Phasmophobia Downloaden

1

Phasmophobia Downloaden maken me niet bang. Er zijn er talloze die onder die paraplu passen, van Resident Evil tot Amnesia. De meeste hit natural beats: een paar goede hopangst, de angst om gezocht te worden, angstaanjagende beesten en onaangename effecten. Waardeer deze ontmoetingen, maar in elk geval, als dingen serieus worden, nooit echt ongerust. Op het moment dat je speelt, bestaat deze huidige realiteit niet.

Phasmophobia Downloaden

Phasmophobia Downloaden

Downloaden
 Klassieke Halloween-horrorattracties

Het beste overzicht van het spel Phasmophobia zou een onderzoeksspelletje als Twin Mirror over verschijningen zijn. Je speelt als een van de maximaal vier examinatoren die naar verschillende gebieden gaan, van kant van de weghuizen tot een toevluchtsoord! Probeer te herkennen aan wat voor soort ziel het griezelig is, en ga daarna weg. Ondanks dat er hier een echte Ghostbusters vibe heerst, is er geen echte busting!

Berg het op in een busje dat in elk gebied het hoofdkantoor van de groep bestelt. Er is een spotlight, waarbij bijna altijd een van je drie voorraadruimten wordt gebruikt. VR-spelers krijgen vier openingen, wat een klein beetje niet te rechtvaardigen lijkt. De EMF-gebruiker is de PKE-meter met een andere naam, een kleine doos die begint te verlichten bij het zien van spookachtige bewegingen.

Phasmophobia Downloaden

De spookjachtervaring

Op dezelfde manier loop je gewoon een huis binnen met een EMF-gebruiker, ontdek je een verschijning en dat is de taak voltooid. Alles bij elkaar genomen, probeer dat de eerste keer dat je speelt en veel succes. De virtuoos van Phasmophobia Downloaden is dat dit een ronde van beperking en nuance is. Het onderscheiden van de fantomen is in elk geval van korte duur: de echte pracht is dat dit nog maar het begin is.

Vinden waar een verschijning rondhangt, is een zeker iets en in de latere niveaus kan een menselijke taak zijn. Ontdekken wat het is? Dat is een heel ander onderzoek. Het personage van de speler heeft limieten. Je kunt niet snel bewegen, je kunt zo maar drie dingen overbrengen! Zelfs na het uitzoeken waar een verschijning kan zijn. U moet echter meerdere keren het gebied in met verschillende uitrusting.

Traditionele jump scare in het spel

Hier beginnen de dingen betoverend, zenuwslopend en in ieder geval opwindend te worden. Het spel maakt je onderliggende achtervolgingen matig delicaat, op dat punt klimmen de verschijningen een streepje op. Ze beginnen je sneller te zien. Ze zullen zich met je gaan bemoeien. Misschien vergeet u de groep overigens wel! Hoor op dat moment een onmiskenbare ademhaling langs één oor.

De verschijning van Phasmophobia zal je tegelijkertijd afslachten, in de regel zullen ze jou en je groep in wezen kraken. Wees ingetogen in het licht van het feit dat het spreken van inzicht over een spel als dit! Gevaren die een deel van zijn grootste verbazing vernielen, geven echter één model. Het was een wegrestaurant. De gidsen zijn drie weghuizen, twee boerderijen, een enorme school en een gigantisch en verwarrend toevluchtsoord.

Communiceer met de geesten

Geluid is een andere manier waarop Phasmophobia Gratis de producten naar elf verandert. Wanneer spelers door de vooringang slenteren van welk spookachtig gebied ze ook onderzoeken. Ze worden verwelkomd met een diep omringend geruis dat prompt een buitengewoon ongemakkelijke toon zet. De game maakt bovendien gebruik van spraakbezoek van nabijheid gecombineerd met een wereldwijd walkietalkie-framework.

Ongeacht of het over het algemeen niet duidelijk is, het fantoom is voortdurend in beweging. Stappen piepen, passen en ademen zijn grotendeels commoties die het fantoom kan maken terwijl het door de structuur beweegt. Wat spelers bovendien nerveus houdt terwijl ze doorgaan met hun paranormale onderzoek. Er zal nooit een rustige seconde zijn in Phasmophobia, en spelers zullen snel hun schouders onderzoeken bij elk piepen en kreunen.

Phasmophobia Downloaden

Word een spokenjager

Ongeacht of de groep bij elkaar blijft, het maken van lawaai, inclusief praten, zal de aandacht van het antagonistische fantoom trekken. Correspondentie is een enorm gunstige positie voor het downloaden van grote delen in Phasmophobia en het verliezen ervan is verrassend. Met de pandemie die af en toe angstaanjagende spelletjes, zoals bezochte huizen en ontsnappingskamers, gesloten houdt!

Onthoud gewoon dat de verschijningen voortdurend aan het afstemmen zijn. Dit spel is nog in vroege toegang, maar het heeft veel potentieel. Deze score hangt over het algemeen af ​​van de echte plot van het spel, en uiteraard de alarmfactor. De ontwerpen zijn geen gigantisch verkoopargument, maar het is in ieder geval zenuwslopend. KineticGames is een exclusieve creatiegroep, maar je zou het nooit vertellen.

Hoe Phasmophobia PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op Phasmophobia Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Phasmophobia

Minimum

CPU: Intel Core i5-4590 / AMD FX 8350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 13 GB

Aanbevolen

CPU: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X of hoger
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 of hoger
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 15 GB

 

1 Comment
  1. stan says

    Goede gratis spellen

Leave A Reply

Your email address will not be published.