Serious Sam 4 Downloaden

0

De nieuwe actievideogame Serious Sam 4 Downloaden pronkt met de beelden van de opkomende game! Het nieuwe Legion-framework en nog veel meer! Distributeur Devolver Digital en ontwerper Croteam hebben weer een actie video voor Serious Sam 4 uitgebracht. Pronkend met een deel van de aankomende game’s visuals, gevechten, wapens, tegenstanders, hoogtepunten, en vanaf daar is de lucht de limiet.

Serious Sam 4 Downloaden

De nieuwe actievideogame Serious Sam 4 Downloaden pronkt met de beelden van de opkomende game!

Downloaden
 Overleven voor één speler

Wat helemaal passend klinkt voor het arrangement. Er zullen ook nieuwe wapens en tegenstanders zijn, en er zullen duidelijk veel favorieten terugkomen. Geef toe dat nieuwsgierig naar het interstellaire onderzoek van de mensheid naar de sterren in de Serious Sam-legende was gereisd. Zoals de dingen zijn, maar het is niet echt een punt van convergentie van het spel, en bovendien die enorme, Doomsday-uitziende persoon tegen het einde.

Wat me echter echt opviel, was het logo dat kort na de trailer in de livestream van Devolver Direct verscheen, verwijzend naar Serious Sam 4 Planet Badass. Devolver bevestigde in mei dat het dat meest stralende onderschrift had laten vallen, welke gedachte echt ellendig was. Houd er rekening mee dat het niet in de trailer zelf verschijnt! Kwaliteit in de livestream van Devolver Direct geeft me het vertrouwen dat iemand heeft besloten om het terug te sturen.

Serious Sam 4 Downloaden

Brute actie

Zoals aangegeven door de ontwikkelaars, stelt het Legion System hen in staat om een ​​aanzienlijk deel van meer dan zelfs 10.000 vijanden tegelijk op het scherm te zetten. We halen het uit tot elf uur. Het is een vrij constante articulatie onder Croteam, in het licht van deze vroege trailers. Daarna zal de Serious Sam 4 spel misschien wel de grootste vooruitgang voor het establishment sinds de eerste ontmoeting controleren.

Terwijl Croteam stelt dat ze het tot elf bellen, ondersteunen de opnames dat volledig. Met monsterlijke tegenstanders die Sam Stone bij elke stap opstaan ​​tijdens zijn galactische ervaringen die kunnen worden meegedeeld aan drie verschillende metgezellen in een behulpzame kruistocht en er honderden komen, zal Sam zijn hele wapenvoorraad gebruiken om de mensheid te sparen van de zwerm van Mentale legers in een titel.

Soort ervaring

Tommy Gun die Sam Stone kan gebruiken om de niet te stoppen menigten vijanden te verslaan die zichzelf aandringen voor fijne objectieve oefeningen. Serious Sam 4 downloaden heeft nu zijn Steam-pagina live voor pre-orders, en heeft niet gemeld wanneer het geruststellend zal komen. Het spel zal speelbaar zijn op de twee Windows en Linux-frameworks, wat verheugend nieuws is voor degenen die Microsoft blijven vermijden voor eerdere praktijken.

Sam zou in 2013 onderweg zijn! Werd voor zover bekend vooral ondersteund door de Serious Sam Humble Bundle die rond dezelfde tijd werd uitgebracht. Hoe het ook zij, de voortgang op Serious Sam 4 moest worden uitgesteld. De ingenieurs konden zich dus concentreren op het alom geprezen The Talos Principle uit 2014, maar het zou worden voortgezet zodra de laatste gang van zaken was afgelopen.

Eerste persoon schietactie

Het is veel beter op de hogere probleeminstellingen, die op de een of andere manier uitzoeken hoe ze de kansen kunnen maken! Nog minder positief en zal de kracht van zelfs de meest ervaren spelers testen. In het geval dat dit niet voldoende was, bevat Serious-game ook een krachtige multiplayer-modus. Voor een bepaald iets kun je maximaal vier spelers aangenaam of tegen elkaar laten spelen op een enkele pc.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat Serious Sam zelfs wordt geleverd met beperkende niveauwijzigingen. 3D-weergaveapparaten voor die spelers die graag de buitengewone vestiging van de game willen uitbreiden. Gezien hoe aangenaam het spel is, en gezien het feit dat het goedkoper is. Het zal ongetwijfeld ontelbare door spelers gemaakte gidsen, personagemodellen en speelmethoden opleveren!

Serious Sam 4 Downloaden

Texturen en personagemodellen in hoge definitie

Serious Sam is eigenlijk ideaal voor wat het is. Het is een buitengewoon ogend, leuk vulspel met veel instinctieve rushes en helemaal! Met nadruk de grootste gevechten in elke shooter tot nu toe. De modus voor één speler heeft veel diepgang! Vanwege de verschillende mysteries die in elk niveau worden afgedekt en de onderscheidende probleemkeuzes toegankelijk zijn. Ook komt de multiplayer-modus van het spel, met name de aangename keuze.

Serious Sam 4 Gratis is misschien niet geschikt voor spelers die de voorkeur geven aan steeds bewuster en meer verhaalgedreven. In ieder geval progressief echte eerste individuele spellen, bijvoorbeeld Thief of Deus Ex! Hoe het ook zij, zelfs deze spelers verdienen het om de game uit te proberen. Serious Sam is uiteindelijk een onmiskenbare oefening in welke componenten belangrijk zijn om een ​​spel aangenaam te maken.

Hoe Serious Sam 4 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Serious Sam 4 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Serious Sam 4

Minimumvereisten

 • Besturingssysteem: Win 8, 10
 • Bewerker: Intel Core i3-560 3.3GHz / AMD Phenom II X4 805
 • Grafische kaart: AMD Radeon R7 240 v2 2GB of NVIDIA GeForce GT 730 v2
 • Systeemgeheugen: 2 GB RAM
 • Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 8, 10 – 64 bits
 • Bewerker: Intel Core i7-860 Quad 2,80 GHz / AMD FX-8120
 • Grafische kaart: AMD Radeon HD 7850 of NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
 • Systeemgeheugen: 8 GB RAM
 • Opslag: 15 GB ruimte op de harde schijf

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.