Homefront The Revolution Dutch PC Downloaden Games Computer

0

Homefront The Revolution Dutch PC is de tweede editie van de first-person shooter door Kaos Studios vanaf 2011. Deze keer is het spel is verantwoordelijk intern Diepzilver studio team hiervan verschijnt Studios, voorheen bekend als Crytek UK. Tenslotte de uitgever van het spel – Het eerste deel van mijn gepubliceerde THQ, die begin 2013 haar activiteiten had stopgezet. Geschiedenis blijft de thema’s die in het eerste deel. Na de inval van Noord-Korea de Verenigde Staten het hele land werd bezet. Wij spelen in één van de leden van de weerstand die geprobeerd heeft om een revolutie op nationale schaal.

Homefront The Revolution Downloaden PC Spele

Homefront The Revolution Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De game vindt plaats in een verziekte militaire Philadelphia. Nieuw voor de serie is een speciale uitvalsbasis op verschillende missies. Een van de belangrijke mechanismen van het spel wordt een andere werven waaghalzen aan een ondergrondse organisatie. De game gebruikt de karakteristiek van de beschietingen perspectief, een heleboel is echter stealth. Naast modes functie single player, de auteurs ook een uitgebreide multiplayer-modus, waarin we spelen met levende tegenstanders via het netwerk. Een deel van de multiplayer-modus wordt ook vier kooperacki


In tegenstelling tot de eerste lineaire deel, Homefront: The revolution Dutch Downlaoden Windows PC platform ligt in een open wereld, die voornamelijk afhangt van de volgorde van de spelers en de prestaties van afzonderlijke taken. Als leden van de verzetsbeweging we krijgen de mogelijkheid om mensen in dienst te helpen. Naast de dynamische, open strijd met verschillende soorten wapens en voertuigen, vaak is er ook de behoefte aan het gebruik van conventionele technieken van guerrilla en stille werking achter de vijandelijke linies. Ons uitgangspunt is een schuilplaats waar het interval tussen opeenvolgende missies verfijnen bezeten wapens en uitrusting.

Homefront The Revolution – Trailer


Het verhaal van de game terug in de thread van een hypothetische onverenigbaarheid tussen Noord-Korea en de VS, hoewel dit meer herstart van de serie, veeleer dan een voortzetting. Vier jaar na het begin van de bloedige bezetting van de Verenigde Staten, meer en sterkere brandwerendheid zijn bezig met de voorbereiding van de laatste revolutie, uitgesproken tegen de Aziatische invallers. We staan op de straten van de vernielde en bezette Philadelphia, waar leden van de lokale opstand trachten te dwarsbomen meedogenloze vijand. In de game kom je meer te weten over het lot van geheel nieuwe personages die worstelen met de veel beter uitgeruste Zuid-Koreaanse leger Homefront The Revolution Spele PC.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4570T 2.9GHz /AMD FX-6100
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon R7 260X
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 38 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8320
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 38 GB

Homefront The Revolution Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.