Monster Hunter Rise downloaden spel

0

Er gaat niets boven het leiden van een vuurspuwende T-rex als een op hol geslagen trein door een overstromende lavaput voordat deze wordt gebruikt om een mythische slang grondig te vernietigen. In een serie die zeker bekend staat om het geven van spannende gevechten die je eigenlijk nergens anders kunt krijgen, komt de Monster Hunter Rise spel erachter hoe je kunt verbazen en betoveren. Het niveau en de beweging kunnen complimenten zijn dan die van Monster Hunter World, waardoor het lijkt alsof het een etablissement is waar men op gebaseerd is, maar in het kielzog van vele uren met Rise’s briljant verbeterde veelzijdigheid en hogere snelheid, zal het moeilijk zijn om op elk moment terugkeren naar de vorige status quo.

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise Spel

Downloaden
 

Raak het monster met een enorme klap

Voor degenen die nieuw zijn in de serie, is de downloaden Monster Hunter Rise verbonden met het doden of vangen van goliath, fantastische beesten en ze transformeren in spijkerbroeken tussen verschillende dingen, dit keer met een geweldig primitief Japans onderwerp. Elke achtervolging is in feite een epische managerstrijd tegen een bepaald beest of twee, die allemaal onvoorstelbaar verschillend zijn in zowel visueel plan als gedrag; een vruchtbare achtervolging levert je materialen op die worden gebruikt om betere hardware te maken, waardoor je ijveriger beesten kunt neerhalen.

Prestatie hangt af van een goede algemene planning van planning en vaardigheid, en het wordt nieuw gehouden door het assortiment van 14 fundamenteel verschillende soorten wapens waartussen je kunt ruilen, het essentiële raadsel van het breken en afsnijden van expliciete stukken van een beest in plaats van er gewoon naar te meppen achteloos, en de nooit eindigende aantrekkingskracht van dat volgende stuk zoete spul. Dat houdt in dat er een mix is ​​van oude en baanbrekende gedachten, waarvan sommige vruchtbaarder zijn dan andere.

De verschillende locaties van het spel

Zo is een aanzienlijk deel van het gladstrijken van de wereld naar voren gebracht, inclusief veranderingen zoals lastvrije gidsen, wetstenen voor het slijpen van wapens die niet consumeerbaar zijn en dingen repareren die bruikbaar zijn tijdens het wandelen, wat allemaal cruciaal lijkt na vele uren met ze in Wereld. In de tussentijd komen verschillende dingen terug van meer gevestigde Monster Hunter spel, zoals afzonderlijke Village en Hub zoektochten voor single en multiplayer en de mogelijkheid om de speelstijl van een wapen te veranderen.

Oprichten van massieve modderstructuren

Deze mengelmoes van oude gedachten voor bepaalde overtuigende nieuwe op zichzelf zorgt ervoor dat Rise aanvoelt als een enorme mechanische vooruitgang voorwaarts in tegenstelling tot Generations Ultimate, maar nog meer een vermijden met betrekking tot World en zijn Iceborne extensie. Een extra detail dat de groep onmiskenbaar heeft geaccepteerd sinds de komst van Monster Hunter: World is de pure maatstaf voor het assortiment in wapenplan. In World zou het te normaal zijn dat je een groot metalen zwaard zou zien met twee of drie pluimen erop. Desalniettemin heeft Monster Hunter Rise gratis een blik geworpen op de onderliggende fundamenten om de wapenplannen en de dingen waaruit je ze maakt volledig te begrijpen om hun plan op de juiste manier te adviseren.

Vecht tegen enkele van de meer uitdagende monsters

Dit houdt in dat je actie spel kunt krijgen van alles, van grandioze hamers tot ongelooflijk veelzijdige wapens die echt lijken op de onderdelen van het beest waarvan je ze hebt gemaakt. Hoewel je ongetwijfeld zult slagen door te beseffen hoe je je wapen vanuit een fundamenteel perspectief kunt gebruiken in Monster Hunter Rise, kan het externe middelen vergen om ideale combo’s te leren. Voorbij zijn de knopprompts met de bewegingen waar je naar terug kunt cirkelen in de rechterbovenhoek, wat inhoudt dat je een greintje extra energie moet investeren om echte dominantie van je beslissingswapen te krijgen.

Monster Hunter Rise Trailer

Levend door wapens te maken

Er zijn nieuwe graden van diepgang voor vrijwel elk wapen in Monster Hunter Rise downloaden PC vanwege de uitbreiding van de Wirebug. Hiermee kun je je wapen aanpassen op een schaal die je op geen enkel ander moment in het Monster Hunter etablissement vindt, wat inhoudt dat als je eenmaal je ideale uitrusting van Switch Skills hebt uitgezocht, je op dit moment niet alleen een wapen uit het rek haalt; het is van jou, passend bij je specifieke speelstijl. Sommigen ontdekken misschien prestaties met een Switch Skill uitrusting die totaal uniek lijkt te zijn dan die van jou, en dat is prima.

De serie gaat langzaam

Deze mate van diepgang is onvoorstelbaar welkom en is een fantastisch vleugje extra aanpassing aan wat in het bijzonder vanaf nu een onbetwistbaar gecompliceerd spel van Capcom is. Maar ook dankzij de Wirebug ben je bovendien aanzienlijk veelzijdiger in het heetst van de strijd. Je krijgt een set up van aarzelende en veelzijdigheid gecentreerde bewegingen wanneer je de Wirebug gebruikt, wat betekent dat je verdelers kunt oplopen, hellingen kunt omzeilen en zelfs uit de buurt van aanvallen kunt blijven terwijl je in het veld bent. Dit verandert op kolossale wijze wat al trage wapens waren, en stelt je in staat om te herpositioneren, te herstellen van een val en harder en sneller terug te slaan dan voorheen.

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4130 or Core i5-3470 or AMD FX-6100
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GT 1030 (DDR4) or AMD Radeon RX 550
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 23 GB available space

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-4460 or AMD FX-8300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 (VRAM 3GB) or AMD Radeon RX 570 (VRAM 4GB)
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 23 GB available space

Leave A Reply

Your email address will not be published.