Total War Warhammer 3 downloaden spel

0

Na het verlaten van ons speculeren meerdere jaren! Sega en Creative Assembly hebben eindelijk de kat uit de zak gelaten bij het downloaden Total War Warhammer 3, en het zal een grote worden. Om de set van drie af te ronden, heeft Creative Assembly een behoorlijk immens conflict verzameld, waarvan het pronkt dat het een ongewone schaal zal hebben.

Total War Warhammer 3

Total War Warhammer 3 Spel

Downloaden
 

Balans van de wapens in het spel

Gesitueerd in het rijk van chaos en de landen van het oosten, zal een groep van vier demonische groepen strijden om kracht, vergezeld door een aantal nieuwe menselijke groepen: Kislev en Cathay. Dat is twee meer groepen dan waar Warhammer 2 mee werd uitgezonden, en ze zullen strijden om een ​​gigantische gids.

In termen van kruistochtkaarten is het over het algemeen twee keer zo groot als Warhammer 2’s Eye of the Vortex kaart, actie chef Ian Roxburgh. Wat meer is, zou het moeten zijn, want dit is het stuk van de Warhammer wereld dat toegang biedt tot de Realms of Chaos, die door hun eigen toedoen een kritieke regio innemen.

The Old World releases

Supporters van Chaos waren beschikbaar in beide eerdere Warhammers, maar dit is de eerste keer dat we de mogelijkheid hebben om demonische groepen te leiden. De strijdkrachten van Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch zijn over het algemeen bijzonder, en je kunt verwachten dat ze heel veel enorme, enorme dieren moeten behandelen. De presentatie van deze groepen zorgt ook voor nieuwe rimpels, aangezien veel Chaos aanbiddende daemons niet van dingen houden als tact, wat een onmiskenbaar kritisch stuk Total War Warhammer 3 gratis is geworden.

Leuk om die nieuwe dingen te zien

Imaginative Assembly is niet bereid om de details te delen, maar Roxburgh prikt hoe ze contrasteren op basis van wat we gewend zijn. Wat als we dit eenvoudigweg zeggen: kun je Khorne en zijn volgelingen echt zien neerploffen voor een aantal genereuze uitwisselingen met zwakke mensen? Er is maar één uitwisseling met de Blood God, en die houdt in dat hij een verschrikkelijk pakket Claret naar binnen slikt.

Hoezeer ik er ook naar uitkijk om eindelijk deze demonische klootzakken in handen te krijgen, net zo geïnteresseerd door hun menselijke partners. Cathay, de Chinese eenvoudig van Warhammer, bestaat in het tafelspel op dezelfde manier als een legende, dus er is geen leger voor Creative Assembly om mee te werken. De vorm die de groep op dat moment zal aannemen, is een beetje een geheim.

Breng deze nieuwe dingen in het spel

Er zijn niet veel expliciete subtiliteiten op de missiekaart, hoe dan ook, gamechef Ian Roxburgh heeft bevestigd dat de Warhammer 3 missiegids dubbel zo groot zal zijn als de Vortex-lobbykaart van Total War Warhammer 3 spel. Daarnaast is Creative Meeting van plan om nog een gemeenschappelijke gids-DLC te leveren voor eigenaren van elk van de drie games, die de individuele gidsen van elke game zullen integreren in een enorme, verbazingwekkende techniek Warhammer ervaring.

Total War Warhammer 3 Trailer

Opnieuw werken in dit universum

Het was een verbazingwekkende ontmoeting om dicht bij Games Workshop te werken terwijl zij hun inventieve strategie doorlopen terwijl wij tegelijkertijd door onze eigen strategie gaan. Er is wat heen en weer, we kunnen elkaar kritiek geven. Uiteindelijk is het hun IP, en we moeten toegewijd zijn aan wat die mensen verzinnen, maar het feit dat we bijna onmiddellijk in die cirkel zitten, heeft ons echt energie gegeven.

Op het moment dat de eerste twee games goed zijn geworden, en ze vinden dat we hun IP behoorlijk hebben ondersteund en dat we het echt begrijpen, stelt dat ons in staat om de relatie op te bouwen met waar er een hoop communicatie is over Kislev en Cathay , en veel gemeenschappelijk vertrouwen en respect. Dat houdt in dat we dingen kunnen doen die we nooit hadden kunnen doen, wat de fans verbetert, vooral voor degenen die Warhammer buiten Total War hebben gevolgd.

Het laatste spel in de trilogie

In het licht van de voltooiing van de aanvankelijke niet veel games, hebben we de mogelijkheid gehad om iets te ontwerpen dat simpelweg groter, slechter, beter is voor wat het waard is, direct al die tijd. Er is enorm veel extra inhoud, voorbij alles wat we ooit eerder hebben gedaan. We hebben effectief meer verzendingsraces gerapporteerd dan de vorige games, en enorm veel nieuwe componenten. We verlangen er over het algemeen naar dat Warhammer II een monsterlijke stap vooruit was van Warhammer I, maar Total War Warhammer 3 downloaden is dat twee keer.

Total War Warhammer 3

Total War Warhammer 3 Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Intel i5 4th generation / AMD FX-8300
RAM: 8 GB
OS: Windows 7, 64-bit
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 770 / AMD R9 290
FREE DISK SPACE: 25 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Recommended Requirements

CPU: Intel i5 6th generation / AMD Ryzen 5 1600 
RAM: 8 GB
OS: Windows 7, 64-bit
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 5500-XT
FREE DISK SPACE: 25 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 3072 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.