Dark Souls Nightfall downloaden spel

0

Het raamwerk tekenen voor de downloaden Dark Souls Nightfall en verbrand tot 2020 door de groep te verzamelen en de middelste delen uit te zoeken. We hebben de eerste 18 minuten van de game in februari 2021 gezien. Aanvankelijk concentreerden we ons op een leverdatum van 21 december 2021 en daarna 21 januari 2022, maar na gelegenheden tegen het einde van vorig jaar kozen we ervoor om richt je op het afleveren van een demo op 21 januari en het uitstellen van de volledige levering tot na Elden Ring.

Dark Souls Nightfall

Dark Souls Nightfall Gratis

Downloaden
 

Deze mod bevat een nieuw verhaal

Er is altijd een mogelijkheid dat toekomstige mod- of fantaken elkaar nooit zullen ontmoeten. Het is een scène die bruist van goedbedoelde doelen en buitengewoon vakmanschap. In ieder geval heeft Dark Souls Nightfall een paar families achter zich, die opscheppen over een grote groep opmerkelijke Souls-modders en informatiejumpers, waaronder Grimrukh, maker van de uitstekende Daughters of Ash mod. Bovendien is er momenteel een video die 18 minuten laat zien van deze enorm gedreven van het actie spel.

Verzin uitgebreide werelden

Dark Souls Nightfall gratis krijgt waar de eerste game eindigt op dezelfde manier als bij Daughters of Ash, dit zal een mod zijn voor Dark Souls: Remastered, en in het geval dat deze opening iets is om voorbij te gaan, zal het de speler door de game leiden gebieden in het algemeen omdraaien verzoek. Het begint echter bij de Undead Asylum, het eerste begingebied, de speler wordt al snel in de Kiln of the First Flame gedropt: het veld van de laatste managerstrijd, die we met een perfecte timing opdagen om de finish te halen.

Sfeervolle ervaring

De naam van de mod, Dark Souls Nightfall spel komt van je persoonlijkheid die leeg is in deze huidige realiteit waar de Chosen Undead de saaie afwerking van Dark Souls heeft gekozen, en wat er korte tijd later in Lordran gebeurt. De manier waarop het dit verhaal van het asiel tot de oven aan elkaar vastmaakt, is opmerkelijk, en naarmate de video vordert, wordt er op slimme manieren meer gebruik gemaakt van tests en middelen. Spelers besturen nog een Hollow van het Undead Asylum die een katana vindt en samenkomt met Gwyn’s schaduw na zijn overlijden. Onderweg zullen ze nieuwe stemhebbende NPC’s, tegenstanders, managers, dingen, regio’s en mechanica ervaren. Dusk wordt verwacht op 21 januari 2022 en belooft weer een geheel eigen Souls te worden.

Dark Souls Nightfall Trailer

De nieuwe ambitieuze roman Nightfall.

De nieuwe mechanica van Sunset geven het een persoonlijkheid die losstaat van het van Dark Souls Nightfall downloaden. De schaduw van Gwyn gaat over als een soort positie die spelers aan en uit kunnen zetten. Terwijl je aan het spelen bent, willen spelers een volledig sterke magische transportrun spelen, maar kunnen ze nooit meer herstellen. Meer voordelen kunnen tijdens het volledige spel naar voren komen. Vermoedelijk de meest opvallende nieuwe specialist is het tijdcirkelkader dat wordt verlevendigd door Majora’s Mask.

Berichten die aftellen zullen op het scherm verschijnen, en waarschijnlijk aan het einde zal het vallen van de Godfall of de absolute ineenstorting van de echte wereld tot gevolg hebben. De speler heeft iets om terug te keren naar het begin van de cirkel, maar dit gaat gepaard met het inleveren van wat kracht en vooruitgang. Het raamwerk hoopt een heel andere dynamiek te hebben dan Dark Souls en zou moeten leiden tot veel intrigerend missieplan.

De oven van de eerste vlam

Dusk is een geheel apart monster, voortgestuwd door de positieve bijeenkomst van Daughters of Ash. Terwijl de eerste mod voor het grootste deel een Dark Souls Nightfall een monsterlijke coöperatieve inspanning die probeert modders en contentmakers samen te brengen om een ​​echt computerspel te maken met behulp van de Dark Souls motor. De hoofdgroep omvat AinTunez, Meowmaritus, Dane Brennand, Horkrux, Zullie the Witch, Stayd, Itzli, Dropoff, Mayhem en Souv, en anderen helpen af ​​en toe. De lijst met credits breidt zich zelfs verder uit. De Abridged Series eigen LittleKuriboh verschijnt als een NPC in een interactiviteitsrecensie.

Dark Souls Nightfall

Dark Souls Nightfall Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3-560 3.3GHz Or AMD Phenom II X4 805
Graphics: Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2 GB or AMD Radeon R7 360x 2GB
RAM: 4 GB
Windows: Windows 7,8,8.1 and 10 (64 Bit)
DirectX: DX 11
HDD Space: 40 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5-4670K 3.4GHz Or AMD FX-8370
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB Or AMD Radeon RX 580 8GB
RAM: 8 GB
Windows: Windows 8,8.1 and 10 (64 Bit)
DirectX: DX 11
HDD Space: 40 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.