War Hospital Download

0

Met de aanstaande release in hun nieuwe controlegame War Hospital Download waar spelers een WW1-veldsanatorium runnen. Hebben de ontwikkelaars van de Nacon studio hun oorzaken van een aantal unieke aspecten en bijzonderheden van de sport gedeeld. Bekijk de 3 films gemaakt met behulp van de studio, voor liefhebbers van controlevideogames.

War Hospital Download

War Hospital Download


Download

War Hospital Spel Recensie

War Hospital moet momenteel worden gereserveerd en wordt mogelijk op 11 januari 2024 gelanceerd voor PlayStation 5 en pc. De ontwikkelaars van Brave Lamb kozen ervoor om War Hospital een pseudo-verstandige beeldmode te bieden. Deze inventieve route, gestileerd maar toch authentiek in de historische realiteit, vermenselijkt de karakters van het spel. War Hospital Download Dankzij een bewuste overdrijving in hun proporties worden de personages expressiever. De kleding van die tijd had een beperkt kleurenpalet van onervaren, grijs en bruin. Door in de schoenen van majoor Henry Wells te kruipen, neemt de deelnemer een vergoeding aan bij een Britse medische instelling in een fictieve stad in het noorden van Frankrijk.

Spel viert het leven

De iets extra kleurrijke stijl van War Hospital Free omzeilt dit obstakel, waarbij het meer reliëf de personages zeker tot leven brengt op het scherm en de deelnemer in staat stelt de verschillende apparaten beter te onderscheiden. De studio heeft eenvoudigweg identikit-karaktermode voorkomen. War Hospital Download In War Hospital zijn de selecties die door de deelnemer gaan niet zwart-wit. Welke beslissing ze ook nemen, het heeft voortdurend zijn eigen economische en ethische gevolgen. Bij het opgeven van het avontuur ontgrendelt de som van deze alternatieven een van de haalbare verhaaleindes. Besluitvorming volgens de War Hospital spel methode, wachtend op effecten, ongeacht of deze op korte of lange termijn meetbaar zijn. War Hospital Download War Hospital combineert een puur strategische economische aanpak met een extra menselijke maatstaf. Brave Lamb studio heeft talloze technieken gebruikt om de gegevens die de deelnemer tijdens de duur van de sport in gedachten wil houden, menselijker te maken: een volledig persoonsrapport, inclusief een verspreiding van persoonlijke informatie, waaronder de stand van zaken van familieleden of klinische dossiers , of extra activaties die aan de deelnemer worden gegeven tijdens het maken van keuzes.

Bloedigste oorlogen uit de geschiedenis

Je volgt onze informatie al een hele tijd en je realiseert je dat we toegewijd zijn aan het creëren van een zeker nauwkeurig spel. Omdat het doel van de sport is om mensen te redden in plaats van te doden, biedt War Hospital PC een unieke invalshoek ten opzichte van andere gevechtsaanpakspellen . We willen de sport zo diep en realistisch mogelijk maken, met respect voor het onderwerp dat het biedt.

De inhoud van deze grotere informatie kan tot meer dramatische keuzes leiden, als de deelnemer bijvoorbeeld te weten komt dat een van zijn patiënten op een baby wacht, of dat er een jonge echtgenoot is die wanhopig verlangt naar de terugkeer van haar man. Oorlog Combineren van componenten War Hospital, een combinatie van real-time approach- en survivalgames, is een uniek besturingsspel voor één speler waarin spelers keuzes moeten maken om vooruitgang te boeken. De gameplay is voornamelijk gebaseerd op het omgaan met een beperkt sanatorium en het toezicht houden op de behandeling en rehabilitatie van gewonde soldaten op een bepaald moment in de Eerste Wereldoorlog.

Hoe download en installeer je het War Hospital spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden .
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor War Hospital op pc:

 • Grafische kaart : GeForce GTX 660, Radeon R7 370 of gelijkwaardig met 2 GB video-RAM
 • CPU Videokaart: Intel Core i7-3770
 • Hdd-ruimte : 30 GB
 • RAM : 6 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 7/8/10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor War Hospital op pc:

 • Grafische kaart : GeForce 970, Radeon RX 580 of gelijkwaardig met 4 GB video-RAM
 • CPU Videokaart : Intel Core i5-8400
 • Hdd-ruimte : 30 GB
 • RAM : 8 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 7/8/10 64-bit

Samenvatting van de game recensie

Dit is de reden waarom War Hospital over een aantal recreatiemechanismen beschikt, waaronder controle, aanpak en functiespel. Deze unieke structuren zijn ingewikkeld en we hebben meer verbetertijd nodig dan eerder werd gedacht om de juiste stabiliteit te vinden.

Veelgestelde vragen voor het spel “War Hospital”

1. Beheer uw medewerkers

Artsen, verpleegkundigen, ingenieurs, u neemt de rekruteringsbeslissingen. Jij maakt de verhalende selecties, die een echt effect hebben op hoe het spel zich ontvouwt.

2. De hulp van de keizerlijke oorlog

De gameplay-mechanismen draaien om de behandeling en rehabilitatie van gewonde infanteristen. Als majoor Henry Wells zullen gamers worden geconfronteerd met de uitdagingen van beperkte bronnen, tijdgebrek en de altijd aanwezige gevaren van oorlogvoering.

3. De diepgaande controle-gameplay

De sport vereist bovendien dat gamers ethische keuzes maken die een effect hebben op de squaddies, de stand van zaken aan het front en de gevechten. De deelnemer ondergaat daarom een emotionele beproeving via het drama dat wordt ervaren door de soldaten die naar het bloedbad zijn gestuurd. De sport benadert het probleem van conflicten heel anders dan gewoonlijk het geval is.

4. Wat zijn de systeemvereisten van het War Hospital-spel op pc?

Minimale hardwarevereisten: Grafische kaart: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 of gelijkwaardig met 2 GB video-RAM, CPU Videokaart: Intel Core i7-3770, Hdd-ruimte: 30 GB, RAM: 6 GB RAM, Besturingssysteem: Windows 7 /8/10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten: Grafische kaart: GeForce 970, Radeon RX 580 of gelijkwaardig met 4 GB video-RAM, CPU Videokaart: Intel Core i5-8400, Hdd-ruimte: 30 GB, RAM: 8 GB RAM, Besturingssysteem: Windows 7/8/10 64-bit

Leave A Reply

Your email address will not be published.