Cricket 22 downloaden spel

0

Cricket 22 gratis downloaden confronteert het op het gebied van sportsims. Het heeft een veel onopvallender uitgavenplan dan enige gelijkenis met FIFA 21 of NBA 2K21, en het is ook nodig om aantoonbaar meer soorten van het spel te versterken, zonder geweldige kans om op elk moment te strijden zoals de arrangementen. Grafisch ziet het er welvarend uit met betrekking tot zijn dragende metgezellen, maar het zou absurd zijn om ze af te breken. Helaas is dit niet het primaire district waar Cricket 22 te kort komt.

Cricket 22

Cricket 22 Gratis

Downloaden
 

Ongelooflijke educatieve oefening en leuke beroepsmodus

Cricket is een recreatiespel, zelfs in snellere cycli zoals The Hundred. Cricket 22 kan dus nooit het arcade-gevoel hebben dat we onze krachten bundelen met simulatie van verschillende games, maar als je in de meest beperkte soorten van het spel speelt, komt het dichtbij. Een betere controle over je voetenwerk zou het behoorlijk ver brengen, maar als je in een eendaagse wedstrijd de fout ingaat, met de beslissing om hard te rijden, een exact schot te spelen, het kalfsleer in de lucht of vierkant te maken, begint Cricket 22 gratis te werken.

Vergadering op elk gewenst moment afspelen

Het is verleidelijk om te overwegen batting en bowling aanvallend en verzekerend te zijn in cricket, maar niets is minder waar Cricket 22. Bowling is een onweerlegbaar meer antagonistisch meesterwerk dan batting hopen van de tijd, maar het voelt slap in Cricket 19. Er zijn een paar van beslissingen voor beweging, benaderingen van draaitempo en het vermogen om de bal met aftertouch te zwaaien, maar het is duidelijk meer verward dan slaan. Het helpt niet dat je bij het organiseren van je transport vanwaar de bowler hun aanloop afvuurt, belangrijk is dat je een enorm stuk van het veld verwijderd bent van het wicket en dus niet in staat bent om op dezelfde manier te wijzen als je zou willen Cricket 22.

Voer elk van de schoten uit

De lange constructie rechtvaardigt het onderzoeken hoe dan ook, dit is een Cricket 22 downloaden, in het licht van alles. Het voelt niet echt meer als een Ashes-game dan als een Big Ant. Het lijkt erop dat FIFA 22 een Bundesliga-game is. Daar, maar toch voelt het niet omheen gewerkt. Er is een Manage Tour-beslissing die je een beetje controle geeft, maar over het algemeen is de Ashes gewoon een andere spelmodus. Daar kan echt niets vreselijks over worden gezegd, Cricket 22 het oude conflict wordt niet behandeld met enige fenomenale liefde voorbij het vakmanschap van de zaak.

De game is echt niet klaar, er zijn gekke visuele bugs, met vreemde verborgen patches op het veld Cricket 22. Er is capaciteit van topklasse bij betrokken, en de specifieke lijnen zijn prima, maar ze zullen nooit naar Cricket 22 kijken. Als een over gaat zes, zes, vier, spot, je krijgt een lijn met betrekking tot hoe de bowler naar beneden knikt terwijl hij de score laag houdt. Het is ongelooflijk open voor het laatste wat er is gebeurd, in plaats van commentaar te geven op het spel in het algemeen.

Cricket 22 Trailer

Deelgenomen in de arcade-stijl

Verschillende keren ritsen ze het erin en rennen je weg vanaf het breekpunt sinds je ze hebt leren kennen, stoppen ze om hun schoen te strikken voordat ze hem teruggooien Cricket 22. Op de meer duidelijke moeilijkheidsgraden zijn de drops in alle opzichten zinloos , naar de plek waar de slaperige ontwikkelingsherhalingen voelen alsof het spel je een aarzelende voyeur onthult in zijn schaamterimpel Cricket 22.

Precies als alles is gezegd en gedaan, voelt het beter in contrast met Cricket 19, en dat maakt het de beste cricketcoördinaat die toegankelijk is voor Cricket 22. Het is niet zo bijzonder onstuimig als de Brian Lara-serie, maar toch zullen liefhebbers neigen naar de betekenis hier Cricket 22. Enorm Ant Studios werkt adequaat om een ​​solide cricketervaring te bieden met een beperkt uitgavenplan, en accepterend dat je echt de reactie van cricket op FIFA wilt, is dit vergelijkbaar met wat je krijgt.

Sterk re-enactmentspel

U kunt op dezelfde manier rustdagen gebruiken om uit te rusten in een reeks methoden om uw vermoeidheid te kalmeren, van Cricket 22 naar de sauna gaan tot een meerdaagse retraite. Terwijl je uitstekend presteert in wedstrijden en planning, ziet spel Cricket 22 je op dezelfde manier vooruitgaan en omgaan met verschillende subtiliteiten. Het is alles behalve een absurd significante en complexe ervaring, Cricket 22, de tussenfilmpjes en stemacteren zijn duidelijk vermoeiend, maar toch zou een interface met en neiging tot framing vooral moeten passen bij de neigingen van fan van het spel Cricket 22.

Cricket 22

Cricket 22 Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3 or higher
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 or higher
VIDEO CARD: AMD Radeon R7 260 / NVIDIA GTX 650Ti
FREE DISK SPACE: 45 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5 or higher
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 or higher
VIDEO CARD: AMD Radeon RX 5500 XT / NVIDIA RTX 2060
FREE DISK SPACE: 45 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.