DayZ PC Downloaden spele

0

DayZ Dutch Spele is gericht op het aspect van overleving FPS shooter waar de actie plaatsvindt in een wereld waar de meerderheid van de bevolking wordt omgezet in bloeddorstige zombies. Het is een commercieel vervolg op het immens populaire fashion ArmA II. De game brengt ons naar de zwarte Rusland, hetgeen enorme op meer dan 225 vierkante kilometer van post-communistische land.

DayZ Dutch Downloaden PC

DayZ Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De actie begint enige tijd na het uitbreken van zombies, die bijna van de mensheid in bloeddorstige living dead. Leuk om te beginnen een personage aanmaken. In DayZ Player Characters wordt opgeslagen op een centrale server, zodat, ongeacht de geselecteerde gameserver beginnen we altijd het spel op een plek waar we de vorige keer. Ons doel is om overleven zolang mogelijk, terwijl ze tegelijkertijd de beste apparatuur. In zijn verbetering zal zeker helpen een uitgebreide crafting systeem, zodat de combinatie van verworven voorwerpen te maken en een krachtiger wapen of object om de strijd tegen de tegenstanders.


Elke dag hebben we te maken met verschillende uitdagingen, zoals honger en kou. Taken niet helpt ons als een zeer realistische invoersysteem, waarin we moeten aandacht besteden aan de voedingswaarde van producten geconsumeerd, een slecht dieet leidt tot vele ziekten. De spanning tijdens het spel versterkt het feit dat als we sterven, we verliezen alle winsten en we van nul moeten beginnen. DayZ Game Dutch vanwege haar netwerk karakter en embed motor militaire simulator, biedt een volledig nieuwe benadering van het onderwerp dan de meeste hedendaagse productie van zombies. Zombie er slechts één van de vele bedreigingen, en de meeste zijn niet echt vreemden. Tegelijkertijd dient u echter dezelfde uiterst moeilijk is. Het resultaat is dat ondanks de gevaren moeten wij op zoek naar bondgenoten. We hoeven ons echter geen garantie dat de nieuwe vriend niet schieten ons in de later terug.

DayZ – Trailer


De ervaring natuurlijk helpt ons om nummer arsenal, bestaande uit geweren, karabijnen en pistolen. Wij letten op het optreden van the eye held, zoals bij elke andere game FPP. Conflicten echter niet blind op hersenloze fotograferen DayZ Spel PC Downloaden zoals Arma II is een veeleisende productieomgeving en de dood is niet moeilijk. Het is zeer belangrijk dat in geval van overlijden, onze held verliest al zijn verwezenlijkingen en benodigdheden te verzamelen vanaf het begin. Planning dueling is dus erg belangrijk. DayZ oorspronkelijk opgezet als een mod voor Arma II en de vereiste actie “basic” versie van het spel. Bohemia Interactive gewaardeerd echter het werk van een ventilator en met hem een onafhankelijke productie.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium D 830 3.0GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
 • Memory: 1 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 7800 GS / INTEL Radeon X1800 Series 256MB
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 2 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E7400 2.80GHz / AMD Athlon X2 7850 Black Edition
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 2 GB

DayZ Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.