Escape From Tarkov Gratis spel

0

De survival shooter-stijl heerst al enkele jaren over Steam, maar een van de meest opwindende nieuwe titels wordt daar niet aangeboden. Het staat bekend als Escape From Tarkov gratis, het is het eenvoudigst om zonder vertraging te krijgen van de in Rusland gevestigde totaalbouwers bij Battlestate Games. Bovendien is Windows pc-game een ultra-hardcore first-individual shooter van militaire simulatie. Het biedt een volledig brute gameplay en een bijpassend financieel systeem in de game.

In de fictie van de sport staan teams van legeraannemers tegenover elkaar in een ver Russisch dorp. Met andere woorden, de game bevindt zich al een tijdje in de gesloten bèta! Ga er dit afgelopen weekend echter voor de eerste keer in 12 maanden naar terug om een solide en aangename ervaring te ontdekken. Evenzo maakt het spel zo spannend dat, zelfs als wedstrijden gebaseerd zijn op overleg. Met kleine bedrijven die tegenover elkaar staan in een wereld die wordt bevolkt door AI-vijanden, is apparatuur chronisch.

Escape From Tarkov

Escape From Tarkov Spel

Downloaden
 

Wat is Escape?

Wat je ook tegen je hebt in een conflict, kan worden geplunderd als je sterft! Betekent dat zelfs de meest up-to-date gamers die de meest fundamentele apparatuur dragen, kunnen zien! Een enorme betaaldag met een paar mooi geplaatste shots. Om echter vast te houden wat u heeft vastgesteld, moet u naar een van de afritten van de kaart gaan. Er zijn bijvoorbeeld meer dan één uitgang voor elke actie, waardoor ze in een hinderlaag worden gelokt. Een legitieme strategie voor bekwame instanties tegengaan. Waarvoor je een 1/2 dozijn pistolen krijgt, een paar geladen AK-74’s! Daarom een eenvoudig apparaat dat bestaat uit klinische elementen en voldoende forex in de recreatie om te beginnen.

Welke functies maken het spel

Gezien het tempo van het spel en de hoeveelheid online kijken die nodig is om binnen te komen. Uit een levende multiplayer-game is dat meer dan voldoende om je enkele weken vrije tijd te bieden. De verbeteringswensen voor deze sport zijn behoorlijk formidabel. Voor vuurwapenliefhebbers: onthoud het feit dat het spel even uitgebreid als diepgaand is. Daarom een ​​stel Russische en NAVO-mode kleine vingers. Elk met verwisselbare optica, meubels, benzineblokken en zelfs assemblages. Er is een mode-nivelleringssysteem van Elder Scrolls dat bestaat uit extraatjes voor zowat alles wat je in recreatie doet. De Escape From Tarkov downloaden bevat een kleine verzameling providers! Elk met hun eigen specifieke reeks missies, zodat het je kan helpen om de voorkeur te geven en de uitgaven met hen te verlagen.

Een spel dat uw geduld beloont

Er is bovendien een gerelateerde reeks campagnemissies in de werken! Men kan zijn reeks kaarten rechtstreeks verbinden tot een verenigd verhaal. Omdat het lef van het ding gaat, heeft het alle toeters en bellen gekregen. Fluitjes rekenen op een buitensporige legersimulator zoals Arma 3. Bovenal kun je een deur op meerdere manieren doorbreken, samen met het stilletjes openen om om hoeken te gluren. Directionele audio speelt een sleutelrol in situationeel bewustzijn. Het schade-model is extreem gericht. Genezen het gebruik van een verzameling wetenschappelijke componenten, waaronder first-resource-kits, morfine of zelfs spalken.

Daarnaast is er een compleet ballistisch model, samen met penetratie. U overweegt echter de sport te kiezen, er zijn een paar manieren om op te staan ​​om te haasten. Als je bijvoorbeeld een aanval begint, is er een optie om solo te spelen op een lege kaart of tegen AI-strijders. Met andere woorden, besteed de tijd om de lay-out van het land te leren kennen voordat je naar de multiplayer gaat, anders word je erg geïrriteerd. Er is zelfs de keuze om mee te doen aan een game als een van de AI. Daarna kun je je belangrijkste persoon achter je laten en gewoon een beetje lachen. De uitwisseling is dat je spawnen met een willekeurige verzameling wapens, ernstig beperkte munitie en mogelijk enkele wonden.

Escape From Tarkov Trailer

Consensus over gameplay

Zoals van tevoren vermeld, blijft Escape in het begin toegang krijgen tot. Samenvattend, ontwikkelaars die werken met EFT zijn van plan om het spel op dezelfde manier uit te breiden binnen het lot. Een van de maximale mogelijkheden van hoge kwaliteit kan een open internationale modus zijn. Daarna is de open-wereldmodus uit, gamers moeten van gebied naar plaats gaan om missies te voltooien. Concluderend, alle speurtochten zijn voltooid, een nieuw open internationaal model van de sport met alle plaatsen in één enkele omgeving kan beschikbaar zijn voor spelers. Escape from Tarkov PC spel biedt een spel dat lijkt op DayZ, maar het streeft ernaar om op veel manieren onderscheidend te zijn. Evenzo hou je van zware PVP-bewegingen en hardcore wapen- en overlevingsmechanismen.

Escape From Tarkov

Escape From Tarkov Gratis

Downloaden

Spel Escape From Tarkov Systeemeisen :

Escape from Tarkov Spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Dual-core processor 2,4 GHz (Intel Core 2 Duo, i3), 2,6 GHz (AMD Athlon, Phenom II)
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Windows 7/8/10 (64 bit)
VIDEOKAART: DX11-compatibele grafische kaart met 2 GB of meer geheugen
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 8 GB

Escape from Tarkov Spel Aanbevolen vereisten

CPU: quad-core processor 3,2 GHz (Intel i5, i7) of 3,6 GHz (AMD FX, Athlon)
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7/8/10 (64 bit)
VIDEOKAART: DX11-compatibele grafische kaart met 2 GB of meer geheugen
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 8 GB

 

 

  • Escape From Tarkov Spel
  • Downloaden Escape From Tarkov
  • Spel PC Escape From Tarkov
  • Escape From Tarkov Gratis
  • PC Gratis Escape From Tarkov
Leave A Reply

Your email address will not be published.