Crysis Remastered Trilogy downloaden spel

0

Crysis Remastered Trilogy spel gedistribueerd door Crytek in samenwerking met Saber Interactive, bevat de singleplayer ontmoetingen van Crysis, Crysis 2 en Crysis 3 samen en upgradet ze voor het huidige controlecentrum. Het resultaat is verbluffende beelden in elk van de drie titels die de over het algemeen sterke voortdurende interactie ieders verbeeldingskracht te boven gaan, gehinderd door kleine problemen met de vijand en framerate hapert op expliciete minuten.

Crysis Remastered Trilogy

Crysis Remastered Trilogy Spel

Downloaden
 

Persoonlijkheid en karakter van Crysis Remastered Trilogy

Voor de mensen die de Crysis games nog niet eerder hebben gezien, elke titel laat spelers in de schoenen vallen van een krijger die is uitgerust met een Nanosuit dat hen bovenmenselijke capaciteiten geeft. De set van drie neemt fans uit Noord Korea mee naar het overweldigende New York terwijl ze proberen de mensheid te redden van een buitenstaander genaamd de Ceph, net als het managen van de stiekeme militaire arbeider die wordt ingehuurd C.E.L.L. Het is een leuk sciencefictionverhaal dat van het ene spel naar het andere steeds verwarder wordt, maar spelers hoeven niet echt te begrijpen wat er aan de hand is om deel te nemen aan de superkrachtige interactiviteit van de set van drie.

Gameplay en ontwerpfilosofie

De Crysis serie volgt Prophet voornamelijk op zijn ervaringen om een ​​indringing door een buitenstaander die bekend staat als de Ceph te stoppen, en een overname door de vreselijke CELL onderneming te voorkomen. Crysis Remastered neemt Nomad, Prophet, Psycho en de rest van de groep mee naar de tropische Lingshan eilanden om vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Crysis Remastered krijgt drie jaar na de feiten in New York City na een doordringende buitenstaander die de stad verlaten en in puin heeft achtergelaten.

Daarin nemen spelers de taak van Alcatraz op zich, die het pak van de Profeet draagt ​​na de ziekte van Profeet door de infectie. Eindelijk, Crysis Remastered Trilogy gratis vindt 24 jaar na het feit plaats en neemt de activiteit terug naar een krachtig verrotte New York City na twintig jaar onder een monster Nanodome. Prophet staat weer in het middelpunt van de belangstelling en probeert de regelingen van de criminele CELL organisatie te ontrafelen en dromen uit de Ceph te ontrafelen.

Zijdoelen om te voltooien

Bijna de hele verhaallijn van het Crysis etablissement kan op de hoogte zijn van dit geremasterde assortiment. Geen van de drie actie spellen voegt extra inhoud toe, dus als je ze eerder hebt gespeeld, is hier hetzelfde oude ding. Verwacht veel sciencefiction uitspraken en grappen over elk van de drie titels. Van de drie games is Crysis 3 Remastered het meest verhaal en personagegericht, met behoorlijke minuten die helpen bij het karakteriseren van personages die tot dan toe fundamenteel stil waren. Crysis Remastered ervaart de meeste dankbaarheid aan stille held die niet terugkeert in de daaropvolgende games, minder dan ideale compositie en belachelijke tentoonstellingen.

De prestaties en toegevoegde nieuwe functies

Crysis Re*mastered belandt in het centrum met zijn interessante reden en aanzienlijk betere compositie en tentoonstellingen, maar wordt gehinderd door een stille held en vermoeiende personages. Prominent ontbreekt in het assortiment is Crysis Remastered Trilogy downloaden, de uitbreiding voor één speler van de eerste game. Er is geen verklaring gegeven waarom het niet de remaster behandeling heeft gezocht, wat een gigantische schande is omdat het niet verschijnen ervan wordt gevoeld. Zonder Warhead is Psycho niet zo’n solide persoon tijdens het opstarten van de laatste sectie in de set van drie.

Crysis Remastered Trilogy Trailer

Met een prachtige dynamische 4K presentatie

De Crysis set van drie verwierf meer populariteit vanwege zijn show dan wat dan ook, wat een schande is omdat onder elk van de hoogwaardige oppervlakken, modellen en omstandigheden leuke shooters schuilgingen. Hoewel de serie toegankelijk was op consoles, was het duidelijk een pc etablissement dat worstelde om op verschillende podia te draaien. De Crysis Remastered Trilogy lost dat op en brengt eindelijk elk van de drie games over met hogere doelen en stabiele edge rates.

Tessellation, verhoogde deeltjeseffecten

Hoewel Crysis Remastered een uitzondering blijft en meer verbetering nodig heeft, zijn Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered perfect geremasterd voor zowel de huidige als de laatste generatie consoles. Elk van de titels blijft leuk en nuttig om te spelen met alleen de hersenen die de ervaring belemmeren. Schokkend genoeg kun je niet zeggen dat het de voltooide Crysis ervaring is met het tekort aan Warhead, wat dus het verhaal van Crysis 3 Remastered schaadt. Spel Crysis Remastered Trilogy is een buitengewoon van remasters en de personen die deze games op het eerste gezicht hebben vermeden.

Crysis Remastered Trilogy

Crysis Remastered Trilogy Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 64 bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3450 / AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 TI / AMD Radeon 470
Network: Broadband Internet connection
Storage: 20 GB available space

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64-Bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7600k or higher / AMD Ryzen 5
Memory: 12 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 TI / AMD Radeon Vega 56
Network: Broadband Internet connection
Storage: 20 GB available space

Leave A Reply

Your email address will not be published.