Squad spel PC Dutch Downloaden

0

Squad PC Dutch Spele is een eerste, een netwerk shooter gericht op het team, tactische gevechten en samenwerking tussen de spelers. De auteurs zijn de makers van de game modificatie voor Battlefield 2 Fri. Project Reality, en ze draait op de Unreal Engine 4. In de game er elementen van de opbouw van de basis, de mogelijkheid tot besturing van voertuigen en intuïtief navigatiesysteem gebruikt voor samenwerking tussen afspelen. Ploeg heeft ook zijn eigen systeem van spraakcommunicatie (dwz. VOIP) ontworpen met de klassieke commandostructuur.

Squad Downloaden PC

Squad Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Squad ondersteunt tot botsingen tussen honderden spelers, verdeeld in twee 50-koppig team. Confrontaties plaatsvinden op kaarten van het formaat van 16 vierkante kilometer, en spelers kunnen het slagveld verschillende rollen (vb. Scouts of een soldaat aan de frontlinie van vuur) en een breed scala aan voertuigen – van tanks, helikopters, aan de Armored Personnel carriers. Squad vormt niet alleen een realistische gameplay probeert te getrouw simuleer het moderne slagveld, maar ook realistische grafische vormgeving. Game-ontwikkelaars hebben verzorgd natuurgetrouw nagebootst modellen van wapens en voertuigen, en het milieu in de game is ook besproken in een realistische en gedetailleerde manier.


Niettemin Squad PC Downloaden trouw gebleven aan het oorspronkelijke veronderstellingen van Project Reality en de ambitie van de makers was om een game te creëren, dat een compromis tussen arcade’owymi shootings likes van Battlefield, een echte battlefield simulatoren in de stijl van een serie van ArmA. De belangrijkste feature van de game is zo realistisch, manifesteert zich o.a. verminderen informatie op het scherm, betere ballistiek en realistische bereiken en vuurkracht wapens als sterk vergroot de afstand waarop een vuurgevecht. Het spel is gemaakt als een systeem van behandeling en introduceerde een aantal elementen gericht op het afremmen van aandelen (vb. Verlenging reload).

Squad – Trailer


Het spel Squad PC wordt gespeeld op een groot formaat kaarten van een gebied van 16 vierkante kilometer. De speling kan deelnemen gelijktijdig maximaal 100 spelers, verdeeld in twee onderling strijdende partijen (vb. Het leger van de Verenigde Staten en terroristen). Hierdoor ontstaat de indruk van een realistische slagveld, waar de sleutel tot succes lijkt teamwork en communicatie tussen leden van de titel van “bijkantoor”, en iedere speler kan zorgen voor de realisatie van een ander soort taken offensief of defensief. De makers van de afstand waarover spelers groot arsenaal aan wapens, evenals de mogelijkheid om gebruik te maken van een verscheidenheid aan voertuigen zoals Armored Personnel Carriers en vrachtwagens. Bovendien, commandanten van de verschillende teams hebben een heleboel mogelijkheden voor het vormgeven van het slagveld, bijvoorbeeld. Door de aanleg van verschillende typen vestingwerken.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 630 / INTEL Radeon HD 5550 1024MB
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 10 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470, 3.20GHz / AMD FX-6300, 3.5Ghz
 • Memory: 16 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
 • DirectX®: 12
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 12 GB

Squad Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.