King’s Bounty II downloaden gratis spel

0

Het kwam als een schok om het gratis spel King’s Bounty II te openen en te denken dat het was veranderd in een uitgebreide 3D-wereld. De geperste, zinloze droom van de voorbije games is tot functionele graden ontploft, terwijl je nu de mogelijkheid zou hebben om van je paard te dobberen en te wandelen tussen zijn gewone beurtgevechten met betrekking tot voet. Alles in aanmerking genomen, is het resultaat een vreemd spel, vooral in het grensgebied tussen de RPG en framework-types. Ik heb tien uur of in de buurt van een zeefabriek gespeeld, waarbij ik mijn teen in alle methoden van sidequests heb gehouden en veel individuen, dieren en monsters naar hun vernietiging in de strijd heb gestuurd.

King's Bounty II

King’s Bounty II Spel

Downloaden
 

Mysteries en activa overal

Er zijn drie personages om door te nemen, een krijger, magiër of paladijn, mede gepubliceerde andere handelsmerken blijvende gevolgen na inhoud, ongeacht de manier waarop je je jagers precies op elk moment vanaf de zijlijn ondersteunt in de King’s Bounty serie, boeiende spreuken gooit of puzzelende raketten op het slagveld King’s Bounty II.

Desalniettemin, terwijl ze de strijd aangaan, is het jouw werk, net als in de vorige games, om over de hele planeet te sjouwen, lasten te regelen en middelen en extra eenheden te verzamelen voor je weinig uitgeruste kracht. Het is een prachtig overgebrachte omgeving, vooral nadat je weggaat van het bedekte informatieve oefengebied en terechtkomt in de meer aarzelende Crown Lands. Die gigantisch en niet recht aanvoelen, maar zonder erg op te vallen met de duizelingwekkende grootte van een open wereld King’s Bounty II gratis.

De taak van personages en hardware

Met de hand gemaakte game-instellingen, maar het universum van pc-download King’s Bounty II is ongetwijfeld statischer dan in iets als The Witcher 3. Het is fantastisch, maar inactief: er is geen dag-nachtcyclus, terwijl vijanden ook beperkt zijn tot een aantal op maat gemaakte ontmoetingen begonnen tijdens tussenfilmpjes of rustpauzes in de wereld, waar ze vermakelijk zijn afgezet achter enorme glinsterende hindernissen. Als je de limiet overschrijdt, zul je vechten, ondanks de manier waarop je je grotendeels kunt terugtrekken voor het geval je niet klaar voelt om ze op King’s Bounty te nemen.

Onderzoek de prachtige vergezichten en gebieden

King’s Bounty II downloaden, ofwel struikelend over hen in het wild, of het gevecht aangaan tijdens missies. Sidequests bevatten over het algemeen slechts één gevecht dichtbij een zeer direct biologisch raadsel, maar dit waren problematische ontmoetingen die van vitaal belang waren voor sommige slimme spelers om King’s Bounty te winnen. Waarschijnlijk zal de fundamentele beslissing in een gevecht niet enige tijd voordat je het begint plaatsvinden.

Welke eenheden zou je zeggen dat je met je in gevecht zult nemen? Je kunt er gewoon vijf meenemen, en ze hebben een breed scala aan kenmerken en limieten, van de grommende aanvalshoektanden die scherpe, snelle aanvallen van King’s Bounty kunnen uitvoeren, tot de ijzeren golems die hoe dan ook hard raken, ongelooflijk, vreselijk comfortabel bewegen.

Het ethische kwaliteitsbeslissingskader

Het biedt ongetwijfeld een goede uitbreiding van het spel, vooral wanneer je looks begint te kopen van capaciteiten die je zowel ongetwijfeld kent als degene die je moet leren. Je kunt de materialen gebruiken die geen mana kosten, of mana verslinden om te boeien die je ongetwijfeld kent. Je moet op dezelfde manier wat mana sparen, wat blijkbaar een beperkte hulpbron is, om spreuken van de materialen op te nemen op het moment dat je die actieboom King’s Bounty II hebt gevonden.

Het kopen van nieuwe verzekeringen, wapens en andere dingen verandert eenvoudig het uiterlijk en de subtiliteiten van de eenheid, wat een door goliath verknoeide kans is om legendes op een echt overtuigende manier te onthouden. Dit is dubbel onveilig wanneer een persoon ondubbelzinnig wordt gecommuniceerd als echt fragiel of onbeschaafd bij waarzeggerij, maar het enige dat ze in een gevecht kunnen doen, is geprojecteerde spreuken met behulp van kijk op King’s Bounty.

Humankind Trailer

Drie hoofdpersonages

De laatste grote zorg is de onhandige en ongebruikelijke controleplot King’s Bounty II spel pc van de game. Het heeft alle kenmerken dat het de architecten zijn die de gevoeligheden van het consoleplan overbrengen naar de pc structuur, wat de ervaring onweerlegbaar vervelender maakt dan het zou moeten zijn. Het is niet schokkend, maar er ontbreken een enorme hoeveelheid individuele fulfilment-onderdelen en verschillende vreemde segmenten van actie die de King’s Bounty II onhandig maken.

Onaanvaardbaar onderdeel van het spel

Voor een spel dat niet te ver weg is, bevindt Bounty II zich in een uitstekende focus op staat. Grappig genoeg, naast verschillende grafische blunders en uitglijders, is het spel echt buitengewoon verbazingwekkend, maar heeft het eerder een potentieel echte opstelling die rond de RPG gerelateerde systemen van het spel draait. Waar King’s Bounty II deze zorgen echt kan overweldigen, is het idee van het verhaal en het testen van de belangrijkste verantwoordelijkheid. Het blijft nog niet duidelijk of 1C hun verbeeldingskracht kan gebruiken om deze geliefde serie nieuw leven in te blazen in de huidige gameperiode van King’s Bounty 2.

King's Bounty II

King’s Bounty II Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Core i5-3570K or FX-8310
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 64-bit
VIDEO CARD: GeForce GTX 780 3GB (or Radeon RX 470 4GB)
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 3 GB (4GB AMD)

Recommended Requirements

CPU: Core i7-4790 or Ryzen 3 3200G
RAM: 12 GB
OS: Windows 10 64-bit
VIDEO CARD: GeForce GTX 1060 6GB, GTX 1660 Super (or Radeon R9 Fury)
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.