Hades Downloaden PC spel gratis

0

Gratis Hades controle door gitaren te puffen, gevechten opwinden en verrukkelijke, opzichtige afbeeldingen van figuren uit de Griekse folklore! dit fantastische activiteitenspel van de arthouse studio Supergiant heeft al jaren echt vorm gekregen. We spelen bijvoorbeeld als Zagreus, een misdadig kind van de verborgen wereld, in een poging weg te komen uit het verlaten gebied van zijn vader en de wereld erboven te zien. Als een eeuwige kan hij nog niet elke keer dat hij wordt verslagen door de inboorlingen van de verborgen wereld! Ongeacht of het nu gaat om de gevallen krijgers van Disco Elysium of de oplaaiende schedels en heksen in Tartarus! Hij wordt als een in ongenade gevallen puber naar zijn kamer teruggebracht en bereidt zich voor om opnieuw te beginnen.

Hades

Hades Downloaden

Downloaden
 

De god van de onderwereld

In vele rondes van deze aard, waarbij elke inspanning je ontdoet van vooruitgang en moeilijk gewonnen krachten. Als ik teruggestuurd word naar het begin, moet ik stoppen. Hoe het ook zij, wanneer Zagreus weer verschijnt in de kantoren van het Hades spel! Er zijn onhandige verhullingen en sombere arbeiders; de heerser van de verborgen wereld protesteert over hopen administratief werk! Nauwelijks opkijkend om zijn kind te bekritiseren voor zijn meest recente pauze.

Hoe onderscheidend ze ook zijn, Supergiant’s eerdere spellen Pyre, Transistor en Bastion zijn allemaal op dezelfde manier samengevat. Verhaal, vakmanschap, muziek, stemacteurs, omgeving? Gehenna voelt als een reactie daarop, een Supergiant spel dat zich concentreert op het vechten en het ongetwijfeld naar het hoogste niveau tilt. Dit is geen spoiler omdat je de score hebt bekeken, maar ze spijkeren het. De strijd is fantastisch.

Mythische wezens

Gehenna geeft ons ook geen tekort aan de andere dingen, hoe effectief het ook zou kunnen zijn. Het is een roguelike, of een roguelite, of een actie RPG met permadeath. Hoe je het ook noemt, het is waar het verhaal een hulpmiddel is! Ofwel verborgen in het legende-naslagwerk. In ieder geval in de achterwaartse zitopstelling de secundaire lounge van een van die voertuigen met een raam dat deze van de bestuurder isoleert. Niet zo in Hades downloaden, waar elk personage volledig stem is en bij elke run meer te zeggen heeft. Je bent Zagreus, kind van de god van de ondergang, heerser van de verborgen wereld. Je accepteert dat de hele beslissing in de hel verkeerd wordt voorgesteld! Dus met de hulp van je verwijderde Olympische familie vecht je door elke schaduw. Fierceness, en ander mythisch beest onder jullie en de oppervlakte om weg te komen.

De beste Griekse fantasieën gaan over goddelijke wezens en legendes, en als normale mensen dat ook zijn. Ze beperken zich bijvoorbeeld tot fantasie-ethiek over hoe je je vreemde partner zou moeten naleven. Ongeacht wat, aangezien hij uiteindelijk de westenwind kan worden. Abbadon weet dit en zet ongelooflijke personages zoals Athena en Achilles in de schijnwerpers, die ze in brede modelstreken schildert. Mijn favoriete Dionysus, heer van de wijn, voldoening, en iedereen lijkt gewoon echt cool. Maar iedereen, van verdraagzame woede Megaera tot nietsnut Sisyphus, is verjongd! Met een sterke vocale weergave en vakmanschap zoals ze zich waagden uit een Mike Mignola-strip.

Onberispelijke mix van verhaal

Tegen het begin van elke run kies je een geweldig wapen, vergelijkbaar met het Aegis-schild, erken een hulp! Vergelijkbaar met die van Dionysus die hoofdpijnschade aan je aanvallen toevoegt! Voer het eerste van de drie verborgen domeinen van de wereld in. Ze bestaan ​​uit willekeurig verdeelde kamers waar een bepaald aantal tegenstanders naar voren komt. Daarom overwin je ze, verzamel je een prijs en ga je de volgende kamer binnen. Geen twee runs van Hades zijn eigenlijk het equivalent. Je onderzoekt elke keer natuurlijke regio’s, maar het verzoek is constant verschillend. Na het voltooien van een regio, krijgt de speler de keuze tussen 1-3 regio’s om naar toe te gaan.

Ze zijn net opgeleid over de prijs die ze in handen hebben, waardoor de fundamentele interactiviteitscirkel nieuw blijft terwijl ze blijven testen. Terwijl procedureel geproduceerde segmenten standaard zijn in roguelikes! Downloaden PC Hades geeft ook de teugels terug aan de speler. Naarmate je vordert, zul je uitzonderlijke capaciteiten openen die de kans op expliciete herontwerpen in elke run helemaal vergroten! De mogelijkheid uitbreiden om mijn eigen formulier op te zetten. Er zijn geen niveaus in Hades, maar u kunt uw gegevens aanpassen. De mogelijkheid dat u uw precieze wensen zult vinden, is willekeurig, maar uw vermogen om die mogelijkheid te beheersen maakt het overtuigend.

Geweldige timing en animatie

Het grootste deel van dit afwerkingsspul is bedoeld om te breken zoals Baldurs Gate 3. Gehenna is een Roguelite vechtpartij, dus elke run is een aanloop naar verdoemenis en, idealiter, uit de andere kant. Te midden van teleurstellingen besteed je winst aan nieuwe capaciteiten en opent. Hoe het ook zij, vechter is overdreven opgevangen en vlezig en onzeker een woord, het lompe impactpunt van een palm! De stomp van een willekeurige elleboog. Tijdens het rennen, tijdens de teleurstellingen, ben je een vernietigende bal met het brandpunt van een laser.

Kolommen neerhalen, dingen in verdelers slaan, steen en edelsteen in granaatscherven van dikke, vuile lucht slaan. Superreus kiest Zagreus als een held omdat hij een beetje een potloodschaduw is in de fantasievolle geschriften, troebele vorm! Geen echte substantie, een gemurmel van grafiet. De componerende groep noemt hem het soort meeslepende Ivy League-hardnut waar Donna Tartt zo goed over vertelt. Gewonde jukbeenderen en bedauwde voorhoofd, lip een losbandige wending gewoon klaarstaan ​​om zijn onveilige hang aan een Gauloise te bereiken.

Hades TrailerVerschillende dingen over Hades

Wat de strijd van Hades me helpt te onthouden, zijn de fantasieproblemen van Bastion, vooral bij het spelen met gekke wapenmixen uit de late game. Bovenal was de strijd van het bolwerk het uitzicht als het wankele gebied. Mijn hete kijk op een game uit 2011 is echter dat het vechten echt lukt! Hades voelt als een ontwikkeling ervan, alleen het oproepen van goddelijke wezens in Hades geeft begiftigingen in plaats van veroordelingen. Revisies kunnen halverwege de looptijd worden teruggekocht, net als bij uw middelpunt.

Gouden munten, obolen uit de ogen van de doden, kunnen worden uitgegeven in de winkel van Charon wanneer deze opduikt in een kamer voor tijdelijke buffs en recupereert. Daarna, terwijl scherven van onduidelijkheid kunnen worden besteed in het Huis van Hades voor voortdurende herontwerpen! Als dubbele cross-schade of het vermogen om de ondergang uit te dagen en terug te keren naar half welzijn als je in ieder geval zou vallen. Parels kopen herontwerpen voor het middelpunt en daarnaast voor de verborgen wereld. Waaronder kamers met recuperatiebaden of urnen die kunnen worden verpletterd voor obolen.

Meer onheil of een gloednieuwe special

Er is een gelijkheid tussen de prijzen en mijn eigen capaciteiten, beide drijven me verder. Het is het meest vergrendeld met de herontwerpboom van een roguelike sinds Rogue Legacy. Dat is de helft van wat me terugbrengt naar Hades, en de andere helft is het zich ontvouwende verhaal van Zagreus. Hij had ongetwijfeld de meest opvallend vreselijke held van een videogame kunnen zijn. Woedende, bleekgele prins die bruist van conventionele felheid. Het is eerder zijn vader Hades, een gothic beefcake-kerstman die de hele dag schreeuwt tegen bureauwerk en kreunt over zijn ondergeschikten, die die baan vervult.

Zagreus is beminnelijk, met een wrange komische neiging! Als het gratis spel Hades snugly vraagt ​​hoe de meest recente poging om het domein te vernietigen gaat, antwoordt hij! Mijn schuren was een genoegen, zeer verplicht om navraag te doen. De heerser lijkt ook gewoon een aanvaardbaar persoon te zijn, die zich afstemt op verhullingen als ze praten over hoe ze overgaan. De huiswerker waarderen die bovendien een afgehakte gorgonenkop is, en observeren wie de vertegenwoordiger van de dag is terwijl je hallo, bravo, Achilles zegt.

Fantastische voortgang en verhaallijnen na het spel

Het helpt de levensduur van Hades dat er nog een lange weg te gaan is. Daarna zijn er zes specifieke wapens. Iedereen is buitengewoon buitengewoon en hun handigheid hangt uitsluitend af van de neiging van de speler. Met Abbadon kan de speler zijn lot zo bepalen dat het echt nieuw aanvoelt. Gehenna is een fantastisch spel en een bijna onberispelijke roguelike. De voortdurende interactie is eindeloos plezierig. Een run kan volkomen onmiskenbaar aanvoelen van het volgende. Dankzij de doorlopende lijn van het rijke account kunnen spelers meedoen met de cast van personages terwijl ze kiezen. Volledig weerspiegelt de eigen open afwerking en flexibele voortdurende interactie-ervaring van het spel. De ongeëvenaarde verstrengeling van verhaal met spelerervaring concretiseert Hades PC spel. Zoals waarschijnlijk de beste ronde van 2020 en misschien wel de beste roguelike ooit gebouwd.

 

 

Hades

Hades Spel

Downloaden

Spel Hades Systeemeisen :

Hades spel systeemvereisten (minimum)

Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8500 GT
CPU: Intel Core 2 Duo Q6867
Bestandsgrootte: 15 GB
Besturingssysteem: Windows 7 SP1

Hades spel systeemvereisten (aanbevolen)

Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: AMD Radeon HD 5450
CPU: Intel Core 2 Duo Q6867
Bestandsgrootte: 20 GB
Besturingssysteem: Windows 7 SP1

 

 

  • Hades Gratis
  • Downloaden Hades
  • Spel Hades
  • Gratis Hades
  • Hades Downloaden PC
Leave A Reply

Your email address will not be published.