Total War WARHAMMER PC Spele Dutch Downloaden activering

0

Total War: Warhammer Dutch Spele PC is een strategie die in het universum van Warhammer Fantasy door oudgedienden van het genre. In het spel beheersen wij één van de diverse facties: het rijk onder leiding van Karl Franz, goblins en orcs geleid door Grimgora Ironehide’a, dwergen, wiens heerser is de High King Thorgrim en vampieren onder leiding van Mannfred von Carstiena. Naast pogingen om overheersen andere krachten, onze factie moeten ook omgaan met de invasie van de chaos, die brengt de oude wereldse en vormt het verhaal van de game.

Total War WARHAMMER Downloaden PC Spele

Total War WARHAMMER Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Vergeleken met de vorige games in de serie Total War game is niet veranderd zijn karakter, en verder gebaseerd op twee niveaus. De eerste is het beheren van onze staat op de strategische kaart van het spel. Hier de leuke plaatsvindt in turn-based en omvat de bouw van gebouwen en de oprichting en het beheer van onze steden en legers, die rond de kaart.


Het tweede vliegtuig in de game zijn real-time gevechten plaatsvinden op gesloten kaarten, waar de gevechten met elkaar gigantische legers aangestuurd door de speler en de computer. Tijdens deze ontmoetingen op het slagveld kunt vinden zelfs een paar duizend eenheden die uniek zijn voor een bepaalde factie. In Total War: Warhammer Dutch PC studio Creative Assembly heeft een aantal nieuwe producten. Onder hen zijn vliegende eenheden en die van grotere omvang dan waarop fans zijn gewend aan de Total War serie. Ze zijn uiteraard allen afkomstig uit de wereld van Warhammer is een spel dat is gebaseerd op de officiële licentie van het universum.

Total War WARHAMMER – Trailer


Zoals gezegd, een overzicht van de gameplay niet wezenlijk afwijkt van die met die we gezien hebben in de vorige serie Total War. De stichting is nog steeds een leuke turn-based management in zijn eigen land – verzamelen bronnen, de ontwikkeling van steden, de ontwikkeling van technologie, handel, uitvoering van wedstrijden diplomatieke, personeelswerving en bewegende takken etc. althans dat de game eruitziet in het model (bijv.. Bij mensen van het Rijk), want in Total War: Warhammer Spele elke race bleek totaal verschillend zijn. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van orcs infrastruktuy strijkt neer in de verre plannen, en het belangrijkste is de zogenaamde. Waaagh! – het origineel vechtlust groene schil ras, een soort resource. Hoe meer we gooien in het strijdgewoel en zie overwinning, hoe meer krijgers chief verzamelt onder haar vaandel, maar van verspilling en verliezen gevechten onze voeding begint te smelten. In elke factie belangrijke rol op de wereldkaart spelen genaamd. agenten of speciale tekens die in verschillende klassen, die op hun eigen manier hun vaardigheden te ontwikkelen samen met de successen, alsmede deel te nemen aan de gevechten.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E6850 3.0GHz /AMD Phenom 8650 Triple-Core
 • Memory: 3 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 450 v4 / AMD Radeon HD 5770 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4790K 4-Core 4.0GHz / AMD FX-9370
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980 4GB / AMD Radeon R9 FURY X 4GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Total War WARHAMMER Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.