Sovereign Syndicate Download

0

Sovereign Syndicate Download kan een steampunk-CRPG zijn , maar het is nu geen steampunk van ballrooms en zeppelins. Het is de groezelige gootmythe, waarbij de kans veel groter is dat je een rattenvanger of straatproever tevreden stelt dan de koningin van Engeland. Als je bedenkt hoe geweldig Disco is geworden, is het uitnodigen van die beoordeling net zo formidabel als het combineren van een geklede jas met vingerloze handschoenen.

Sovereign Syndicate Download

Sovereign Syndicate Download


Download

Sovereign Syndicate game recensie

Sovereign Syndicate Downloaden leent zwaar van Disco Elysium, zowel qua presentatie als de scrollende tekstuele inhoud, onderbroken met behulp van interne stemmen en spel. Gevechten leggen de nadruk op het feit dat ze enigszins bestaan, en gebruiken hetzelfde beleid als elke andere controle van je vaardigheden. Het is niet langer precies hetzelfde spel, het gebruik van tarotkaarten in plaats van een kubus en met een plaatsing richting Arcanum of Shadowrun in een hoge hoed, maar het is een van de eerste RPG’s die definitief op Disco Elysium is gebouwd. Sovereign Syndicate Download Hoewel het model van Victoriaans Londen in Sovereign Syndicate Gratis PC korrelig is, is het niet de realiteit. Atticus is een minotaurus, een deel van East End is een weerwolfopvanggebied en de helft van de politie lijkt uit centauren te bestaan. Het speelbare personage van 0,33, Teddy Redgrave, is een dwergingenieur die optreedt als monsterjager met een door stoom aangedreven automaat genaamd Otto als zijn sidekick.

Met 3 deelnemende karakters

Helpt je om dit abnormale Londen vanuit uitzonderlijke perspectieven te zien, ook al bevinden ze zich allemaal aan de onderkant van het sociale spectrum. Je speelt deze personages in afwisselende hoofdstukken, en terwijl hun banen elkaar overlappen, doen ze het grootste deel van de tijd hun persoonlijke probleem. Sovereign Syndicate Download Clara probeert genoeg geld bij elkaar te krijgen om de stad uit te gaan, maar wordt betrokken bij het onderzoek naar een moordenaar die door de kranten de Courtisane Killer wordt genoemd, terwijl Teddy een minder omzichtige moordenaar door het riool achtervolgt en Atticus probeert de jeneverfles buiten te houden, zodat hij kan een paar vermiste weeskinderen en zijn langdurig verloren moeder ontdekken. Sovereign Syndicate Download Er is geen introductie voor mannen of vrouwen, maar je kunt dit drietal pc’s wel personaliseren door te kiezen uit vier versies van elk, met uitzonderlijke startstatistieken en een eigenschap die verschillende communicatieopties ontgrendelt. Mijn Atticus kan worden gedefinieerd door zijn humor, terwijl de jouwe wordt geregeerd door het gebruik van dierlijk instinct, en er kan een potentiële herspeelbaarheid zijn als je terugkeert met een ander.

Je kunt ze ook aanpassen door te spelen, met keuzes die een van de statistieken belichamen die de relevante fysieke humor verhogen en vroeg of laat de beoordeling ervan verhogen. RPG en spijt, een keuze die je uren geleden hebt gemaakt terwijl je niet wist dat het Trickster-archetype geen lachwekkende manier zou zijn om Wrath of the Righteous te spelen en je had waarschijnlijk vanaf het begin op de saaie antieke Angel moeten letten.

Om de pc’s uniek te maken, hebben ze verschillende namen voor zijn of haar statistieken, en elk van deze statistieken heeft zijn persoonlijke stem. Bij een onmiddellijke verhoging van Disco Elysium wordt de tekst die langs het juiste aspect van het scherm scrollt regelmatig onderbroken door de stemmen van deze attributen. Wanneer Clara een zak met contant geld steelt, laat haar intuïtie een ontsnappingsroute zien, terwijl haar verstand het geld telt.

Wanneer Atticus een ijzeren meisje opgraaft, klaagt zijn kwiekheid dat het zien van dit ingesloten stuk gereedschap het koude rillingen bezorgt, terwijl zijn dierlijke intuïtie brult dat de bloedige factor een hoax is en op geen enkele manier een echt martelwerktuig is geworden. Hoewel de stemmen niet zo onderscheidend zijn als Electrochemistry of Shivers, blijft de aanpak krachtig.

Hoe download en installeer je het Sovereign Syndicate spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden .
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Sovereign Syndicate op pc:

 • Grafische kaart : AMD Radeon HD 5450
 • CPU Videokaart: Intel Core i3-2340UE
 • Hdd-ruimte : 20 GB
 • RAM : 8 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Sovereign Syndicate op pc:

 • Grafische kaart : AMD Radeon R5 M230
 • CPU Videokaart : Intel Core i7-610
 • Hdd-ruimte : 20 GB
 • RAM : 12 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Samenvatting van de game recensie

Een andere manier waarop Sovereign Syndicate werkt, is de afwezigheid van een gevechtsgadget. Wanneer een bewegingscollectie zich begint te ontwikkelen, misschien een achtervolging of een vechtpartij, speelt deze zich af in de komische modekunst met de uitkomsten van je alternatieven, of je nu je derringer tekent of probeert weg te rennen, zoals een voorbeeld geïllustreerd in de volgende panelen. Confrontaties zijn niettemin opmerkelijk, maar de afwezigheid van volledige gevechtsmechanismen doet niets af aan de drift.

Veelgestelde vragen voor het spel “Sovereign Syndicate”

1. Arcana voor talentcontroles

Sovereign Syndicate vervangt ook dobbelstenen door tarotkaarten. De Grote Arcana vertegenwoordigt ontgrendelbare man- of vrouwenneigingen, de Duivel geeft je de brutale eigenschap terwijl de Zon je zelfverzekerd maakt, en je trekt ook een nummer.

2. Dit is een veelomvattend spel.

Je genereert nog steeds een willekeurige hoeveelheid, maar op een manier die het tijdperk accentueert, waarin het occultisme veranderde in een semi-fatsoenlijke salonrage, terwijl kubusvideogames als lomp werden beschouwd. Er is een tabblad waarop we onze moderne missies kunnen bekijken, waar we op dit moment enige interesse voor moeten hebben.

3. De rol van gokmechanismen

Zo nu en dan een tiental gevallen in een enkele verbale uitwisselingsthread. Het is een spel waarin geen enkele interactie een verspilde expositie of opvulling lijkt, en je voortdurend je eigenschappen gebruikt of verbetert. Het zal echter ook de nachtmerrie van elke completist zijn. In principe zou je op jouw manier naar vervulling kunnen winkelen als je veel tijd over had, maar zelfs deze korte demo laat zien hoe moeilijk een alleskunner-aanpak kan zijn.

4. Wat zijn de systeemvereisten van de Sovereign Syndicate-game op pc?

Minimale hardwarevereisten: Grafische kaart: AMD Radeon HD 5450, CPU Videokaart: Intel Core i3-2340UE, HDD-ruimte: 20 GB, RAM: 8 GB RAM, Besturingssysteem: Windows 10 64-bit Aanbevolen hardwarevereisten: Grafische kaart: AMD Radeon R5 M230, CPU Videokaart: Intel Core i7-610, HDD-ruimte: 20 GB, RAM: 12 GB RAM, Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Leave A Reply

Your email address will not be published.