The Dark Pictures House of Ashes downloaden

0

Stel je voor dat je door een doorgang slentert in de ondergrondse verwoestingen van het oude Sumerische rijk. De The Dark Pictures House of Ashes spel concentreert zich ondanks je goede trouw, wat bijdraagt aan dat gevoel van claustrofobie en angst terwijl je onhandig door de grotten reist. Vanuit het niets hoor je het specifieke geschreeuw van de gevierde High School Musical diva Sharpay Evans van voren. Je weet dat je een hartverscheurend gevecht tegemoet gaat tegen een godvergeten angst die ervoor zal zorgen dat je snelle tijdsvaardigheden op de proef worden gesteld.

The Dark Pictures House of Ashes

The Dark Pictures House of Ashes Gratis

Downloaden
 

Verbrand horror van de serie

Dit is waar het op lijkt om elk spel in gratis The Dark Pictures House of Ashes en het meest recente verhaal, House of Ashes, te spelen. In het geval dat je, net als ik, denkt dat Until Dawn een van de meest intrigerende games was die uit het laatste tijdperk van het controlecentrum is voortgekomen en de zich ontwikkelende kwellingen niet hebt afgekeurd die Supermassive Games nodig had om te proberen de serie te anthologiseren, House of Ashes is zijn beste werk sinds Until Dawn in 2015. Hoe het ook zij, ervan uitgaande dat je uitgeput bent geraakt door het recept of er nooit van hebt gehouden, zal het meest recente verhaal je perspectief waarschijnlijk niet veranderen.

Nieuwe scènes en keuzes

Hier en daar is dat de strekking van deze hele audit The Dark Pictures House of Ashes. Supermassive heeft geen, inderdaad, monsterlijke veranderingen aangebracht in hoe zijn games spelen of eruit zien buiten nieuwe probleemkeuzes. De gezichtsuitdrukking is over het algemeen nog steeds buitengewoon, maar af en toe lijken de nekken van de personages alsof ze van vloeistof zijn gemaakt. De omstandigheden zien er soms oogverblindend uit, terwijl anderen je zullen vertellen dat Supermassive klaar is met werken met een groot financieel plan van Sony.

Ontwikkeling is omslachtig ondanks het feit dat we momenteel de volledige controle over de camera hebben tijdens het onderzoek. Het grootste deel van de voortdurende actie in House of Ashes, een looptijd van ongeveer zes uur, komt neer op het eenvoudig beslissen en uitvoeren van verschillende soorten QTE’s The Dark Pictures House of Ashes. Het is een recept dat Supermassive heeft gebruikt om verschillende prestaties te leveren tijdens de laatste drie Dark Pictures-games, maar onder de juiste omstandigheden loont het echt.

Spelers aansporen om acties te ondernemen

Er zijn nog steeds gelegenheden van merkwaardig onnatuurlijk discours en bepaalde delen van de plot werpen niet echt op significante manieren de vruchten af. Bovendien kan de hele gedachte aan een spel dat zich afspeelt in de oorlog in Irak met mariniers die een mysterieus The Dark Pictures House of Ashes betreden om naar de organische wapens van Saddam te zoeken, onaangenaam zijn als we weten wat we momenteel weten over hoe die specifieke strijd eindigde.

Het kan natuurlijk veranderen afhankelijk van je beslissingen, maar het voelt nooit alsof Supermassive iets nieuws begint met zijn persoonlijkheidswerk. Hoe dan ook, de personages blijven het meest kwetsbare stuk van The Dark Pictures Anthology, maar de leden in The Dark Pictures House of Ashes downloaden zijn een beetje verder dan wat we hebben gevonden in Man of Medan en Days Gone, met Salim als de meest vooraanstaande.

The Dark Pictures House of Ashes Trailer

Richt zich op vijf kernpersonages

Ook voor liefhebbers van de schokkende passages die zo vaak worden gezien bij misselijkmakende angstspellen, maken de nieuwe probleemkeuzes de QTE’s aanzienlijk moeilijker. Je kunt natuurlijk dingen terugdraaien naar de eenvoudige modus voor een geweldige avond met metgezellen. In dat opzicht zou The Dark Pictures House of Ashes moeten verwijzen naar dat dit de meest ideale manier is om deze games te spelen. Of je nu in een vergelijkbare kamer bent via Movie Night of op het web, dit is een angst die je moet delen. Om dingen een score te geven en echt een paar geweld te zien, zullen de moeilijkere moeilijke keuzes verplichten.

Sumerische en Mesopotamische mythologie

Bovenop alle andere geweldige dingen met betrekking tot downloaden, is The Dark Pictures House of Ashes spel een centraal geheim dat een herbezoek van de structuur voor Supermassive is. Na twee opeenvolgende gewone eindes met Man of Medan en Little Hope, heeft deze het voor mij genageld. Dat wil niet zeggen dat het historisch is of dat je er zeker van bent dat je je sokken uittrekt, maar het is meer in overeenstemming met wat velen verwachtten te zien verschijnen uit Hades. Trouwens, nogmaals, de gevolgen die het heeft voor het lot van het establishment zijn verleden tijd interessant.

The Dark Pictures House of Ashes

The Dark Pictures House of Ashes Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

Memory: 8 GB
Graphics Card: AMD Radeon R9 380
CPU: Intel Core i5-4690K
File Size: 65 GB
OS: Windows 10

Recommended Requirements

Memory: 12 GB
Graphics Card: AMD Radeon RX Vega 56
CPU: Intel Core i5-8400
File Size: 65 GB
OS: Windows 10

Leave A Reply

Your email address will not be published.