WRC 9 Spel downloaden PC

0

De officiële ronde van het World Rally Championship, WRC 9 spel begint inderdaad met een pittige instructie-oefening. Inderdaad, in mindere mate een instructie-oefening en dat is nog maar het begin, hier, probeer het en we zullen zien hoe je verder springt. Afhankelijk van hoe u zich in deze eerste fase gedraagt, worden instellingen aanbevolen! Dit helpt u bijvoorbeeld te gebruiken, maar het is heel goed mogelijk om alles te kiezen wat u maar wilt. Dit zijn slechts regels.

Het is abnormaal om te geloven dat rally een speciale autosport is, hoe dan ook. Mogelijk is het de afwezigheid van oprechte drukte die individuen afschrikt. Als je echter een beetje moeite doet om te observeren wat deze mensen en dames kunnen doen, is dat verbazingwekkend gespannen en energiek. Zeker als je het door de geïnstalleerde camera ziet. De manier waarop ze deze bijna 400 koppelbeesten onder controle houden! De moeilijkste oppervlakken en langs de smalste grondstraten is ronduit tovenarij.

WRC 9

WRC 9 PC gratis

Downloaden
 

Focus op traditionele rally’s

De WRC-regeling van KT Racing heeft de afgelopen jaren een ruime marge opgeleverd! Omdat de down van een jaar geleden buitengewoon was in vergelijking met andere bijeenkomsten in een computerspel. Gratis WRC 9 neemt dat recept en gaat ervoor, en ondanks het feit dat het onderweg een paar prangs doorstaat, is het weer een kampioen. Het is nog steeds volledig speelbaar, maar het voelde ofwel overdreven delicaat of enigszins vertraagd om te reageren. Dit maakt het in sommige gevallen erg lastig om uw voertuig consistent te houden. Het was nooit meer waarneembaar dan tijdens een historische rally in Carrière-modus! Dat zag me vasthouden aan mijn leven terwijl ik probeerde een Lancia Stratos de juiste kant op te wijzen. Het voelde gewoon niet op elk moment binnen mijn controle.

Op het moment dat je toch een beat ontdekt. De game maakt een opmerkelijke vertoning van het dupliceren van de druk en energie van het op hoge snelheid besturen van conventionele machines. Ongeacht of het de vrije dag is van de eerste Zweedse conventie. De strakke, zwarte straten van Japan of de stortbui doorweekte rotsen en modder van Wales. Je hebt de meest extreme fixatie en je beste reflexen nodig. Het gevoel van snelheid zorgt ervoor dat uw ogen leeglopen, en wanneer de regenbui tegen uw voorruit raast! Je wissers vechten om het water onder controle te houden, het is bijna net zo alarmerend als een angstaanjagend racing spel.

WRC 9 gratis is een uitdagende simulator

Die stortbui-effecten zijn ook maar één aspect van de aard van de WRC 9 Downloaden beelden. Ongeacht of het wordt afgespeeld op 1080p of 4K op een pc, het kan fantastische beelden opleveren. De stralen van de lage zon doorboren de rand van een vaag bosgebied. Het veld dat eronder duidelijk zichtbaar is als je door hoge bergstraten glijdt, zelfs alleen de enorme mate van detail in elk voertuig! Alles komt samen om enkele vrij praktische perspectieven te kaderen.

De nauwgezetheid is ook iets anders, aangezien je merkt dat de cameradrone voorbij vliegt. Wanneer u de ruitenwissers moet inschakelen om het residu en de grofheid van uw voorruit te verwijderen. Inderdaad, het is een schande dat het dit niet kan en elke seconde een gladde, zestig omhulsels raakt! Behalve dat het over het algemeen met een sterke framerate werkt, ongeacht wat het spel naar je gooit. Het zijn alleen maar dertig randen.

De introductie gaat ook veel verder dan alleen de visuals, met zijn geweldige geluid. Het keelgeluid van de motoren is iets dat een degelijk solide raamwerk verdient. Bassy oortelefoons die je botten zullen doen schudden als je op het luidruchtige pedaal drukt. Bij het bekijken van herhalingen, de manier waarop de motoren ergens ver weg donderen bij wide-point shots! Hoe het eigenlijk klinkt voor fans die op koele hellingen blijven hangen om een ​​korte blik te werpen op hun favoriete conventie-sterren. Een groot aantal van hen is hier natuurlijk. Van WRC 5 en WRC 8 klassen tot de beste Project Cars. Bijvoorbeeld, regerend baas Ott Tänak en de huidige legende Sébastien Ogier, rijdend voor hun specifieke groepen Hyundai en Toyota.

Uw boost gebruiken

Rijd je liever voor je eigen groep? Op dat moment is het beroepsmodus voor jou. Je kunt beginnen vanuit de Junior WRC-klasse, of iets hoger beginnen in WRC 2! Welke manier je ook bedoelt om door te gaan naar het World Rally Championship om de meest opmerkelijke eer in het spel te winnen. U begint op dezelfde manier als in WRC 8 en raakt gewend aan het omgaan met uw groep en fondsen. Daarom moet u de occasionboeking aanpassen om ervoor te zorgen dat u tijd op de bestuurdersstoel krijgt. Contant geld binnenbrengen, net zoals garanderen dat uw groep de rest krijgt, hebben ze ook nodig om uw voertuig in topconditie te houden. Naast de bijeenkomsten zelf, kun je deelnemen aan producer-try-outs en runs voorbereiden! Memorabele bijeenkomsten en buitengewone omstandigheden!

Waarmee je zo ver mogelijk in een beschadigd voertuig ziet rijden, meestal tijdens een storm of sneeuwstorm. Rond de avond. Het is fundamenteel hetzelfde als een jaar geleden, maar in sommige gevallen kan gemeenschappelijkheid de moeite waard zijn om dankbaar voor te zijn. Buiten het beroep kun je deelnemen aan seizoenen waarin je het montageschema kunt opnemen zonder de leidinggevenden te groeperen. Voor degenen die een onvervalste rijervaring nodig hebben, zoals de oude Colin McRae Rally-wedstrijden. De Test Area keert terug, zodat u rond een open testterrein kunt rijden in uw gekozen voertuig! Om de omgang met afspraken te achterhalen en deze te testen. Moeilijkheden bieden wat extra, door een deel van de discretionaire gelegenheden uit de roepingsmodus te halen. Je ze onafhankelijk laten opnemen, met de tijd als tegenstander.

Auto’s rijden prachtig

De roepingsmodus is een volledig actieve deck-inspanning die verwacht dat je je accounts, doelen, groep, R & D-revisies afhandelt! Zelfs de gelegenheden waaraan u deelneemt. Elke gelegenheid kost contant geld om deel te nemen, maar elk type heeft het potentieel voor verschillende uitbetalingen. Een paar gelegenheden versterken bijvoorbeeld uw kameraadschap of stellen u in staat om in uw groepsvoertuig te oefenen. Doelen bereiken en je de kans geven om zijn speciale kwaliteiten te begrijpen.

Verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld opmerkelijke races, zijn leuke onderbrekingen die nog aan het testen zijn maar met potentieel voor grote uitbetalingen. Hier neemt u de verantwoordelijkheid op zich voor voorbeeldige voertuigen zoals de vermaarde Groep B Audi Quattro A2! Dat is ongeveer net zo moeilijk te temmen als een leeuw, net zoals je het nodig zou hebben. De Lancia Delta Integrale, die precies aanvoelt zoals je zou verwachten dat een voertuig dat de game in het laatste deel van de jaren ’80 en midden ’90 overweldigde, aanvoelt.

Veel plezier voor chauffeurs

Dit alles wil zeggen dat de WRC 9 spel PC volledig perfect werkt. Voorbij is het begin van de regeling toen voertuigen inconsistent waren en heen en weer dobberden als een flipperkast. Tegenwoordig rijden voertuigen zoals u zou verwachten en reageren ze op de aarde en haar componenten. U zult ongetwijfeld die buitengewone klimaatvoorrondes moeten gebruiken. Tijdens een fikse zondvloed in Duitsland vormde zich een beek langs een kant van de weg.

Je zult snel ontdekken hoe je daar een strategische afstand van kunt houden! Plaats uw voertuig voorzichtig weg voor het geval u gek wordt. De verlichting is in de loop van de laatste weinige passages eveneens sterk verbeterd. Houd er rekening mee dat er geen enkele HDR te vinden is, er zijn nog steeds enkele prachtige vergezichten. Van de helling afdalen in een dal van doorweekte mist is vaak een mooi iets. Kijk gewoon niet te zorgvuldig naar het gebladerte weg van de baan, anders zie je misschien wat ruige randen.

WRC 9 TrailerKlassieke rallyauto’s om in te rijden

Als volledig geautoriseerd eigendom zijn alle officiële markeringen en groepen beschikbaar, vlakbij elk van de 14 vergaderingen. Een deel hiervan maakt een terugkeer van eerdere spellen, dus reguliere bezoekers kunnen de koers zien die ze net hebben gehad. Er zijn in ieder geval eveneens nieuwe aanwas, waaronder Japan, Kenia en Nieuw-Zeeland. Terwijl de ingenieur duidelijk de formaten van een deel van zijn meer doorgewinterde landen heeft gevolgd! Vond een deel van de meer gangbare conventies van veranderende kwaliteit. De Keniaanse Safari heeft bijvoorbeeld een aantal saaie gebieden die ons tot op zekere hoogte helpen om het simpele, op schokken gebaseerde koersplan van de eerste V-Rally te onthouden. Dat verschillende landen, bijvoorbeeld Turkije, Zweden, Wales en Monte Carlo, zich zo fantastisch en verschoven voelen, dient om het verschil te vergroten.

Nieuwe generatie is hier

Er zijn verschillende andere kleine grieven. We hebben vaak moeite om de bijrijder over de motor te horen. We begrijpen dat dit een rallysimulatie is en dat hij een beschermkap zou moeten dragen. Weet niet dat het centrum van een extreme conventie de beste gelegenheid is om Bane uit The Dark Knight Rises uit te voeren. De game wil je ook maar al te graag afwijzen omdat je van koers verandert. Er komen regelmatig vermaningen naar voren wanneer een kant van het voertuig de rok raakt! Gegeven straffen voor wat we hebben voorgesteld als schattige hoeksneden, iets dat over het algemeen wordt gesteund en tegenstrijdig afgewezen.

Hoe het ook zij, we moeten ons niet al te veel laten belemmeren door deze doorgaans kleine problemen. Meestal is WRC 9 gratis een verbluffende assemblagesim die een lange weg heeft afgelegd ten opzichte van een paar jaar geleden. Buiten de container is het een completere rallywedstrijd voor één speler dan zijn tegenstander. Het komt gewoon te kort op een snufje kunstzinnigheid in een paar kleine territoria. In elk geval, als je van rally houdt, denken we dat je deze achtbaan meerdere keren moet volladen. WRC 9 is in ieder geval niet alleen een solitaire spelerervaring, en Kylotonn heeft een paar verbeteringen aangebracht in het multiplayer-spel.

 

WRC 9

Downloaden WRC 9

Downloaden

Spel WRC 9 Systeemeisen :

WRC 9 gratis systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i3-2100 of AMD FX-4350
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 650, 1 GB | ATI Radeon HD 5870, 2 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

WRC 9 Gratis aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i7-6700K of AMD Ryzen 5 1600X
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 1060, 6 GB | AMD Radeon RX 590, 8 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

 

 

  • WRC 9 Spel
  • Gratis WRC 9
  • Downloaden WRC 9
  • WRC 9 PC
  • PC Spel WRC 9
Leave A Reply

Your email address will not be published.