Crysis Remastered Downloaden

0

De oude maatstaf voor de capaciteiten van een pc was of deze Crysis Remastered Downloaden kon draaien! Ongelooflijke titel van ontwerper Crytek die illustraties in zijn tijd zo ver mogelijk uitrekte. De kans krijgen om het vorige hoogste kwaliteitsniveau op een Nintendo Switch te spelen, voelt vanaf het begin praktisch profaan. Het presteert echter uitstekend op de geavanceerde geruststelling.

Crysis Remastered Downloaden

Crysis Remastered Downloaden

Downloaden
 Typische militaire shooter 

Ondanks dat de eerste game bijna 13 jaar geleden uitkwam, is de voortdurende interactie in de Crysis Remastered Downloaden nog steeds zeer bevredigend. Spelers hebben de keuze om krachtig te spelen met de schildcapaciteit van hun pak! Ze kunnen door hun onmerkbaarheid heen gaan om hun vijanden te sluipen om ze uit te schakelen. Met een beperkte open wereld, betekent dit dat spelers hoe dan ook naar elke ervaring kunnen gaan!

Hoewel er een alternatief is voor punthelp, is het niet zo verfijnd als de hulp bij meer actuele shooters. Dit is echter echt geen probleem, want na een korte wisselperiode maakt de extra test gevechtservaringen aanzienlijk extra boeiend. Voertuigen voelen in wezen hetzelfde aan als ook. Voertuigen rijden misschien niet zo soepel als in een hypermodern computerspel, maar ze zijn nog steeds erg grappig om rond te rijden in Crysis-gids.

Crysis Remastered Downloaden

Prachtig weergegeven wereld

Gratis Crysis Remastered ziet er over het algemeen uitstekend uit op een oppervlakkig niveau, maar er zijn een aantal problemen die spelers kunnen ondervinden tijdens gevechten. Ten eerste heeft de game de neiging om af en toe willekeurig te crashen. Gedurende de ongeveer tien uur die nodig zijn om te voltooien, zullen spelers het blunderscherm waarschijnlijk een bescheiden aantal keren ervaren.

Dat wil zeggen, voordat er naar dat vijandelijke punt wordt verwezen, is het belachelijk exact, ongeacht de afstand die ze zijn! Die kan op zijn minst een hele reeks Bullseyes willen opnemen. Het punt is echter dat dit problemen zijn die Crysis consequent heeft ervaren. Momenteel lijkt het niet meer dan 10 jaar na het feit te worden opgelost, en het kan meer een bescherming van de ervaringen uit het verleden zijn dan een veronachtzaming.

Tussen vier verschillende modi

Bij gewone problemen ga je door de batterijen die capaciteiten behoorlijk snel leveren, wat een meer latente speelstijl stimuleert. Het gebruik van lijkwade is nuttig, maar als je de kans hebt dat je niet in de verborgenheidsmodus bent. Vijanden zullen je vanaf de andere kant van de wildernis in de gaten houden en een waarschuwing geven. Er is evenmin een mogelijkheid voor een snelle schermutseling.

Je bent echter net klaar om de defensieve laag en de covertness-modus effectief in te schakelen, aangezien verschillende modi alleen worden gestart voor expliciete boodschappen. Ondanks het feit dat dit ongetwijfeld de juiste beslissing was om dingen over te dragen aan een toezichthouder. Maakt tot op zekere hoogte de lonende sfeer recht die is ontstaan ​​door het slim uitwisselen van al je capaciteiten, zoals op het pc-formulier.

Beste elementen van het originele spel

Het uittrekken van uw gezichtslijn duurt buitengewoon lang en de standaardinstelling voor puntgevoeligheid is loom. Hoewel er een punt is, voelt het enigszins inconsistent, omdat het meestal automatisch een klein venster beveiligt. Er is ook geen treffer als je schoten associëren, waardoor het schieten lethargisch aanvoelt. Hoewel dit geheel aanvaardbaar is en geen van deze componenten zo ongelukkig is dat ze de strijd totaal verpesten!

Crysis Remastered komt uit een alternatieve game-periode, die zowel een kwaliteit als een tekortkoming in de remaster vormt. Uiterlijk is het spel over het algemeen een triomf, met verbluffende verlichting en dik gebladerte dat een deel van de betovering rond de illustraties van de eerste levering vernieuwt. De freestyle niveaustructuur van de game zorgt voor levendige sandboxen die de verbeelding, arrangementen en articulatie van de speler bevorderen.

Crysis Remastered Downloaden

Rennen rond de Lingshan-eilanden

U wordt regelmatig geketend door de buitensporig hoge batterijduur. Het resultaat is een spel dat nogal tegenstrijdig aanvoelt, een spel dat open is en bevrijdend in zijn niveaustructuur en verlangens! In zekere mate onbetaalbaar als het neerkomt op een echte strijd. Hoewel deze port van Gratis Crysis Remastered misschien niet echt speelt zoals we ons de eerste herinneren, lijkt het er in ieder geval grotendeels op.

Op het moment dat je de kans krijgt om al je capaciteiten snel te benutten. Knal een verdedigingslaag op om door een open plek te komen, gebruik je solidariteit om tegen een klif op te springen! Gevaarlijk snel door de wildernis rennen en je om je heen sluipen om langs bemanningen van tegenstanders te sluipen, kan uiteindelijk veel voldoening opleveren. Over het algemeen maakt het levendige vitaliteitskanaal op je pak het echter!

Hoe Crysis Remastered PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Crysis Remastered Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Crysis Remastered

Minimale

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Bewerker: Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3
 • Geheugen: 8GB
 • Opslagruimte: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel Core i5-7600k of hoger / AMD Ryzen 5 of hoger
 • Geheugen: 12 GB
 • Opslagruimte: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon Vega 56
Leave A Reply

Your email address will not be published.