The Forest downloaden gratis spel

0

Het brede uitgangspunt van The Forest spel is op enige afstand van precies. Een vliegtuig stort neer op een schijnbaar onbewoond eiland! Ook jij, een eenzame overlevende, moet een manier van leven onderscheiden om het verhaal te vertellen. Het zou echter niet lang duren voordat bloedstollende krijsen de nacht vullen en fonkelende ogen in de verte lijken. Als het eenmaal erin zit, is je nieuwe huis niet zo leeg als het voor het eerst verscheen! The Forest and Ancestors evolueert naar een unieke schrijnende reis die je misschien niet snel verwaarloost. Daarna is grind endemisch binnen het survival-sandbox-genre en kan het van plaats zijn! Ook al heeft ontwikkelaar Endnight Games zich ingespannen om enkele van de grotere ondergeschikte verantwoordelijkheden te stroomlijnen.

The Forest

The Forest Downloaden

Downloaden
 

Survivalexpert ter wereld

Op dezelfde manier bewonen kannibalen de met gras begroeide velden en ongerepte meren om je heen, kijkend naar je elke pas, ze zijn de voorraad van de gratis The Forest ooit cadeau-spanning. Je zou kunnen aannemen dat dit soort monsters op zicht aanvallen, maar hun gedrag is grillig. Soms kunnen ze prijs stellen om je op een bepaald moment van de dag van streek te maken! Voorkom net buiten hangafstand om zeker in stilte te staren spel actie. Andere keren kunnen ze doen alsof ze zich terugtrekken voordat ze in nabijgelegen bomen springen om snel achter je te komen.

De vijanden van het bos zijn niet gemakkelijk te verwachten, waardoor ze allemaal spannend worden. De breedte van de soorten vijanden is ook opmerkelijk, en ze kunnen bijzonder raar worden. Terwijl je het eiland extra verkent en duikt in angstaanjagende, pikzwarte grotten. Vijanden veranderen in angstaanjagende horrorfiguren samensmeltingen van aanhangsels die diep, veeleisend gehuil brullen. Ze zijn huiveringwekkend om te zien of zelfs enger om te vechten.

Ontdek deze plek

Downloaden The Forest doet geweldig werk door die verrassingen eruit te druppelen! Tegelijkertijd heb je al last van het beheren van belangrijke meters en bronnen. Het is bovendien absoluut noodzakelijk dat u de beste bronnen die u vindt in de gaten houdt. Niet elke bessenstruik bevat een overvloed die je misschien niet vergiftigt, en niet al het water is veilig om te drinken. Vlees dat je van opgejaagde dieren verzamelt, zal rotten als het niet snel wordt gekookt. Geen van de resulterende kwalen is extreem genoeg om je ervan te weerhouden twijfelachtig voedsel te eten als je geen andere keuze hebt. Daarom biedt het willen nadenken over wat je consumeert een extra laag aan de minuut tot minuut jager-verzamelaar-gameplay.

De bouw, knutsel en overlevingselementen

Het kappen van hout voor boomstammen of het verkennen van een route naar schoon water is van het grootste belang tijdens je eerste paar dagen op het eiland. Wanneer je jezelf vestigt, verschuift dit doel naar het versterken van je positie met een basis. De enorme verscheidenheid aan systemen die je kunt bouwen is verbluffend, en de Forest stelt je vindingrijkheid gelukkig niet op de proef met illusoire blauwdrukken. Bovenal krijg je een zakboekje vol met contouren aan het begin.

Bouwen heeft op meerdere manieren een tastbaar effect op het eiland. Hulpbronnen zoals kleine recreatie en struiken zullen door de jaren heen weer opduiken, maar groot hout blijft gekapt tijdens uw hele verblijf. Je kunt een dicht bos omtoveren tot een open veld met stronken, nu niet lang als je begint! Dat biedt vijanden een duidelijker zicht op je doen en laten. Hoe meer je jezelf opdringt op het eiland, hoe extra competitief je agressors worden. Patrouilles zullen groeien en de grotere wezens zullen uit hun grotten tevoorschijn komen voor een totale aanval.

The Forest Trailer

Een van de beste overlevingsspellen

Krijg gratis The Forest zet je onder druk om op een bepaalde manier te spelen! Dus een meer gereserveerde nomadische techniek is soms veiliger en extra haalbaar. Maar de pure voldoening bij het zien van een vijand die een correct geplaatst kunstaas veroorzaakt tijdens een overval is waardevol. Het is het risico waard om de lokale bevolking boos te maken. Het persoonlijke actiespel in de oven houden werd een kans voor Endnight!

Daarom is het er een die uiteindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Hoewel het inherent grindy en vertrouwd van opzet is, heeft The Forest downloaden een kilometers hoger niveau van glans dan zijn concurrentie. Overlevingsmechanismen die misschien intuïtiever en toegankelijker zijn. Het markeert misschien geen nieuwe evolutie binnen de wereldwijde survival-sandbox, maar het is echt een van de meest delicate koplopers Humankind.

The Forest

The Forest Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: 2.4 GHz Dual Core
RAM: 4 GB
OS: Windows 7
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8800GT or ATI Radeon HD 3850
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 5 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 256 MB

Recommended Requirements

CPU: Quad Core Processor
RAM: 4 GB
OS: Windows 7
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 5850
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 5 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.