Shadow Warrior 3 downloaden spel

0

Omdat je vooraf gratis Shadow Warrior 3 aanvraagt, krijg je ook de eerste twee opnieuw opgestarte actie gratis, net als een Limited Edition Katana Skin. Zeker, je hebt die spellen misschien gratis of ongelooflijk bescheiden gekregen in de loop van de meest recente vechtgame van jaren, maar dat is vergelijkbaar liberaal als beloningen vooraf worden aangevraagd.

Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 Gratis

Downloaden

 Juwelen en edelstenen helpen je vaardigheden te verbeteren

Het zijn beslist geen vuurwapens die Lo Wang naar de strijd brengt in de Shadow Warrior 3, aangezien precisiehits met een katana onmisbaar zijn voor uithoudingsvermogen. Er zijn ook stralend gewelddadige voltooiingsbewegingen om uit te voeren in het vervolg van een verspringende vijand, waarvan je een geheim kunt vinden in de trailer met uitgestelde leveringsdatum hierboven, wanneer Wang de arm van een kwaadaardige aanwezigheid afrukt en van plan is om het leven uit hen te stampen daarmee spel Shadow Warrior 3.

De trailer begint met de Hattori

Uitgerust met een enorm zwaard en naar alle waarschijnlijkheid gemotiveerd door de Ronin, tot op zekere hoogte vanwege hun grote kappen Shadow Warrior 3. De volgende tegenstander is de Seeking Shokera die boven de speler zweeft en aanvalt vanaf een goede manier en lijkt te bewegen geleidelijk. Derde op de tribune is de Gassy Obarion, een groter dier dat is uitgerust met dubbele miniguns.

Grote draak over de hele wereld

In het verlengde daarvan zijn de Slinky Jakku die naar spelers lijken te springen, net als hun gladde lichamen gebruiken om weg te blijven van aanvallen. Oni Hanma is nog een enorme wilde, maar deze is uitgerust met een extreem grote hamer, dus afstand houden is van cruciaal belang om Shadow Warrior 3 downloaden neer te halen. Kugutsu lijkt op de Shogai omdat ze bovendien erg zwak zijn Shadow Warrior 3 en geven uit een indruk dat het gewoon voer is. De Mogura Twins lijken in grotere mate op een test.

Versla het vermogen van de vijand

Deze Shadow Warrior 3 kan ondergronds doordringen en oprijzen door heel hoog af te sturen om cirkels naar de speler te gooien. Na het herstellen van de voorbeeldige shooter-serie in 2013, nam Flying Wild Hog hun eerste in nieuwe en fascinerende lagers, met de integratie van de nieuwe pilager shooter stijl doorlopende interactie mechanica Shadow Warrior 3. Leid een orkest van de dood met elke ervaring door overweldigend te mengen vermogen binnen met verwoestend exacte katana aanvallen terwijl je in en rond de satanische zwermen rent.

Shadow Warrior 3 Trailer

Keer terug in de achtervolging van een draak

Bereid je voor op vakkundig overgebrachte grappen van Lo Wang, puntige uitwisseling met Zilla en een uitzonderlijke sensatie van gekke problemen terwijl je op weg bent om Armageddon in een andere dag te veranderen. De voortdurende interactie is verbonden met vliegende schoten Shadow Warrior 3, behendig rennen, grote finishers en overweldigende capaciteiten, zoals fans over het algemeen hadden verwacht van de serie Shadow Warrior 2. Er is nog een pakkende strik voor deze sectie die extra gevechtskeuzes toevoegt aan de algemene mengelmoes.

Het donkere beest en duw de apocalyps terug

Je kunt adembenemende complete bewegingen uitvoeren om een ​​deel van je overwonnen tegenstander te garanderen en zijn krachten terug te geven aan de zwerm in een explosie van meedogenloze woede en sterke tovenarij, terwijl de winkelpagina Shadow Warrior 3 spel pc volgt. Hier is een interactiviteitstrailer om je te laten zien een gedachte. Reis door een mythisch Aziatisch land doordrenkt met de tovenarij en innovatie van oude samoerai, die momenteel overweldigd wordt door de kwaadaardige yokai uit Japanse fabels.

Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3-8350K or AMD A10-5800K or better
RAM: 4 GB
OS: Windows 7/8/8.1/10 x64
VIDEO CARD: GeForce GTX 660 or Radeon HD 7870 or better
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
HDD Space: 40 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5-7600K or AMD A10-9700 or better
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 x64
VIDEO CARD: GeForce GTX 970 or Radeon R9 290 or better
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB
HDD Space: 40 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.