GTA 2 Download Gratis

0

Na de waanzinnige vooruitgang van de belangrijkste GTA 2 download in 1997, zou DMA Design, zoals nu bekend staat als de behoefte, kunnen zijn ontstaan ​​​​om de energie naast een voortzetting te verplaatsen. GTA 5 werd in uitgebracht en verfijnde de vrije-vormstructuur die de primary zo’n hit maakte, maar met een verbazingwekkend buitengewone visuele stijl en een ander respectsysteem.

GTA 2 Download Gratis

GTA 2

 

Het uitgebreide overzicht van wapens

Terwijl de hoofdgame hedendaagse tekeningen van New York, San Francisco en Miami bevat, vindt gta 1 download plaats in de over het algemeen denkbeeldige City, een retro hedenstad met een sombere, vreselijke sfeer. Vooruitgangsmateriaal voor het spel beschrijft het als een totaal zinloze grootstedelijke verdoemenis en legt uit dat de geschoolde arbeiders de stad tentoonstelden met profetisch verwoestende dromen over wat komen gaat uit de jaren 70 en films.

Zoals Havana werd getransporteerd naar de 21e eeuw, die op dit moment beschikbaar is op het web, bijna 20 jaar later. Het is de meest serieus gestileerde en duidelijk creatieve game in de serie, die neigt naar een merkwaardige afwijking voordat de studio uiteindelijk de GTA 2 download gratis koos als een belachelijke parodie op de meest overdreven verschrikkelijke van de huidige standaardmaatschappij.

Aantal gecoördineerde wandaden van de stad

Er zijn zes vereiste niveaus, verzorgd door de zwevende politiehoofden op het hoogste punt van het scherm. Een klein beetje slecht gedrag enigszins in GTA 2 steam key gratis spelvoorwaarden, bijvoorbeeld het doden van twee of drie wandelaars, levert je een ster op en een politie zoekt. Blijf individuen vermoorden en je verhoogt naar twee, dan drie, wat meer politie achter je aan stuurt en zelfs krachtiger.

Bij vijf hoofden worden experts met gekalmeerde geprogrammeerde geweren gestuurd. Dan, ten slotte, om zes uur wordt de openbare bewaker geactiveerd en worden tanks en ondersteunde voertuigen naar je gegooid. Op dit punt is het een wonder dat je verwacht dat je meer dan twee of drie minuten klaar bent, maar toch is het een haast om te zien hoe lang je het volhoudt als de stad alles op je af gooit wat ze heeft.

Open speelstijl

Zonder twijfel, zelfs twee jaar nadat de hoofdgame was uitgebracht, was de keuze om ongeremd door de assistent te dwalen en missies aan te pakken in in wezen elk verzoek dat je echt wilde, op dit punt een eigenaardigheid. Net zoals de ontwikkeling van extra missies en optionele doelstellingen, GTA 2 mobile gratis naar de beschamende Kill Frenzies die je uitdagen om X-proportie mensen in X-proportie van tijd te doden met X-wapen.

Overal waar de stad is verdeeld in drie locaties: commercieel, industrieel en residentieel. Voor sommigen inderdaad opbeurend nieuws, begrijp je. Er is een grotendeels beschermde onpartijdige zone in elke ruimte, maar verreweg het grootste deel van de stad is verdeeld tussen de bendes. Dus als je tenminste voor nu accepteert dat je een vijand van de Yakuza bent sinds je de Zaibatsu Corporation hebt geholpen, zullen ze je aanvallen als je door hun ruimte dwaalt.

Speel in de vroege middagmodus

Zeker, inzendingen van één in ieder GTA 2 3d download. De schokkend verstandige voortgang van de presentatie is, geloof het of niet, met vangsten uit een korte film die Rockstar heeft overgebracht om het spel voort te stuwen. Het werd gecomponeerd door Alex De Rakoff, een muziekvideobaas met twee of driedelige films toegevoegd aan zijn collectie, en opgenomen in de stad New York City.

Extra bevestiging van Rockstars eerbied voor film is de manier waarop GTA 2 Download PC opent met een echte film. De assistent was bovendien bedekt met draaiende lopers, een voorbode van de mystery packs, duiven en radioactief afval in latere nevenprojecten. Dit kan ertoe leiden dat het GTA 2 de stad verkent, een onderneming, maar het geeft de respectstructuur echt wat gewicht.

Domme crimineel Claude Speed

Fans zouden EastEnders Jack Branning kunnen zien terwijl hij deelneemt aan verschillende onwettige activiteiten, en het is echt boeiend, met een onvoorstelbare soundtrack door de overtuigende drum bassnaam Moving Shadow. Om zeker te zijn, vulden zelfs GTA Vice City in deze beginfase openwereldgames hun assistenten met vluchtige verzamelobjecten. Nog een probleempunt ligt in de missiestructuur.

Obscure en inconsistent, uitzoeken wat te doen en wanneer te doen is veel moeilijker dan het zou moeten zijn. Bovendien, hoe je de gratis, bescheiden speelstijl ook onder de knie zult krijgen, het zal je hoe dan ook dagen kosten om wat vrij te krijgen van de meer lastige fasen. Een monster van ontevredenheid op middelbare leeftijd zorgt ervoor dat het zich vastklampt aan je heiligdommen voordat het aan het einde van dit spel arriveert.

Gedood door vijandelijk vuur

Over het algemeen, GTA 2 download spel inspanning en gaf zijn belachelijke kleine hart een kans om een ​​hoofdtitel te worden. Echter, met de schandelijke spelmechanica en een soms te veel uitgegeven niet lineaire methode om je taken af ​​te ronden, zijn DMA en GTA 2 online mogelijk verbeterd. Voorgesteld als een verhuur, in het beste geval, probeer voordat u dit fantasierijke gedeelte koopt, in een algemene classificatie van schone activiteiten.

Je toewijding heeft op een snelle, kritische manier invloed op de actie pc game. Evenzo kun je duidelijk zelf een tank besturen en je eigen uitzonderlijke groep impacts leveren. Niettegenstaande, het is de plek waar je vier hoofden raakt, waar dingen grillig worden. Bovendien, als ze je echt minachten, pakken ze elk van de meer verbazingwekkende wapens in. Dit is een vroege weergave van clubfilm, vooral uit Amerika, die de Rockstars Spellen.

Hoe GTA 2 PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op Universe GTA 2 PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van GTA 2

System Requirements (Minimum)

Processor: Pentium 200 MHz
Graphics: AMD Rage 128 Ultra 16MB
RAM: 8 MB VRAM
OS: Windows 95
HDD: 70MB
DirectX 9 Compatible Graphics Card

Recommended Requirements

Processor: Intel Pentium III 1200Mhz / AMD Duron 2.0GHz
Graphics: NVIDIA GeForce 2 MX 100/200 32MB
RAM: 16MB
OS: Windows 95
HDD: 70MB
DirectX 9 Compatible Graphics Card

GTA 2 Gratis Download

GTA 2

Downloaden
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.