Cuphead The Delicious Last Course Download Gratis

0

Op dit moment heeft Cuphead The Delicious Last Course Download spel in wezen overstegen. Sinds ze in 2017 opdaagden, zijn duivelse legendes Cuphead en Mugman het onderwerp geweest van boeken, stripboeken, tafelspellen en, schokkend, een gestimuleerde show op. Het is echt geweldig dat we het in 2022 als een bescheiden pc beschouwen, maar Studio MDHR is van plan om de verantwoordelijkheid van new blij af te ronden voor het volledige hulpavondmaal dat in de geweldige hit boss rush shooter Cuphead The Delicious Last Course gratis pc.

Cuphead The Delicious Last Course Download Gratis

Cuphead The Delicious Last Course

Downloaden
 

Terug naar de beweging van weleer

Ik moet de bestuurder verlichten tijdens een hands-off gecoördineerd bezoek door een deel van de nieuwe componenten. Moeilijk te melden dat PC fans van Cuphead The Delicious Last Course Download hier een hoop te doen hebben. Terugkerende spelers zullen nieuwe limieten, nieuwe bazen en een volledig unieke ontmoeting vinden, allemaal volgens het perspectief van een net uit de plastic nieuwe persoon die MDHR verantwoordelijkheden een extra laag van betekenis en ongemak zullen brengen voor de over het algemeen dikke en testende chef spel dat zeker je nieuwe kopje thee wordt.

Centraal staan ​​interessante gevechten tussen supervisors

Cuphead The Delicious Last Course Download PC stuitte op een vangst waar ze niet graag rond zouden lopen, ze krijgen te horen dat de verbijsterende Chalice hun hulp nodig heeft en heeft voor hen gecoördineerde vestigingen om Cuphead te krijgen. Het nieuwe gebied van Inkwell Isle bevat een aantal voorwaarden die bij elkaar zijn gebleven in een vreemde pangea. Een woestijn baant zich een weg naar een klein vlak land inclusief een vlakke schaduw, die verband houdt met een ijskoude bergketen die rechtstreeks naar een trage stad aan de oceaan leidt.

Mugman stuwt niets voort uit hun duels met King Dice en The Devil zelf, en laat zich gemakkelijk voor de gek houden door een gefascineerde traktatie te eten die hem naar het astrale vlak stuurt en Miss Chalice weefsel geeft. Gelukkig was de truc slechts een ongevaarlijke test, en Chalice presenteert haar vriend Saltbaker en hun fantastische arrangement om fenomenale toeters en bellen te verzamelen en een overtuigend gecharmeerd gerecht te beïnvloeden dat Chalice voor altijd zal doen herleven.

Spelers meer keuzes geven in Cuphead

In Cuphead The Delicious Last Course Download is het spel ongetwijfeld niet zo uitzonderlijk kolossaal als de belangrijkste assistent, maar de samengeperste biomen zijn niet bepaald schokkend en voegen eigenlijk een soort gewelddadige verleiding toe aan alles. Ondanks de manier waarop veel van deze gids nieuw is, bevat het echt een paar opvallende plekken, zoals Porkrind’s Emporium, de trailer waar de gelijknamige eigenaar charmes en wapens verkoopt.

Crackshot is een doelzoekend wapen dat verwaarloosbare rode schoten afvuurt die de dichtstbijzijnde vijand opsporen. Door het wijzen uit de omstandigheid te elimineren, draait het om het vermijden van aanvallen van tegenstanders, waardoor dit een duidelijk meer beginnersvriendelijke keuze is. Zijn solide EX gaf een draaiend, planeetvormig torentje dat homing slugs geïsoleerd loslaat. Spelers kunnen ervoor kiezen om hun afweeraanval erop te gebruiken voordat het verslijt om het hele torentje naar de vijand te sturen als een geweer dat pijn doet.

Nieuwe speelbare persoon met unieke capaciteiten

Dan, op dat moment, is er duidelijk Chalice zelf, die speelbaar wordt nadat Cuphead of Mugman haar buitengewone traktatie-boggle klaarmaakt. In de strijd is Chalice vooral drijvend. Ze heeft een dubbele sprong en een luchtstroom recht uit de ingang, evenals een extra hitpoint. Deze instrumenten, op één persoon, met limieten waarvoor je van tevoren charm-ruimtes zou moeten reserveren, wekt de indruk een voor de hand liggend werk te zijn om een ​​basismodus te maken die grenst aan Cuphead The Delicious Last Course Download gratis.

Evenzo, aangezien haar regeling van limieten in alle opzichten grote krachtgebieden lijkt te zijn voor met name respect voor de hoofdregisseurs, zorgt Studio MDHR ervoor dat haar verbeteringstrucs essentieel zullen zijn met de nieuwe enorme fouten die zijn geïntroduceerd in Cuphead The Delicious Last Course Download. Ondubbelzinnig zag hij er vaak direct uit, met dingen die een stuk pittiger werden in zijn laatste fase, wanneer de vloer wegvalt en de strijd verandert in een over het algemeen platform mix hierboven. Een verschil dat echt opviel, was hoeveel uitbundigheid en detail er gaande was.

Verandert in een zwevende ziel

Vooral tijdens de daaropvolgende fase, waarin Mortimer in een sneeuwpop verandert, en hij en zijn schoten voortdurend in beweging zijn en ontwerpen ontwikkelen. Vakmanschapbaas Chad Moldenhauer gaf toe dat de bijeenkomst een enorme inspanning was om de regisseurs opmerkelijker en gecompliceerder te maken, omdat een specifieke manager het in DLC met opzet faciliteert dat er meer frames met de hand worden ingetrokken dan dat de hele manager het avonturen spel vecht.

Wat betreft evaluatie, schaal en levendigheid Als elke baas in Cuphead de laatste regisseur was in een gewoon ervaringsspel, is elke manager in DLC een laatste baas van Cuphead The Delicious Last Course Download. Misschien wel de beste nieuwe ontwikkeling is Ms. Zoals aangegeven door het schip zelf die, Studio MDHR, buitengewoon buitengewoon speelt voor de ogenschijnlijke Cuphead. Op papier is ze duidelijk handiger, met een dubbele sprong, een scramble die op dezelfde manier afstoot, en een zijwaartse rol, ondanks dat ze een extra hitpoint krijgt.

Cuphead The Delicious Last Course Trailer

Handgetekende bewegingsstijl

Desalniettemin is er een Cuphead The Delicious Last Course Download gratis om te spelen als Ms. Vessel stelt voor om een ​​opmerkelijke traktatie op te zetten, zodat je buiten andere potentieel belangrijke limieten blijft. Spelen als Chalice is zeker geen basismodus, maar een vervangende manier om de intrigerende bazen van de game te verslaan. Studio MDHR bevat op dezelfde manier een groot aantal nieuwe wapens en charmes, die al snel werden gekocht bij Porkrind’s Emporium. Dat integreert het Super Meat Boy Forever wapen dat breekt in een doelschot.

Het Converge-wapen dat een drierichtingsschot biedt, en het homing Chaser wapen. Dat extra visuele detail is al snel duidelijk, met een podium met een verzameling griezelige sneeuwmannen en een groot noorderlicht op de achtergrond. Meer werd duidelijk toen het podium een ​​ander nieuw deel voor de DLC transformeerde. Na de tweede keer van de strijd, waarin Mortimer de ijstovenaar in een verachtelijk sneeuwwezen achterlaat, verschijnt een beweging van fasen die moeten worden verplaatst om de laatste fase te beginnen.

Buitengewone missies en zijreizen

Mortimer, vanaf nu anders in een gigantische sneeuwvlok, zou moeten worden bekeken tijdens het onderzoeken van bewegende podia tegen de nachtelijke hemel. Het is heerlijk Cuphead The Delicious Last Course Download dingen briljant maar toch verraderlijk onveilig met een extra niveau van overtuiging en stijl. Vergezeld door een orkaan van brullende jazztrompetten. De baas gaf op dezelfde manier de indruk dat hij verwacht werd voor Chalice’s nieuwe set terwijl ze verschillende schoten ontwijkt en slingert. Het zal charmant zijn om te zien hoe problematisch dat is met de overeenkomstig onnatuurlijke Cuphead.

Cuphead The Delicious Last Course Download Gratis

Cuphead The Delicious Last Course

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: Windows 7 / 8 / 10(64-bit)
Processor: Intel Core2 Duo E8400, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+, 3.0GHz or higher
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Geforce 9600 GT or AMD HD 3870 512MB or higher
DirectX: Version 9.0
Storage: 20 GB available space

Recommended Requirements

OS: Windows 7 / 8 / 10(64-bit)
Processor: Intel Core i3-3240 3.4GHz / AMD Phenom II X4 40
Graphics: AMD Radeon R7 250 v2 2GB or NVIDIA GeForce GT 740
Memory: 4 GB RAM
DirectX 9 Compatible Graphics Card
Storage: 20 GB available space

Leave A Reply

Your email address will not be published.