Grim Dawn Spele PC Dutch Downloaden

0

Grim Dawn Spele PC is een apocalyptische actie-RPG, vestigt de werklocaties van de klassiekers van het genre hack’n’slash, zoals de Titan Quest. De makers van krat Entertainment is immers onderdeel van oude maker van Titan Quest en grimmige Dawn is gemaakt op de gemoderniseerde engine van de game. Grim Dawn legt op donkere sfeer. In tegenstelling tot de trends in mainstream hack’n’slash (Diablo III, Fakkeltocht II), de oprichting van krat Entertainment niet alleen vertelt een duister verhaal, maar tijdens het spel geeft ons een gevoel van zware sfeer.

Grim Dawn Dutch Downloaden PC

Grim Dawn Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Het verhaal neemt ons mee naar een wereld door conflicten verscheurd Cairn, waar de mensheid staat op de rand van uitsterven, brandstof voor de ontwikkeling van één van de grote races. Onder het handvol overlevenden, ze begon te onthullen het geheim bevoegdheden dat een passend gebruik kan de sleutel voor het opslaan van de hele race. De makers van de afstand in de handen van gamers ongebruikelijke twee-klassen-systeem – elk personage ontwikkelt op twee manieren, en de juiste mix van vaardigheden van elke klasse is de sleutel tot succes. Totale specialisatie is een totaal van 5, dat geeft ons een totaal van 10 unieke combinaties.


Grim Dawn PC Dutch Downloaden biedt karakterontwikkeling tot 85 niveaus. Tot die tijd, zullen de spelers staan meer dan honderd verschillende wezens en veel van de honderden voorwerpen. Na het krijgen van de juiste materialen, spelers kunnen hun eigen nieuwe wapens en bepantsering, die ook gevolgen heeft voor de vormgeving van onze held. Voor spelers wachten een willekeurig gegenereerde kerkers roguelikeowe en vier moeilijkheidsgraden (waaronder twee ontgrendeld nadat de campagne singleplayer), waaronder Hardcore mode.

Grim Dawn – Trailer


Het verhaal Grim Dawn Spele Dutch gooit in het midden van de donkere, door oorlog verscheurde wereld van Cairn. Het eens zo trotse rijk is teruggebracht naar dalen als gevolg van een strijd tussen twee sterke krachten. Hoewel elk van hen begeleid door verschillende doelstellingen, de rivaliteit tussen hen bleek dodelijk voor de menselijke soort, die op de rand van uitsterven. Het onderliggende conflict tussen de bezetters werd een strijd voor het menselijk lichaam, dat één van de partijen vormt de middelen om te groeien. Ten tweede, om te voorkomen dat dit gebeurt, het uitroeien van de mensheid, waardoor hun vijanden kunnen profiteren van coatings lichamelijk bewoners Cairn. De oorlog tussen de invaders bleek desastreus zijn voor de hele regio. Felle concurrentie vervalst, omdat de structuur van de werkelijkheid wakker leven scary monsters. De mensen die overleefden de boerenbeweging in geslaagd om een kleine, verspreid over de hele wereld enclaves. Bovendien enkele van de overlevenden over buitengewone vaardigheden en deze geven hoop dat de mensen met de hulp van een dappere held beheert een verzetsbeweging en om te redden wat nog restte van de oude Cairn.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 720 / INTEL Radeon HD 6570 v2
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 5 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-3240 3.4GHz / AMD Phenom II X4 40
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 5 GB

Grim Dawn Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.