Car Mechanic Simulator 2021 Downloaden voor PC

0

Car Mechanic Simulator 2021 Download geeft spelers de opdracht om hun eigen autoreparatiebedrijf te kopen en te werken. Ontwerper Red Dot Games maakt sinds 2014 zijn voertuigtestraamwerkreeksen en elke accentuering van de game-ondernemingen om het door elkaar te halen. Simulator 2021-game brengt niet echt veel vooruitgang, maar de nieuw leven ingeblazen plannen met twee of drie nieuwe verhogingen zorgen voor een solide update voor liefhebbers van de serie.

Car Mechanic Simulator 2021

Car Mechanic Simulator 2021 Downloaden

Downloaden
 

Slimme gedachten, minder gelukkige uitvoering

Terwijl de speler voortbeweegt, krijgen ze de kans om hun parkeerplaats op te frissen met betere werkstations, verfwinkel, wasstation voor voertuigen, diagnostiek en schokkend een testritbaan om een ​​goede poging te doen, verf af te stemmen en realistische simulatie game verhaalmissies opnieuw op te bouwen elke missie . Deze extra districten helpen bij het uitbreiden van de geopende posities en geven een redelijk contrast in snelheid met alleen het repareren van voertuigen. Car Mechanic Simulator 2021 Downloaden probeerde echtheid in zijn intelligentie. Garage upgrade systeem automonteur simulator gratis te downloaden. Autogarage project auto speciaal vervaardigde verhaalmissies game automonteur simulator.

Assortiment van onze eigen voertuigen

De educatieve activiteiten lijken redelijk de onvoorspelbare subtiliteiten van het repareren van voertuigen te laten zien, hoe dan ook, als ze klaar zijn, wordt de speler in de steek gelaten om een ​​​​aanpak te bedenken om de bestemmingen van elk werk te bereiken. Het verbergen van gecodeerde highlights op elk voertuigstuk zal helpen bij het isoleren van wat er als eerste moet worden gedaan, hoe dan ook, alles is inbegrepen in ieder geval het werk. Spelers kunnen zonder een zeer opmerkelijk stuk een heel voertuig vernietigen om wat remblokken te repareren.

Diverse onderdelen om ze te laten zinken of eruit te halen

Waar Car Mechanic Simulator 2021 Downloaden lijdt, ligt de nadruk. Bij het vernietigen van ruimtes van voertuigen, klikken spelers op de gemarkeerde schroef na de meegeleverde schroef totdat het stuk verdampt. Vervolgens zullen ze een kronkelend menu onderzoeken om het juiste stuk te kiezen om het te verplaatsen voordat ze terugkeren naar de schroeven. Dit wordt eenvoudigweg geïsoleerd door af en toe een minimaal spel terwijl het gebruik van een specifieke stationconditie de downloadknop voor carrosseriedelen besteedt veel aandacht aan het tunen en herbouwen van auto’s, hetzij om vermoeide onderdelen te repareren, een band te monteren of het voertuig te wassen.

Nauwelijks nieuwe mechanica

Geen van de spellen op beperkte schaal is onnodig gefrustreerd en draagt ​​alleen maar bij aan de ongunstigheid van latere, meer werk vergaarde, beroepen. Ondanks de botheid lijkt Car Mechanic Simulator 2018 in alle opzichten buitengewoon verbazingwekkend te zijn voor autoliefhebbers. De game paradeert ten minste 4000 uitzonderlijke onderdelen en meer dan 70 voertuigen om te beheren in het basisspel met re-enactment. Vanaf de oprichtingsperiode zijn er bovendien twee DLC-pakketten beschikbaar waarmee spelers elektrische voertuigen kunnen beheren of Nissan-dingen kunnen uiten.

Car Mechanic Simulator 2021 Trailer

Beperkte opstelling van oefeningen

Het is duidelijk dat er extra afstemmingsonderdelen en interne aanpassingsbeslissingen kunnen zijn, en de simulatiegame vraagt ​​om een ​​rijmodel dat in feite die van de meest zwakke Need for Speed-segmenten overneemt. Desalniettemin, als we besluiten om niet alle dingen te zien waar deze game het gebrek aan voelt, is het verlangen om je droomvoertuigcollectie samen te stellen echt voorbereid om onze gedachten door middel van talloze vage reparaties te houden. Upgrade systeem auto tuning tuning eindeloze gameplay race auto tuning eindeloze gameplay systeem auto tuning eindeloze jachten handgemaakte verhaal missies autokerkhof jaagt handgemaakte verhaal game ondersteunt niet.

Open kantoren zoals het analytische station

Het is in wezen jammer dat het beschikbaar is vanaf de vroegste beginfase, en bijvoorbeeld niet volgt om alle verhaalbezettingen te doen, omdat je hierdoor alle delen kunt zien die aan het begin van de missie zijn geblokkeerd. Hoe dan ook, het accepteren van iemand zou het zonder ontberingen en ongemakkelijke prestaties kunnen doen, ze zouden sandbox buitengewoon boeiend moeten vinden.

Bovendien is dat over het algemeen de situatie alles in Car Mechanic Simulator 2021 downloaden het zijn veel briljante overpeinzingen. Hoe het ook zij, duidelijk uitgevoerd tegen irrelevante inspanning en kosten. Er zijn enkele verhaalondernemingen, maar de enige kwalificatie onder hen en zijmissies is een boek dat verschillende woorden van de klant uitbeeldt. 

 

Car Mechanic Simulator 2021

Car Mechanic Simulator 2021 Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5 4690 / AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows (64-bit) 7/8/10
VIDEOKAART: NVidia GeForce GTX 760 2GB
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 35 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 2048 MB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5 6600K / AMD Ryzen 7 1700X
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows (64-bit) 7/8/10
VIDEOKAART: NVidia GeForce GTX 1070 8GB
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 35 GB
SPECIFIEKE VIDEO RAM: 8192 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.