Watch Dogs Legion Downloaden spel

0

Watch Dogs Legion downloaden prikkelde onze nieuwsgierigheid toen Ubisoft rapporteerde dat het spel speelde als eenieder die interactiviteit herstelde. Echter, in de nasleep van het investeren van veel energie in het spel, van het spelen van de eerste introductie tot het voltooien van een reeks missies, kan het echt de grootste val zijn. Terwijl Watch Dogs 2 een vrolijkere strategie heeft aangenomen voor zijn al te oprechte en over het algemeen teleurstellende archetype! Watch Dogs Legion lijkt onhandig tussen de twee te rijden. Het is geen grapje, maar tegelijkertijd zinloos en, net als de personages die het je vraagt, blijkbaar niet kunnen uitzoeken wat het moet zijn.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion PC Downloaden

Downloaden
 

Prachtig wereldontwerp

Het speelt zich af in het niet zo verre Londen van de toekomst, dat vakkundig verjongd wordt in het spel, en de samenleving bevindt zich op het randje van een instorting. De stad wordt verwoest door een overweldigende bombardementen, en de volgende chaos wordt bevorderd door pioniers. Evenmin als de particuliere beveiligingsorganisatie Albion, die erachter komt hoe de wetgevende macht ervan te overtuigen dat ze in feite rechter, jury en moordenaar moeten worden. De bombardementen op Deadsec spijkeren, de obstructie ontwikkeling die bestaat uit programmeurs en soortgelijke mensen met wie je spreekt. Bovendien een simpele overwinning voor Albion’s plan voor de militaire wet. Het is aan jou, op dat moment, of de eindeloze NPC’s die je kunt selecteren om de reden te achterhalen, om de hoofdstad terug te vorderen en uit te zoeken wie verantwoordelijk was voor de bombardementen.

In de nasleep van het afronden van de preambule, waaronder het vinden en verwaarlozen om het eerder genoemde massabombardement te stoppen! Het primaire probleem van Gratis Watch Dogs Legion wordt snel duidelijk. Je kunt echt iedereen inschrijven, en elke NPC vergezelt zijn eigen capaciteiten die je zou moeten gebruiken om bepaalde hindernissen, missies en moeilijkheden te overwinnen. Een paar vrijwilligers krijgen voordelen afhankelijk van de activiteiten die u omarmt. Een voetbalcrimineel zal minder schade oplopen wanneer hij wordt getankt, terwijl een geheime agent een innovatief voertuig kan binnenhalen dat raketten afvuurt.

De onbevredigende avonturen van spiderbot

Niet elke persoon zal echter voor u toegankelijk zijn. Je moet de juiste inschrijver voor de bezetting zoeken door hun inschrijvingsmissie te voltooien die verschillende reisreizen of opdrachten omvat. Wanneer dat gebeurt, zullen ze zich gemakkelijk bij uw groep voegen. Vanaf dat moment kunt u schakelen tussen uw groep van aangeworven mensen, ze wijzigen. Verzamel een assortiment aan vaardigheden om je te helpen bij het voltooien van de talloze missies van het spel.

In alle opzichten is de reden op dat moment zonder twijfel charmant. De mogelijkheid hebben om te spelen zoals iedereen klinkt bevrijdend, en het zou een aantal echt opmerkelijke minuten moeten opleveren. Niettegenstaande de beslissing om een ​​fundamenteel focaal karakter af te schaffen! Afgezien van de aanwezigheid van een paar herhalende verhaalgebaseerde, loont het niet. Elke aanwerving voelt dwaas aan, en meer als een manier om dezelfde capaciteiten eenvoudig opnieuw in een andere huid te stoppen, in plaats van onmiskenbare individuele karakters te maken. Het lijkt meer op worstelen met je merk als handelaar in een personage dan met The Rock.

Je bemanning samenstellen

Dit roept een duidelijke scheiding op met het verhaal van de game dat je niet zou deelnemen aan een volledig uitgewerkt primair brandpunt. Je schrijft in wezen willekeurige individuen in als een noodzakelijke klus, in plaats van in het licht van het feit dat het echt nodig is. Omdat ze in een werkelijk grote behoefte voorzien. Dit gevoel van dissociatie blijkt rijkelijk duidelijk naarmate je meer speelt, vooral wanneer je personages bestuurt die formeel gekleed zijn.

Een ontwikkelingsspecialist kan onopgemerkt een bouwplaats binnensluipen, een agent kan een hoofdbureau van politie binnengaan en je snapt de gedachte. Je zou verschillende aangeworven mensen kunnen gebruiken om een ​​missie te voltooien, maar om welke reden zou je het doen als het eenvoudigste alternatief consequent toegankelijk zal zijn? Het maakt het punt van testen een beetje teniet. Een kolossaal stuk Watch Dogs hacken, zoals je vermoedelijk zou verwachten.

De potentiële multiplayer ervaring

Je kunt bolders initiëren, strikken plaatsen om clueless vijanden te trekken en de verantwoordelijkheid nemen voor bewakingscamera’s om de zone te overzien. Dit alles is prima, maar eigenlijk is niets nieuw. Des te meer voelt hacken aan als een arrangement van gevoelige activiteiten! Klik op die breker om hem te laten ontploffen, klik erop om langs deze poortwachter te sluipen. Ondanks alle mogelijkheden voor testinteractiviteit die Watch Dogs Legion spel inhoudt, zul je snel hetzelfde doen, keer op keer. Dat was over het algemeen ook ons ​​grootste probleem met het spel.

Het voelde gewoon onaangenaam vervelend en niet lonend. De missies die we speelden waren ongelooflijk vergelijkend: kies de meest geschikte inschrijving! Gebruik een van hun uitzonderlijke capaciteiten of voordelen om de missie eenvoudiger te maken; voltooi de missie met behulp van de verschillende standaard hacks. Voer dit proces opnieuw uit. Uiteraard zijn er een paar zijmissies en oefeningen waaraan je kunt deelnemen. Als de primaire mechanica van het actie spel vanaf nu nalaten veel gelukzaligheid te motiveren, zou je dat als zodanig kwalijk nemen. Battle was in ieder geval utilitair, maar je zult hier niets ontdekken dat je nog niet eerder hebt gezien: het zijn allemaal standaarddingen.

Watch Dogs Legion TrailerOvertuigende vertegenwoordiging van Londen

De multiplayer van Gratis Watch Dogs Legion wordt op 3 december 2020 verzonden. Los van de missie zullen er multiplayer missies in de open wereld zijn. Wat je niet kunt, missies voor vier spelers genaamd Tactical Ops en een PvP veld voor acht spelers waarin je een spiderbot drone bestuurt. Intrusion Mode keert ook terug, de modus van Watch Dogs! Waar een speler kan wegglippen in het singleplayer universum van een andere, verborgen als een onregelmatige NPC die probeert zijn informatie te hacken voordat ze worden gevonden.

Ubisoft verduidelijkt de Bloodlines vechtpas en de extra verhaallijn. Het DLC verhaal bevat extra personages, bijvoorbeeld Wrench uit Watch Dogs 2, een Assassin’s Creed gedeelte. Een dame genaamd Mina die hersenscontrole heeft. Gracious, en Aiden Pearce, onthoud hem. Ondanks dat Legion’s E3 2019 introductie vol zit met wapens en moord! Watch Dogs Legion spel downloaden zal meer niet dodelijke keuzes hebben dan ooit in de recente herinnering. Volgens Ubisoft is in ieder geval de helft van de wapens van de game niet dodelijk. Dat is een grote vooruitgang ten opzichte van Watch Dogs 2, waar je eenzame beslissingen een startonderbreker en een paintballgeweer waren.

Compilatie van contextgevoelige acties

We hebben een paar van die niet dodelijke alternatieven bekeken in de trailers en demo van Ubi. De oma infiltrant Helen haalde een slechterik uit met een startonderbreker en een andere trailer laat zien wat lijkt op een wankelend jachtgeweer. Wat we niet zagen, was de komst van Marcus ‘onberispelijke DIY 8 ball scuffle instrument.

Zou je in ieder geval Watch Dogs Legion kunnen afmaken zonder iemand te vermoorden? Net als Watch Dogs 2 zullen er minuten in Legion zijn waarin de game verwacht dat je een einde moet maken aan het dagelijkse bestaan. Je kunt in ieder geval niet dodelijke wapens gebruiken om ze neer te halen, maar het zal die situatie in wezen gelijkstellen aan het vermoorden ervan. Het was wat afwijkend in 2, maar het dwong je in ieder geval niet om bloed te vergieten.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion Gratis

Downloaden

Spel Watch Dogs Legion Systeemeisen :

Systeemvereisten Watch Dogs Legion spel(minimum)

CPU: Intel Core i5-4460 / AMD Ryzen 5 1400
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 (x64)
VIDEOKAART: 4 GB NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon R9 290X
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 45 GB

Watch Dogs Legion spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i7-7700 / Ryzen 5 2600
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 (x64)
VIDEOKAART: 8 GB NVIDIA GeForce RTX 2060S of AMD Radeon RX 5700
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 45 GB

 

 

  • Spel Watch Dogs Legion
  • Watch Dogs Legion Downloaden
  • Gratis Watch Dogs Legion
  • Watch Dogs Legion Gratis spel
  • Downloaden gratis Watch Dogs Legion
Leave A Reply

Your email address will not be published.