Twin Mirror Spel PC downloaden

0

Dontnod Entertainment’s aanstaande Twin Mirror downloaden voor criminoloog, wervelkolom-chiller. De trailer, afgeleverd voor de PC, is een montage van levensechte stukjes die nog meer verontrustende scènes van de held en zijn uitgebreide tweeledig maken. Door de tijdsspanne van het meest recente decennium of ergens in de buurt! Het was de behoefte om een verhaal te pushen dat echt naar voren is gekomen in de gamescene. Terwijl er nog plek is voor korte, scherpe, leuke ontmoetingen die handige oplossingen mogelijk maken wanneer de behoefte zich voordoet. Voor sommigen gaat het erom dat je met een game overstroomt in een verhaal en een account krijgen waar ze echt hun tanden in kunnen zetten.

Twin Mirror

Twin Mirror Downloaden

Downloaden
 

Verken de donkere ondertonen

De beste instellingen hebben dit op accounts gebaseerde gamen op een groot aantal manieren geconsolideerd! Voor sommigen waren de echte verhalende heren de individuen die de optie hadden om een ​​legende te nemen en deze over uitgestrekte secties te verspreiden. Dit alles terwijl de speler zelf kan bepalen hoe de dingen uitpakken. Denk daarom aan Telltale Games en hun vele arrangementen en u weet precies wat u bespreekt.

Maar voorafgaand aan de val van Telltale, was er een andere organisatie die hen recht duwde, want die ervaring dreef de kroon. Met Dontnod Entertainment laten oogverblindende ontmoetingen met hun Life is Strange establishment vallen. Het moet gezegd worden dat de individuen die in eerste instantie energie investeerden met Max en Chloe in de eerste game. Naderhand zouden de broers en zussen van Diaz in Life Is Strange 2 meer dan vervuld zijn gebleven. Op dit moment is het echter de ideale gelegenheid voor Dontnod om een ​​andere kant op te werken, met de kolossaal fascinerende, enorm boeiende Twin Mirror.

Geweldig avonturen spel

Voor het eerst ontdekt in 2018, is alles sindsdien redelijk kalm op het gebied van vooruitgang voor Twin Mirror. Dat is tot nu toe, en heet op de voet gevolgd door een geheime trailer die viel tijdens de lopende pc-gaming-gelegenheid! We waren welkom bij een introductie van de game door een ontwerper, met volledige kritiek op de eerste lijn. Daarna erkenden we terecht, en waren we niet verbaasd over de aard van de garantie die Twin Mirror duidelijk zal overbrengen.

Twin Mirror draait om het leven van ene Sam Higgs, een ex-eerdere inzichtelijke correspondent die ontdekt wordt terwijl hij naar zijn oude buurt Basswood gaat. Om naar de begrafenisdienst te gaan en zijn naaste metgezel, Nick, wakker te maken. Bovenal met een nauwe overeenkomst van wat Dontnod bereikte met Life is Strange! Gratis Twin Mirror legt alles prachtig uit, met een rijk levensecht gevoel dat wordt voortgestuwd door de beroemdste filmkoelers.

Enkele bovennatuurlijke elementen

Uiterlijk helpt het allemaal vooral om te onthouden wat Dontnod onlangs heeft gemaakt, met hun stempel ongetwijfeld overal! Echter, allemaal aan het einde van Sam Basswood State Forest, herinnerend aan herinneringen aan zijn vorige dagen herinneringen die zowel acceptabel als vreselijk zijn. Een groepje neemt ons mee door het achtergrondverhaal van Sam en zijn ex Anna.

Evenzo specificeren hoe een verlovingsvoorstel zuur werd en onophoudelijk een verbluffend begin zag vanuit Basswood. Daarna trekken deze levensechte minuten de gamer duidelijk extra, terwijl ze voorkennis verbergen. Het gebruik van onderzoek om verzamelobjecten te vinden die zich identificeren met de personages die Sam ontmoet, hamert gewoon dat gevoel thuis nog wat meer. Kortom, voor het geval je op zoek bent naar achtergrondverhaal en legende, lijkt Twin Mirror spel pc klaar om het te geven.

Ontdek de geheimen

In elk geval is dit niet alleen een gemakkelijke visuele roman, en Dontnod gebruikt talloze hoogtepunten om nog meer spanning en interesse in het spel te brengen. Dit draait nogal wat rond Sam’s Mind Palace, een plek waar hij op kan tekenen! Werk opnieuw en werk met de intensiteit van legitieme afleiding om de belangrijkste delen van zijn leven eenvoudig te verenigen. Zoals toen hij voor Anna op één knie ging zitten. Met alles wat hij in werkelijkheid ziet, opgemerkt in zijn analytische psyche, en veel herinneringen om vast te pakken en aan te pakken! Daarom kunt u er zeker van zijn dat dit bizarre vervangende kasteel een bron van buitengewone gegevens zal zijn.

Zoals je zou verwachten van een Dontnod, met name een die terugkeert naar de enorm effectieve! Life is Strange dynamiek is hier een belangrijk onderdeel; elke keuze die je maakt in Twin Mirror zal het leven van Sam beïnvloeden. Dit kan de meest onbeduidende keuze zijn, of het kan ertoe leiden dat u genoegen neemt met een reeks diepgaande en belangrijke alternatieven. Dit gebeurde tijdens de introductie van de ingenieur toen we samen met Sam stopten om even te praten met zijn god-kleine meisje op de middelbare school. Joan Nick’s meisje, niet minder een klein jongetje dat wanhopig op zoek is naar een conclusie en daarbij Sams hulp nodig heeft.

Twin Mirror TrailerEpisodisch verhalend spel

De beslissing met betrekking tot hoe je haar helpt is een van de meest onmisbare die in deze Twin Mirror Gratis introductie verscheen! Hier wordt weer een buitengewoon ogende uitbreiding een integrale factor. Iets dat in een totaal ander perspectief gooit dan het typische verhaal dat Dontnod opbloeit met The Double, Sam’s aangepaste innerlijke zelf. Uit het zicht zitten, bereid om te springen als de tijd vraagt! De Double zal verschijnen als de meest onmisbare keuzes vereist zijn, en biedt een keuzeperspectief op wat je dacht dat je het zeker wist.

De vraag is bijvoorbeeld: stem je af op The Double, of ga je je eigen weg. Is het accepteren van je eigen innerlijke zintuigen het juiste spelplan? Zonder in steen gehouwen antwoorden aanwezig in Twin Mirror. Dontnod toestaan ​​om je je eigen verhaal te laten maken met de keuzes die je voor Sam maakt! We kunnen er zeker van zijn dat er uitzonderlijk gepassioneerde en enorm stimulerende open deuren zullen zijn wanneer de game later in 2020 wordt uitgeleverd. Tot nader order laten we je echter achter met de aan de gang zijnde geheime trailer voor Twin Mirror. Bekijk het eens en laat ons erkennen wat u van alles vindt door in de opmerkingen in te gaan.

Sams verhaal vordert

Monsterlijk veel dank gaat uit naar de groep bij Dontnod Entertainment! Voor het feit dat ze ons door deze eerste kennismaking hebben laten kijken naar het avonture nspel. We kunnen nauwelijks wachten om te zien hoe het verhaal van Sam de komende maanden voor ons gebeurt. Aan de achterkant van wat we hebben gezien, is de kans groot dat Dontnod doorgaat met hun run als baas van accountgebaseerd gamen. Wanneer Downloaden Twin Mirror eindelijk wordt verzonden. Uiterlijk en auditief lijkt het met Twin Mirror aangenaam te gaan.

Hoewel Basswood niet absoluut uniek lijkt te zijn dan de PNW in de belangrijkste interactiviteit die we hebben gezien, ziet de scène er buitengewoon uit. Bovenal ziet de eerder genoemde barscene er chagrijnig en emotioneel uit, en het hersenkasteel ziet er goed uit. Lijkt meer op een afromend assortiment van edelsteeneilanden dan op een soort koninklijke residentie. Onderscheidt zich echter aangenaam van het zwakke licht van West Virginia. De soundtrack in de demo was fenomenaal, net als de lijnoverdracht van de stem-entertainers. Ondanks het feit dat de doelstellingen van de inhoud op dit moment niet duidelijk genoeg zijn om op te merken.

 

Twin Mirror

Twin Mirror Spel

Downloaden

Spel Twin Mirror Systeemeisen :

Twin Mirror spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i3 2100 of AMD Phenom X4 945
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 of hoger (64-bits besturingssysteem vereist)
VIDEOKAART: AMD Radeon HD7790 of Nvidia GeForce GTX 750
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

Twin Mirror spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i3 6100 of AMD Athlon X4 845
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: AMD Radeon RX560 4GB of Nvidia GeForce GTX 1050
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

 

 

  • Gratis Twin Mirror
  • Downloaden Twin Mirror
  • Spel Twin Mirror
  • Gratis Twin Mirror
  • Downloaden PC Twin Mirror
Leave A Reply

Your email address will not be published.