Prince of Persia The Lost Crown Download

0

De Prince of Persia The Lost Crown Download serie heeft langdurige en legendarische platen die vele jaren teruggaan. Van het moderne Prince of Persia: The Lost Crown van ontwikkelaar Ubisoft Montpellier heb ik spijt, want als deze game aangeeft wat mij nog meer te wachten staat in de franchise, heb ik zeker iets gemist. The Lost Crown maakt gebruik van opwindende platformactie, een diepe gevechtsloop en meer om een gloednieuwe conventionele Metroidvania te creëren.

Prince of Persia The Lost Crown Download

Prince of Persia The Lost Crown Download


Download

Prince of Persia The Lost Crown-gamerecensie

Een van mijn favoriete elementen van The Lost Crown veranderde in het kijken naar de mistige kaart van Mount Qaf op het scherm zelf als een keten van gerelateerde gangen, verborgen kamers en platform-puzzelspeeltuinen, deels vanwege het feit dat het verkennen van alles veranderde in een absolute deal. met. The Lost Crown staat in de meeste gevallen hoog, zo niet boven, aan een aantal van de beste van het genre. Gevechten beginnen eenvoudig, met een zware nadruk op pareren, maar groeien uit tot een diepe gadget van uitgebreide vloeraanvallen, luchtcombinaties, projectielcombinatieverlengers, snelle dash-kicks en meer. Prince of Persia The Lost Crown Download Amuletten met speciale woningen, zoals uitgebreide melee-schade of vorstbestendigheid, worden bijvoorbeeld verborgen tijdens het spelen, inclusief het aanpassen van je Sargon. Athra Surges gebruiken speciale kracht die is opgebouwd via gevechten en ze kunnen de last van een ontmoeting in een oogwenk verleggen. En om de toolkit uit te breiden, verzamelt Sargon op een bepaald moment in het avontuur tijdkrachten, die hem krachtige vaardigheden opleveren voor gebruik in gevechten en verkenningen.

Met een sterke reeks toegankelijkheidsalternatieven

De mogelijkheid om de timing van het parry-venster aan te passen, de hoeveelheid gezondheid die je krijgt bij treffers te verhogen of te verlagen en wat voor soort vijanden van jou en portalen nemen waarmee je platformsecties kunt passeren, je kunt Prince of Persia The Lost Crown Download uitstekend volgen als de revel daarin wil je. Het is een lovenswaardige inspanning en weerspiegelt de innovatie van Ubisoft uit Montpellier op deze steeds groeiende stijl. Door snel een Memory Shard, die fungeert als een screenshot in het universum, aan de enorme kaart te koppelen, wordt het bijhouden van wat je op elk moment wel en niet mag doen een fluitje van een cent. Prince of Persia The Lost Crown Download De Lost Crown maakt het moeilijk om de controller neer te leggen en spoort gamers voortdurend aan om net iets verder zijn paden te volgen. Het volgen van zijn chronische drang om meer van Mount Qaf te verkennen is gemakkelijk, ook al is het gemakkelijk om te bepalen hoe precies het voelt om dat te doen. Tussen de briljante platformactie en het aantrekkelijke gevecht en de progressie vloeien de talrijke elementen van The Lost Crown samen in een chique lus.

Gameplay is koning

Dit gaat verder dan het definitief markeren van de kaart en laat spelers weten of teruggaan naar een plek echt de moeite waard is of niet. Memory Shards zijn een gamechanger voor Metroidvania-videogames en hopelijk kunnen ze iets zijn dat andere titels in het genre overnemen. Prince of Persia The Lost Crown Download Prince of Persia The Lost Crown Mount Qaf is eerlijk gezegd gigantisch , boordevol geheime kamers en verborgen gebieden die het verkennen ervan tot een opgave maken, zelfs als het teruggaan af en toe een beetje te veel kan blijken. In plaats van gamers snel van de ene save-factor naar de volgende te laten reizen, zijn er speciale snelle tourrooms, maar die zijn niet groot genoeg, en dus zijn er onvermijdelijk delen van de sport waar spelers worden onderworpen aan een vervelende backtracking.

Backtracking is een onvermijdelijk onderdeel van het Metroidvania-genre, dus fanatici rekenen erop, maar bepaalde regio’s in The Lost Crown zijn zorgwekkender om te ontdekken dan wat dan ook, wat het een hele klus maakt om er meerdere keren doorheen te moeten gaan. Aan de andere kant, als je door reeds onderzochte secties gaat met nieuwe krachten, zal Sargon bijna iets kunnen ontdekken, of het nu een nieuwe zijmissie, een schat, een optioneel beschikbare baas of wat dan ook is.

Fantastische Metroidvania

Prince of Persia The Lost Crown Gratis introduceert een buitengewoon goed eersteklas levenskenmerk, bekend als Memory Shards, dat de kaart markeert en een beeld maakt van de directe locatie. Spelers kunnen bovendien een obstakel tegenkomen waarvan ze niet weten hoe ze er doorheen moeten komen, maar met de Memory Shards kunnen ze er een foto van maken en later teruggaan nadat ze hebben wat ze nodig hebben.

Hoe download en installeer je het spel Prince of Persia The Lost Crown op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden .
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Prince of Persia The Lost Crown op pc:

 • Grafische kaart : NVIDIA GeForce GTX 950 (2GB VRAM), AMD Radeon RX 5500 XT (4GB VRAM)
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-4460 3,4 GHz, AMD Ryzen3 1200 3,1 GHz
 • Hdd-ruimte : 30 GB
 • RAM : 8 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Prince of Persia The Lost Crown op pc:

 • Grafische kaart : NVIDIA GeForce GTX 960 (4GB VRAM), AMD Radeon RX 5500 XT (4GB VRAM)
 • CPU Videokaart : Intel Core i7-6700 3,4 GHz, AMD Ryzen5 1600 3,2 GHz
 • Hdd-ruimte : 30 GB
 • RAM : 12 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Samenvatting van de gamerecensie

Memory Shards zijn niet het eenvoudigste levensstijlkenmerk van de sport dat het extra bereikbaar maakt. Met The Lost Crown konden gamers het plezier aanpassen hoe ze maar wilden, door te kiezen uit vooraf ingestelde moeilijkheden of door hun persoonlijke aangepaste probleem te vergroten.

Veelgestelde vragen voor het spel “Prince of Persia The Lost Crown”

1. Amuletten veranderen andere vaardigheden

Iemand die het niet erg vindt om de gevechten van de sport onder de knie te krijgen, kan de strijd verzachten, terwijl iemand die niet geïnteresseerd is in platformactie hulp kan krijgen. Toegankelijkheid gaat verder dan de gevechten en platformactie van de game, waarbij The Lost Crown is voorzien van optioneel verkrijgbare objectieve markeringen die kunnen worden uitgeschakeld als spelers een extra conventionele Metroidvania-ervaring willen.

2. Reis door Perzië

Spikes-lijn gangvloeren, moorddadige slingers zwaaien door je parcours, structuren breken onder je, en voor de liefhebbers van echt diepe sneden zul je zelfs met je eigen dubbelganger te maken moeten krijgen. Gelukkig heeft je hoofdpersoon, een krijger genaamd Sargon die meer koelte uitstraalt dan een koelkast, enkele hints uit The Sands of Time overgenomen en een paar tijdelijke buigkrachten voor zijn onderneming ingepakt.

3. Uit de Perzische mythologie

Dat traditionele diplomaontwerp is vermengd met factoren die je zult kennen van de Metroidvania-grootheden, bestaande uit specifiek zwaardvechten dat enorm veel gebruik maakt van parries, nagelbijtende bazen en een selectie amuletten die je talenten op enorme, significante wijze vergroten. benadert.

4. Wat zijn de systeemvereisten van de game Prince of Persia The Lost Crown op pc?

Minimale hardwarevereisten: Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 950 (2GB VRAM), AMD Radeon RX 5500 XT (4GB VRAM), CPU Videokaart: Intel Core i5-4460 3,4 GHz, AMD Ryzen3 1200 3,1 GHz, Hdd-ruimte: 30 GB, RAM: 8 GB RAM, Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten: Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 960 (4GB VRAM), AMD Radeon RX 5500 XT (4GB VRAM), CPU Videokaart: Intel Core i7-6700 3.4 GHz, AMD Ryzen5 1600 3,2 GHz, HDD-ruimte: 30 GB, RAM: 12 GB RAM, Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Leave A Reply

Your email address will not be published.