lijkt te doen, is de disposities van uw groep bereiken. Het reageert wanneer individuen bang zijn en overhaaste dingen uiten, zoals we gewoon zouden moeten vertrekken. Gezien individuen proberen het met opzet aan te zetten, maar krijgen letterlijk niets. Op dat moment, twee minuten nadat ze voor een kort moment opgesloten zijn, schiet er iets uit de duisternis en scheurt ze uit elkaar.

Zo’n uniek spel om te spelen

Wat Downloaden Phasmophobia zo’n uniek spel maakt om dit Halloween-seizoen te spelen, is dat het niet afhankelijk is van constante gevaren of hopalarmen. Eigenlijk is er zeker geen eenzaam conventioneel bounce-alarm in het spel. Er zal in ieder geval nooit een vreselijk gezicht zijn dat het scherm van de speler vult en hun trommelvliezen met een verrassende gil uitblaast! Wanneer het fantoom de speler uitvoert. Het fantoom kan verschijnen, maar het wordt gewoon gevolgd door het geluid van de adem in het oor van de speler of zelfs zonder vaste stof door de verbeelding.

Phasmophobia TrailerCommuniceer met de geesten

Geluid is een andere manier waarop Phasmophobia PC downloaden de producten naar elf verandert. Wanneer spelers door de vooringang slenteren van welk spookachtig gebied ze ook onderzoeken. Ze worden verwelkomd met een diep omringend geruis dat prompt een buitengewoon ongemakkelijke toon zet. De game maakt bovendien gebruik van spraakbezoek van nabijheid gecombineerd met een wereldwijd walkietalkie-framework. In ieder geval maakt het spel duidelijk dat de verschijningen voortdurend op elkaar afstemmen. Spelers moeten opletten wat ze zeggen en wanneer ze het zeggen om niet per ongeluk een of andere onaanvaardbare overweging te trekken.

Ongeacht of het over het algemeen niet duidelijk is, het fantoom is voortdurend in beweging. Stappen piepen, passen en ademen zijn grotendeels commoties die het fantoom kan maken terwijl het door de structuur beweegt. Wat spelers bovendien nerveus houdt terwijl ze doorgaan met hun paranormale onderzoek. Er zal nooit een rustige seconde zijn in Phasmophobia, en spelers zullen snel hun schouders onderzoeken bij elk piepen en kreunen.

Word een spokenjager

Hoewel het in actie spel walkietalkie-framework een ongelooflijke manier is voor spelers om contact te houden, is het over het algemeen niet solide. Tijdens de achtervolgingsfase van de verschijning wordt de radio inactief, wat inhoudt dat spelers abrupt het contact verliezen met hun fantoom die op amigo’s jaagt. Ongeacht of de groep bij elkaar blijft, het maken van lawaai, inclusief praten, zal de aandacht van het antagonistische fantoom trekken. Correspondentie is een enorm gunstige positie voor het downloaden van grote delen in Phasmophobia en het verliezen ervan is verrassend. Met de pandemie die af en toe angstaanjagende spelletjes, zoals bezochte huizen en ontsnappingskamers, gesloten houdt! Gamers die dit Halloween-seizoen hopen in paniek te raken met hun metgezellen, moeten Phasmophobia eens bekijken.

Het is toegankelijk op Steam en ondersteunt tot vier spelerscentrum. Fasmofobie is een fenomenale weg voor fans van weerzinwekkend om hun alarm in dit Halloween-seizoen te krijgen vanuit de beveiliging van hun huizen. Onthoud gewoon dat de verschijningen voortdurend aan het afstemmen zijn. Dit spel is nog in vroege toegang, maar het heeft veel potentieel. Deze score hangt over het algemeen af ​​van de echte plot van het spel, en uiteraard de alarmfactor. De ontwerpen zijn geen gigantisch verkoopargument, maar het is in ieder geval zenuwslopend. KineticGames is een exclusieve creatiegroep, maar je zou het nooit vertellen. PC Spel Phasmophobia is een echt walgelijk spel van de gemeenschap, en het verdient veel respect omdat het zo’n andere en stimulerende ervaring is.

 

Phasmophobia

Phasmophobia Spel

Downloaden

Spel Phasmophobia Systeemeisen :

Phasmophobia spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-4590 / AMD FX 8350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 13 GB

Phasmophobia spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X of hoger
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 of hoger
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 15 GB

 

 

  • Gratis PC Phasmophobia
  • Phasmophobia Downloaden
  • Spel gratis Phasmophobia
  • Gratis Phasmophobia
  • Downloaden PC Phasmophobia
1 Comment
  1. stan says

    Goede gratis spellen

Leave A Reply

Your email address will not be published.