GRID Legends downloaden gratis

0

Gratis GRID Legends rijervaring die energieke excentrieke motorsport combineert met een ongelooflijke racecollectie. Duidelijk rijverhaal dat jou in het middelpunt van de beweging plaatst. Onderweg ervaar je bovendien Ravenwest Motor sport en zijn coureur, Nathan McKane, die de hele weg door de GRID een tegenstander is geweest.

GRID Legends

GRID Legends Gratis

Downloaden
 

Over de nieuwe elementen

Vergelijkbaar met F1 2021 en zijn Braking Point verhaal, op dezelfde manier door Codemasters nog een andere bijeenkomst, GRID Legends dit is in alle opzichten een alternatieve en toegewijde modus voor de meer traditionele roeping. Vergelijkend met F1 2021 en zijn Braking Point verhaal, ook door Codemasters sowieso een andere bijeenkomst, is dit een losgekoppelde en toegewijde modus voor de meer standaard bellende GRID. Er wordt gezegd dat Glory normaal 8-10 uur meegaat, afhankelijk van de ongemakinstellingen en de laatste stand van de afstemming.

In negen classificaties en 48 klassen

Brad Kane, een van de schrijvers van de Sony hit Ghost of Tsushima, heeft samen met Codemasters de stof gevormd die zich afspeelt tijdens het GRID seizoen van vorig jaar. De belmodus is een lange singleplayer ervaring in het spel GRID Legends en staat los van het Driven to Glory verhaal. Hier ziet u 250 race evenementen voor een op de baan gereden kennis. In dit deel van het spel run je je eigen bijeenkomst als eigenaar/bestuurder in het stream GRID seizoen, waarbij je toezicht houdt op drie posities.

Met mixen in arcadestijl

Je bijeenkomst zal ook aanpassingsbeslissingen hebben, waaronder een bosuniform en afbeelding, en er worden meer dingen geopend naarmate je verder komt met GRID Legends. Je Racecraft score is bovendien iets dat verandert terwijl je door het werk speelt, omdat het herleeft, rekening houdend met je rijcapaciteiten. Dit opent dus spelersniveaus en niveaus, nabijgelegen geld, open expert en partnerrevisies.

Vergelijkbaar met verschillende andere modegames van Codemasters uit het verleden, teken je weldoeners die extra onderscheidingen bieden voor het voltooien van uitdagingen op langere termijn. Dwarsdoorsnede Legends, alle voertuigen in het spel kunnen worden vernieuwd. Misschien iets dat we misten in de voortdurende creatie van Codemasters DIRT 5, hoe meer je met elk voertuig rijdt en hoe meer kilometers je maakt, hoe meer updates je opent en deze worden toegepast door cash te gebruiken.

Een deel van de nieuwe voertuigen

Dit werkt ook in singleplayer en online multiplayer, dus je zult voor altijd kilometers GRID verzamelen. Hoe dan ook, in Race Creator kun je een evenement instellen om eenvoudig deel te nemen aan voertuigen die individueel opnieuw ontworpen zijn. Behulpzaam. Race Creator is een modus binnen GRID Legends downloaden waar je je eigen evenementen kunt maken om in te racen. Zie het als een snelle race beslissing, behalve dat er nog iets anders aan de hand is, want er is de mogelijkheid om je optredens aan anderen te schenken om op internet te spelen.

GRID Legends Trailer

Spelmodi en nieuwe tracks

Dat geeft net de indruk dat er niet veel afkappunten zijn. We kregen van Codemasters te horen dat je op basisniveau een race met Minis versus Trucks kunt houden met behulp van de twee hellings en liftzones terwijl het sneeuwt rond Londen, op basisniveau is dat mogelijk. De keuze is er en alle inhoud in het spel is selecteerbaar. Daarna volgen 22 tracks in GRID op het schip van 13 circuits, negen stadsstraten, één feature point.

Elk met verschillende cursussen, zoals korte of inverse configuraties, in totaal 143 bij vertrek. Dit is meer dan in alle eerdere GRID, met de nieuwe stratencircuits van Londen en Moskou, ondanks nog een verzonnen scène die Strada Alpina heet. Moskou neemt ook de differentiatie van het langste stratencircuit in een GRID Legends spel tot nu toe. De rest zijn regio’s die recentelijk te zien zijn in bestaande GRID, bijvoorbeeld de Yokohama Docks.

Nieuwe beroepenreeksen met het oog op nieuwe inhoud

Naast het aantal banen zijn er hellingbanen die bestaande circuits zijn maar met skips eromheen, onmiskenbare drijvende banen en liftcursussen voor een andere vereniging voor elektrische voertuigen GRID Legends. Netwerkgames, misschien zit je met deze structuren goed. Schok een andere bestuurder, en ze worden je aartsvijand, die krachtig naar je toe rijdt. Het eindigt op Ground Zero in een finale, genaamd The Gauntlet, waar het jouw punt is om in een legende te gaan.

GRID Legends

GRID Legends Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3 2130, AMD FX-4300
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 10/11
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 950, AMD RADEON RX 460
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5 8600K, AMD Ryzen 5 2600X
RAM: 16 GB
OS: 64-bit Windows 10/11
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 1080, AMD Radeon RX5 90
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 8192 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.