Pioneers of Pagonia Download

1

Pioneers of Pagonia Download is een wereldwijde constructiesimulatiesport die is ontwikkeld en gepost met de hulp van Envision Entertainment. Envision had een handje bij de soortgelijke ontwikkeling van Command & Conquer, dat naast Electronic Arts opereerde. Ze wonnen ook de prijs voor Beste Studio 2011, MMO van het jaar en nog veel meer. We hebben dus een bekroonde indiestudio met veel ervaring.

Pioneers of Pagonia Download

Pioneers of Pagonia Download


Download

Verspreide dorpen

Colony Sim kunnen ook een heer in gedachten houden die de naam Volker Wertich draagt. In 1993 werd hij de geest achter The Settlers, een conventionele stad die recreatie bouwde. Met de hulp van velen beschouwd als een herinnering aller tijden uit zijn vroege leven, zijn we verheugd om te zien dat Volker terugkeert naar de industrie met Pioneers of Pagonia Download, optredend als creatief directeur en mede oprichter van Envision Entertainment.

Welnu, Pagonia beschikt over meer dan veertig unieke gebouwen en 70 buitengewone vormen van voorwerpen. Spelers worden aangemoedigd om creatief aan de slag te gaan tijdens het bouwen en omgaan met hun kolonie, productieketens en economie. Terwijl gamers alle gebruikelijke dingen voor het bouwen van metropolen doen, kunnen gamers de legendarische eilanden van Pagonia verkennen en ontdekken.

Pioneers of Pagonia Download

Diverse handelsaanbiedingen

Om te beginnen geeft Pagonia de daaropvolgende kaartselecties; rijke bosrijke omgeving, het gemakkelijkst vochtige grasland en droge rotsen. Het is waarschijnlijk veilig om erop te rekenen dat er minder hulpbronnen zijn op de graslanden en rotsachtige terreinen. Dus omwille van deze playthrough, ging ik voor het rijke bos. Eén ding dat mij meteen opviel, was het procedurele tijdperk. Eerlijk gezegd is de aandacht voor het element verbazingwekkend.

Pioneers of Pogonia beschikt over procedureel gegenereerde eilanden. Dit voegt een niveau van onderscheidend vermogen toe aan het spel dat we niet zien bij een kolonie sim. Maar wat maakt Pagonia nog meer uniek in de stijl? Over het algemeen speelt Pioneers of Pagonia naar behoren, mijn eenvoudigste echte angst is het verstrijken van de tijd. Niet in staat zijn om snel vooruit te komen, betekent een trage start en een paar langere wachttijden.

Pioneers of Pagonia Download

Content creatie

Voor de rest is er echter niets overdreven of afwijkend van de norm voor een pre-alpha-build. Wat de foto’s betreft, omschrijf Pagonia als low-poly, cel-shaded en merkbaar vrolijk. Heldere kleuren en vrolijke kleine animaties schreeuwen om verkenning en nodigen de speler uit voor een warme, gastvrije international. Je kunt dorpelingen zien opvegen en stofwolken zien ontstaan, hout worden verkleind en zaagsel op de vloer kwijtraakt, terwijl mensen gapen.

Waar absoluut trots op is, is het niveau van de elementen, neem de zagerij als voorbeeld. En dat wordt allemaal gesubsidieerd door gebruik te maken van een paar opmerkelijke geluidsopstellingen. Je kunt aandacht besteden aan het vegen, het draaien van de zaagbladen, het splijten van hout en het geruis van dorpen. Wat echter vrijwel opvalt, is hoe de geluiden vervagen of verschijnen als je in en uitzoomt op individuele gebouwen.

RTS stijl

Voor een pre-alfa Constructie zijn de zaken ook al behoorlijk gepolijst. Geen weergavescheuren, grafische systeemfouten, verkeerd uitgelijnde texturen of gruwelijke animaties van welk type dan ook. Naast het bouwen van nederzettingen en het verkennen van de omgeving, bouw je wachttorens en breid je je territorium uit. Je wilt de mist van oorlogsvoering van de kaart halen door verkenners uit te sturen.

Als je de procedureel gegenereerde kaart verkent, zul je verschillende facties ontdekken die deel van je kunnen uitmaken als je helpt hun problemen op te lossen. Door ze de gewenste bezittingen te geven of een schatzoeker erop uit te sturen om een van hun verloren artefacten te lokaliseren. Het zijn echter niet langer alleen bandieten die je nederzettingen overvallen, maar ook bovennatuurlijke entiteiten, zoals geesten en weerwolven.

Pioneers of Pagonia Download

Gebouwen en wegen

Bovendien vereist de uitbreiding dat er grensstenen worden gemaakt, die je pioniers vervolgens kunnen gebruiken om meer land voor je nederzetting te zeggen en je grenzen te vergroten. Bovendien zijn er vijandige facties binnen de internationale gemeenschap. Wanneer de game later dit jaar wordt gelanceerd, zullen er 40 buitengewone huizen moeten worden gebouwd. Het enige wat je dus wilt, zijn voldoende bronnen om te construeren.

Bovendien kunnen er meer dan zeventig buitengewone soorten goederen zijn. Je moet de productieketens manipuleren en je groeiende financiële systeem opzetten. Na enige tijd met de demo te hebben doorgebracht, is Pioneers of Pagonia Download Gratis duidelijk een strategiespel om in de gaten te houden. Het geeft zowel vorm als een geweldige aanvulling op de stijl. Je kunt de demo zelf uitproberen tijdens het naderende Steam Next Fest.

Pioneers of Pagonia Download

Doel van een kaart

Elk gebouw in Pioneers of Pagonia wordt vanaf het begin ontgrendeld; er zijn geen studies of technische struiken. Het plaatsen van gebouwen in Pioneers of Pagonia kan niet eenvoudiger; de gebouwen klikken met hun voorkant naar paden. Paden aanleggen is een droom; het is zo goed toegepast in de demo, en je bewoners zullen de paden gebruiken om bronnen te vervoeren en ongeveer te passeren.

Ja, uw civiele apparaten zullen zich het meest effectief verplaatsen in de veilige gebieden van uw eigen grondgebied en kunnen alleen huizen en wegen binnen die grenzen aanleggen. Alleen pioniers samen met ontdekkingsreizigers of schatzoekers, militaire en mystieke apparaten. Je stadswachten zijn gestationeerd in wachttorens en verschillende huizen in grote gebieden. Ze pakken grensstenen op en maken je territorium stap voor stap groter.

Hoe Pioneers of Pagonia PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Pioneers of Pagonia Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Pioneers of Pagonia

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bit Windows® 10 versie 1909 of nieuwer
 • Processor: quad-core
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: nVidia GTX 1050 Mobile / AMD Radeon RX470
 • DirectX: versie 12
 • Bestandsgrootte: 25 GB

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bit Windows® 10 versie 1909 of nieuwer
 • Processor: Hexa-kern
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: nVidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5600 XT
 • DirectX: versie 12
 • Bestandsgrootte: 25 GB
1 Comment
 1. kureg says

  Hartelijk dank voor dit spel

Leave A Reply

Your email address will not be published.