Tony Hawks Pro Skater 1+2 Downloaden

0

Tony Hawks Pro Skater 1+2 Downloaden is een volledig uitgevoerde verandering. Het brengt in alle gebieden over die liefhebbers van de eerste zouden verwachten! Tot slot, voegt toe aan de regeling door alle geavanceerde benodigdheden op te nemen die we vragen van de huidige computerspellen. Weelderige ontwerpen, ongelooflijke uitvoering en meer in spelmoeilijkheden dan waar je een Ollie omheen kunt gooien.

Tony Hawks Pro Skater 1+2 Downloaden

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Downloaden

Downloaden
 Maar komen

Vanaf het moment dat je Tony Hawks Pro Skater 1+2 Downloaden opstart, word je onwrikbaar in het gevoel geraakt. Guerilla Radio van Rage Against The Machine begint te spelen! De veel meer doorgewinterde Tony Hawk laat zien dat leeftijd slechts een getal is als hij zijn bekende bocht van 900 graden aflegt. Het blijft een opmerkelijke prestatie, en het is een pretentieloze update dat skateboarden inderdaad nog steeds ondoorgrondelijk cool is.

Na vele gebombardeerde pogingen om een arrangement te herstellen dat alles was behalve dood! Engineer Vicarious Visions heeft aangetoond dat er al realiteit is in de oude Hawk. Bijvoorbeeld, het verzamelen van een thon-uitdaging, de waanzinnig grote combo’s en zwaartekrachtweerstandige grinds zijn allemaal aanwezig. Er zijn zelfs gevallen waarin het spel erachter komt hoe je je terug kunt sturen naar de lange periodes van 1999.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Downloaden

Revert en handleidingen

Bovenal komt daarna het verse bloed binnen: de schaatssterren van de dingen die komen gaan. Tegenwoordig zullen het deze schaatsers zijn, in tegenstelling tot Tony, die eindelijk meer noemenswaardige nummers zullen aandringen om dat bord van hout met wielen bij schaatsers te krijgen. Bijvoorbeeld, de oude Aori Nishimura en de oude Leo Baker. Het is een representatieve tweede; een wisseling van de wachter.

Zelfs Tony Hawk trouwens. Voor alle fogies die steeds meer doorgewinterd worden en zich toch jeugdiger in hun psyche voelen. Daarom zou dit spel voortdurend op het allereerste moment worden gekocht, vooral als het een acceptabele noot was, is het verbazingwekkend. In ieder geval waren de spellen van Tony Hawk een groot deel van de wonderen van het laatste deel van de jaren 90 en midden 00!

Geweldige nieuwe toevoeging

In ieder geval, hier zijn we in 2020, en Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 laat zien dat deze games altijd buitengewoon waren. Ongeacht of je een alliantie hebt (of had) voor skateboarden. Voor elk individu dat het gevoel heeft dat zijn beste jaren achter de rug zijn, ook uw analist! Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 zal aanvoelen als troostmaaltijd, en het is een gerecht waar we nog lang plezier aan zullen beleven.

Creëer je eigen tracks

Bovendien is dat omdat, zelfs na zo’n lange tijd, de kortzichtige interactiviteit in arcade-stijl verbazingwekkend goed standhoudt. Een idioot steile helling afdalen om wat radeloze lucht te krijgen, is vooralsnog een onweerlegbare rush. Terwijl je probeert te voorkomen dat je schaatser omvalt tijdens een fantastisch granulaat, blijft een compenserende prestatie. Voor het geval je nieuw bent in het arrangement,.

Hoe meer je meedoet, hoe hoger je score zal zijn! Hoe vlotter je de optie hebt om unieke bewegingen in gevaar / beloningsstijl uit te voeren die echt zullen observeren dat je de focus wint. Evenzo wordt elk niveau op dezelfde manier gescheiden in een opeenvolging van kleinere dan verwachte moeilijkheden. Bovenal krijg je twee minuten om zo veel mogelijk, grenzeloze pogingen te voltooien.

De bedieningselementen voelen perfect aan

Arrangement-veteranen zullen waarschijnlijk matig snel invloed hebben op de 17 niveaus van het spel! De vele moeilijkheden in het spel en de online klassementen kunnen mogelijk voor eindeloos lange periodes van extra amusement zorgen. Idealisten zullen waarschijnlijk gefixeerd raken door te proberen de oppositie te leiden en alles te voltooien wat het spel te bieden heeft en er is veel te overwinnen.

Meestertip: voor de kans dat je echt je kansen op het behalen van de hoogst mogelijke scores moet vergroten. Het verzamelen van alle detailfocussen voor elke skater is een absolute noodzaak. Deze focussen kunnen de pariteit, uitzendafspraak en maximale snelheid van je skater bijwerken. W! Hich geeft je in feite een meer opmerkelijke mogelijkheid om vooruitgang te boeken als je op je board zit. Dat is in ieder geval niet alles.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Downloaden

Geweldige visuele revisie

Desalniettemin wordt alles op een slimme manier geïntroduceerd en als je eenmaal gewend bent geraakt aan de structuur van het spel, biedt het tal van motivaties om door te gaan met spelen. Er zijn mysterieschaatsers om te openen, verborgen gebieden om toegang te krijgen, en dat is nog maar het begin. Het past het ouderwetse gevoel vrijwel aan met extra hoogtepunten, wat betekent dat zowel oude als nieuwe fans zouden moeten worden vervuld.

Vicarious Visions heeft weer een briljante vernieuwing gecreëerd met de Tony Hawks Pro Skater 1+2 PC Downloaden. Het brengt die PS1-kunstwerken naar de hypermoderne periode met een geweldige visuele update, onwankelbare uitvoering! Alle hoogtepunten die je zou verwachten van een game die in 2020 wordt afgeleverd. In het bijzonder echter, het bevat het specifieke gevoel van het etablissement op zijn best, met een verslavend.

Hoe Tony Hawks Pro Skater 1+2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Tony Hawks Pro Skater 1+2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Tony Hawks Pro Skater 1+2

Minimale

 • CPU: Intel Core i3-560 3,3 GHz of AMD Phenom II X4 805
 • RAM: 8 GB
 • Harde schijf: 10 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 560X 4 GB of NVIDIA GeForce GTX 1050
 • Besturingssysteem: Windows 7, 64 bit

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz of AMD FX-8370
 • RAM: 8 GB
 • Harde schijf: 10 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 580 8 GB of NVIDIA GeForce GTX 1060
 • Besturingssysteem: Windows 7, 64 bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.