Expeditions Rome downloaden spel

0

Expeditions Rome downloaden ziet spelers in het optreden van een gewijzigde Legatus in de late Expeditions Rome. Nadat hun vader is vermoord door een politieke tegenstander, gaan spelers weg van en nemen ze deel aan een missie om een Griekse obstructie te controleren. Terwijl ze hun positie en limieten opbouwen, hebben spelers de verbazingwekkende mogelijkheid om verschillende keuzes te maken die van invloed zijn op het verhaal van de game.

Expeditions Rome

Expeditions Rome Gratis

Downloaden
 

Zoek een andere reden

De game plaatst je in de schoenen van een Legatus op een heel basaal niveau, de directeur van een Romeinse strijdmacht wiens vader is weggegooid door deskundige huurmoordenaars, tijdens het omgaan met tumult van politieke interesse voorafgaand aan Rome’s vooruitgang van republiek naar ruimte Expeditions Rome. Als je het gevoel hebt dat je de volgende bent voor een blessure, je sluit je moet snel weg uit de stad en het gebeurt gewoon zo, je eindigt met het trainen van een gigantisch groot aantal beveiligde moordenaars, die je kunt wegleiden om verschillende tentoonstellingen in te dienen van dodelijk imperialisme, zo ver verwijderd van Expeditions Rome spel als kon worden verwacht.

Je dwingen om weg te komen uit Rome

Het verhaal van deze vreselijke ervaring van collega’s neemt je mee naar Noord Afrika, Griekenland en Gallië, voordat je terugkeert naar Expedities Rome voor wat vermoedelijk een laatste fase zal zijn. In de ten minste 40 uur die nodig is om het uit te spelen, zal je Legatus proberen de sluwheid achter de provocerende aflevering van het spel op te lossen. THQNordic, zullen ze op dezelfde manier het risico lopen voor de kleine, onbeduidende taak om een ​​volledig Romeins Legioen op campagne te leiden.

Commando over de koers van het leven

Uiteraard wordt dit geen Total War Warhammer 3. Daar heb je, alles in aanmerking genomen, Total War voor nodig. Het geeft echter de indruk dat Logic Artists zich echt hebben toegelegd op de tactische organisatiekant van het spel Expeditions Rome gratis! Je midden in elke vertoning van het spel is een strategisch kamp dat je met succes zult leiden en vernieuwen, terwijl je op dezelfde manier beslissingen neemt over waar je krijgers naartoe stuurt.

Een paar beslissingen zullen je feest duidelijk verbeteren, terwijl andere meer algemene resultaten zullen opleveren Expeditions Rome. De kracht, associatie en oefeningen van je krijgers in een ruimte zullen bijvoorbeeld de banden van je personage met NPC’s veranderen, in gewoonten die je je gemakkelijk kunt voorstellen.

Expeditions Rome Trailer

Spreekt de oorspronkelijke Romeinse centurio aan

Bovendien, ongeacht de manier waarop je de meanderende, doelloze veldslagen op het scherm niet structureert, zul je legionairs echt met je mee moeten nemen als je een RPG bent. Ze zullen invallen als je Praetoriaanse wachter, en bevredigend genoeg zullen ze in wezen Redshirts downloaden Expeditions Rome zijn. Die zijn echt overbodig, legt innovatieve baas Jonas Weaver uit. Ze krijgen eerlijk gezegd wel XP en een hoger niveau, maar in het geval dat een van hen jammerlijk faalt, kun je meestal een andere kiezen. Het startniveau van je vrijwilligers hangt af van het upgradeniveau van je tactische kwartieren, dus zolang je je kamp fris houdt, zullen je ingeschreven individuen in wezen rekening houden met je niveau Expeditions Viking.

Expeditions Rome

Expeditions Rome Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: Windows 7, 10 (64-bit)
Processor: AMD FX-8350 X8, Intel i5-4690K
Memory: 8 GB RAM
Graphics: AMD R9 380 4GB, GTX 960 4GB
Storage: 30 GB

Recommended Requirements

OS: Windows 10 (64-bit)
Processor: Ryzen 5 3600X, Intel Core i5-9500F
Memory: 16 GB RAM
Graphics: AMD RX Vega 56 8GB, GTX 1070 8GB
Storage: 30 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.