DiRT 5 Downloaden PC spel gratis

1

Voortdurend een kolossale liefhebber geweest van congresgames en alles wat de gebruikelijke trackhustling vermijdt. Besteed gewilde ontmoetingen, bijvoorbeeld DiRT Rally en Sega Rally. Naast late gelegenheden zijn we erg verwend met ruige terreintitels en razen we op het toneel in oktober 2020! Glanzend nieuw deel van het DiRT met DiRT 5 gratis. Ik kan er niet echt op vertrouwen dat het drie hele jaren geleden is dat DiRT 4 onze schermen sierde, aangezien het echt niet zo lijkt te zijn in het verleden. Je kunt dit echter per ongeluk op Game Pass spelen op het moment van componeren, dus zorg ervoor dat je ernaar kijkt.

DiRT 5

DiRT 5 Downloaden

Downloaden
 

Offroad rijervaring

DiRT 5 spel is geboekt voor verzending op pc, Xbox One en Playstation 4 op 9 oktober 2020! De primaire indruk hiervan was toen Xbox hun games-functie in juli 2020 regisseerde. Terwijl ze op de huidige tijdmachines worden verzonden, heb je de mogelijkheid om hun verbeterde releases te krijgen wanneer ze in november worden verzonden. Ik ben er vrij zeker van dat als je op de huidige leeftijd middelen in de titel stopt! Veranderingen in het nieuwe formulier bij het bijwerken stelt gerust zonder verdere kosten, uitzonderlijk liberaal!

Hoewel DiRT 5 nog een paar maanden verwijderd is, hebben we verbazingwekkend veel geluk gehad om een ​​vroege vorm van bepaalde segmenten van de titel te krijgen om door te spelen voordat ze uitkomen. Daarom geeft DiRT 5 de indruk terug te keren naar de Grid 2-sfeer door de aanwezigheid van de komende hoogtepunten en modi. Het richt zich in feite op het creëren en het bezoeken van de wereld in talloze voertuigen in een gigantische mengelmoes van modi. De creatiecomponenten die naar DiRT 5 gaan, zijn kledingaanpassing en de geheel nieuwe Playgrounds-modus.

Klop om arcade racer

Speelplekken zijn vers uit de doos nieuw in het DiRT arrangement en een enorm stimulerend onderdeel dat de levensduur van hun titel enorm zal veranderen. Speelgebieden stellen je in staat om je eigen speciale onstuimige tracks en velden te maken, te wijzigen, te plannen en te veranderen. Bovenal is dit niet de plaats waar het sluit, je hebt de mogelijkheid om ze over te dragen aan de DiRT5 zodat anderen ze kunnen spelen. Probeer de snelste ronden of de hoogste scores te behalen in hun eigen opmerkelijke klassementen.

Speelgebieden bevatten een eigen unieke plan-suite waar de speler een reeks dingen zal benaderen! Bijvoorbeeld stukjes baan, cirkels, kickers, stoten, holen en zelfs ringen van vuur! Je hebt de mogelijkheid om energie te investeren door onbeperkte metingen van manifestaties te maken of in wezen door te springen en te spelen met de plannen van anderen. De open deuren zijn echt oneindig en voegen een ander onderdeel toe aan het DiRT arrangement en aan onstuimige titels al met al. Ik heb dit nog nooit gedaan en het is echt fantastisch.

Geweldig vooruitzicht op auto’s

Vanuit het perspectief van de creatie krijgt u een volledig helder canvas om van te werken en kunt u door twee gebieden in de productie bladeren. Na verloop van tijd zullen er meer worden toegevoegd. Bovenal zijn de twee gebieden Arizona en Cape Town Stadium in Afrika. De structuurmenu’s zijn extreem vereenvoudigd en vloeibaar, met een vervolgkeuzemenu en een keuze aan dingen om door te bladeren. Er is een hoop om door te bladeren om alles volledig te veranderen op de manier waarop je het nodig hebt, van vierkanten en hellingen tot obstakels en water om doorheen te sprenkelen, de beslissing is aan jou.

U kunt ook uw omgevingsfactoren veranderen met gebladerte, verpletterde voertuigen en kleuringen van bijna alles aanpassen. Objecten neerzetten is uitzonderlijk eenvoudig, duidelijke richtlijnen voor de meest bekwame methode om te draaien en neer te zetten en eventuele beperkingen van deze artikelen worden getoond. Je kunt dingen kopiëren, dingen in elkaar klikken en in elk stadium in een voertuig stuiteren om je creatie uit te proberen. Je kunt zien dat er een hoop werk in deze modus is gestoken en dat is echt te zien.

Fantastische creatie elementen

Er zijn een aantal soorten gelegenheid die u kunt aanpassen om uw creatie te gebruiken voor de echte gelegenheid waarvoor uw niveau moet worden gespeeld. Daarom worden deze modi Gate Crasher, Smash Attack en Gymkhana genoemd. Indringer is een periodegebonden gelegenheid waarbij je door controlepunten moet gaan. Crush Attack zet je tegenover anderen om lukraak geplaatste objecten te vinden met anderen om bij te blijven, wat er ook gebeurt. Eindelijk is Gymkhana des te meer een op trucs gebaseerde gelegenheid waarbij je zweeft, donuts doet en bounces uitvoert, gewoon een beetje duurder en goedkoper dan het doen in een Vauxhall Nova in Tesco. Wanneer je creatie is verspreid, wat moet worden voltooid door eerst jezelf te doorlopen, kan iedereen het ontdekken en spelen.

Het voelt ongetwijfeld buitengewoon aan, gemaakt in Codemasters Cheshire’s eigen motor. Met een delicate aanraking om daarvoor te zorgen, zijn een paar universums geëlimineerd uit de diepgaande uitkomst van Dirt Rally! Voelt bovendien geruststellend herkenbaar aan. Zoveel als de rumoerige activiteit en levendige wijken MotorStorm afleiden. Ze zien bijvoorbeeld terug naar Dirt 2 en Project Cars 3! Een standaard voor de DiRT 5 Downloaden groep voor vrije vooruitgang, gezien de opstelling van Codemasters in zijn zakelijke primeur. Echt, dat impliceert deze keer in je gezicht van Nolan North en Troy Baker! Die rivaliserende racers spelen maar bovendien impliceert het een binnen en buiten! Verbinden met de roeping-modus die je over verschillende bedieningselementen voert.

DiRT 5 TrailerZeer bevredigende mechanica

Hoe goed zal alles bij elkaar blijven? Het is moeilijk te zeggen. Een zee-ontwikkeling die een kleine keuze biedt uit de enorme hoeveelheid stof geeft echter veelbelovende aanwijzingen. Het zijn gesloten koersraces, er is momenteel geen activiteit toegankelijk die opgewonden is en meer over activiteit dan al het andere! Het omgaan met stevig zitten in de een en al individuen uitnodigen vorm van de arcade racer. Het is zoet en licht en presenteert de verschillende bedieningselementen met een specifieke suiker en schuim.

Zal het samen met een wiel blijven? Ik kon dat zelf niet testen, maar DiRT 5 Gratis lijkt gewoon niet zo’n soort racing spel. Het is iets om op te gooien voor wat vrolijk plezier, een tasten ondersteund door de buitengewoon welkome aanwezigheid van een splitscreen voor vier spelers! Een arcade-modus waarin je je eigen gelegenheden kunt bedenken en er daarna slordig doorheen kunt spelen met veel metgezellen. Gaat die zwakke aanraking langdurige Dirt-fans irriteren?

Op tien verschillende locaties

Weet niet zeker of het zou moeten Dirt Rally geeft geen aanwijzingen voor stoppen! Met een ander deel aan de gang voordat Codemasters zijn betovering begint op de autoriteit WRC 9 -vergunning van, en een beschikbaar. Een breed inclusieve arcade-passage in het arrangement is zeer welkom. Daarna de tot op zekere hoogte ontgoochelende Dirt 4, een game met veel garantie die zijn eigen karakternood kende. Blijkbaar heeft Codemasters het arrangement netjes in tweeën gedeeld! Dirt Rally toestaan ​​om nog erger te worden, terwijl Dirt 5 de arcade-neigingen van het arrangement oproept. Ook een geheel nieuwe, zingende en ontroerende! Arcade-racer met een erfelijkheid die lijkt op MotorStorm en DriveClub? Neem dat vreugdevol.

Sprint naar de finish

Hoe het ook zij, ze zijn ook symbolisch voor de pretentieloze beweging in het midden van Dirt 5. In het geval dat het arrangement de laatste tijd meer heeft gekookt voor fans van re-enactment, voelt dit momenteel als het meest uitnodigende Dirt-spel in jaren. Er is de beroepsmodus met Troy Baker en Nolan North die je tutor en tegenstander afzonderlijk uiten. Er is bijvoorbeeld een gedeeltelijk scherm voor jou en je vrienden!

Race tegen elkaar in niet-verbonden races of met elkaar in het roepingscentrum. Daarna is er de realiteit dat de dynamische stijl van het spel alleen maar roept. Bijna geen racers buiten Forza Horizon 4 van deze leeftijd hebben geprobeerd om onstuimige gesprekken tot een uitgebreider deel van het gamingnetwerk te maken. De blijvende indruk van Gratis DiRT 5 is echter dat dit niet langer het geval zal zijn.

DiRT 5

DiRT 5 Spel

Downloaden

Spel DiRT 5 Systeemeisen :

DIRT 5 spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i3 2130 / AMD FX 4300
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 970 / AMD RX 480
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 60 GB

DIRT 5 spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5 9600K / AMD Ryzen 5 2600X
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 1070 Ti / AMD Vega 64
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 60 GB

 

 

  • DiRT 5 Gratis
  • DiRT 5 Downloaden
  • Spel PC DiRT 5
  • Gratis DiRT 5
  • Downloaden PC DiRT 5
Leave A Reply

Your email address will not be published.