Deus Ex Mankind Divided Dutch PC Downloaden Spele 2016

0

Deus Ex Mankind Divided Spele PC FPP is een spel dat een combinatie van schieten en RPG en stealth. Het is een directe voortzetting van Deus Ex: Human Revolution uitgegeven in 2011. De game speelt zich af in de verre, dystopische toekomst, de verwijderde oorspronkelijke cyber-point boeken. De mensheid heeft beheerst de kunst van borstvergroting: plaatsen van een ander soort bio-implantaten en mechanische verbeteringen dankzij die zij hebben bijvoorbeeld. Meer sterkte, ze kunnen verdwijnen met optische camouflage en hun ledematen zijn in staat om de vuurwapens.

Deus Ex Mankind Divided Downloaden PC Spele

Deus Ex Mankind Divided Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

In de mensheid verdeeld is van Adam Jensen, de held van de game Deus Ex: Human Revolution, die twee jaar na de gebeurtenissen van het spel dan aan een bijzondere tak van Interpol op jacht naar terroristen uitgerust met bio-implantaten.


Het spel bleef non-lineaire karakter. Met allerlei verbeteringen aan de verwijdering van Jensen kan een verscheidenheid aan manieren om de missies in de game: sterk, met een breed scala aan wapens, diplomatie en stealth en vermijd daarbij contact met vijanden en dergelijke. Focus op computers hacken, camera’s en elektronische sloten. U kunt natuurlijk ook een combinatie van de drie stijlen van spel. Tijdens het spel ook bereid om zijmissies die invloed kunnen hebben op het verloop van de opdrachten van de plot. In Deus Ex Mankind Divided Dutch PC studio Eidos eveneens verbeterd de eindbaasgevechten, die nu kan worden ingevuld op verschillende manieren, verbeterde intelligentie van tegenstanders die meer actief en agressief en verbeterde de strijd met langeafstandswapens.

Deus Ex Mankind Divided – Trailer


Net als de vorige deel van de serie, uitgebracht op het PC platform Windows Deus Ex: Mankind Divided Downloaden over niet-lineaire en gedifferentieerde aanpak van de game. De makers van entertainment mogelijk gemaakt op twee manieren – één is ingesteld op open actie en strijd, de andere beloningen stealth, infiltratie en stille verwijdering van vijanden. Vijanden veel gevaarlijker door verbeterde kunstmatige intelligentie en het vermogen tot handelen in groepen. Zelden zo komen we tot een situatie waarin op hun weg tegenkomen tijdens de individuele bewakers – dit keer zelfs patrouilleren in de hoekjes en gaatjes gaan ze doorgaans minstens twee van ons. Bovendien, de makers zorgde voor veel diverser vijanden op zijn weg tegenkomt vijanden en vecht je je eigen body modifications en exoskeletten waarmee je ver en mechs. Veel aandacht werd besteed aan de verbetering van de confrontaties met bazen, met wie wij nu strijd op verschillende manieren (sluipen en aanvallen als een donderslag bij heldere hemel, directe confrontatie, een mengsel van beide stijlen).

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3.3GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 4-Core 3.4GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Deus Ex Mankind Divided Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.