Stargate Timekeepers Download

1

Stargate Timekeepers Download stuwt gamers naar het hart van het Stargate SG-1 universum, waarin ze een team van professionals door een meeslepende marketingcampagne vol verhalen en reizen leiden. Episode One dompelt gamers onder in de hartverscheurende chaos van de Slag om Antarctica, waarbij de dappere Eva McCain samenwerkt om verraderlijke uitdagingen aan te gaan in een poging de dodelijke Kull krijgers te voorkomen.

Stargate Timekeepers Download

Stargate Timekeepers Download


Download

Plan uw beweging

Ter viering van de lancering van Episode One nodigde Slitherine Martin Wood uit, regisseur en fabrikant van Stargate SG-1, Michael Shanks, Stargate SG-1-acteur, Darren Sumner, eigenaar en redacteur van GateWorlds.Internet, en Robert Brown, Stargate : Tijdwaarnemersschrijver, voor een verblijfsweergave de dag ervoor. Zowel fans als nieuwelingen zouden zich diep moeten verdiepen in de wonderbaarlijke wereld van Stargate.

Fans kunnen rekenen op een geheel nieuw en fascinerend verhaal, vol spannende avonturen en raadselachtige ontdekkingen die de erfenis van Stargate zijn gaan schetsen. Stargate Timekeepers Download Gratis beschikt over een originele en rijkelijk vormgegeven verhalende campagne die 14 afleveringen beslaat. Waarin gamers een mix van stealth, competenties en gevechtskracht willen gebruiken om succes te verwerven.

Stargate Timekeepers Download

Vijandelijke routines en uitbuiting

Personages staan centraal in Stargate: Timekeepers, en elk beschikt over een volledig unieke set vaardigheden die je kunt gebruiken om obstakels en vijanden te overwinnen en bij sportpuzzels. Elke aflevering in het real time procedurespel vereist zorgvuldige plannen en deskundig gebruik van vaardigheden, waarbij de speler naar alle waarschijnlijkheid meer stealth nodig heeft dan brandende wapens.

Stargate Timekeepers wordt verdeeld in twee componenten: seizoen één, component één en seizoen één element, waarbij elke fase zeven afleveringen bevat. De studio die Stargate: Timekeepers ontwikkelt is Creative Forge, een onpartijdige studio in Warschau, Polen. Creative Forge is de makers van de approach-game Ancient Space en de turn-based videogames Phantom Doctrine en Hard West, die beide spelen met approach elementen.

 

Kleine groep karakters

Hoewel het nieuws fans van de dive into the stargate sg universe franchise moet opwinden, blijft het project binnen de eerste niveaus van verbetering en kan het enkele jaren duren voordat het klaar is. De reactie op de betrokkenheid van Slitherine studio’s zal afhangen van hoe gameliefhebbers de uitgebreide titelcatalogus van de uitgever betalen. Echter, de eerdere betrokkenheid van schrijver Slitherine bij de goed ontvangen Battlestar Galactica Deadlock.

Als je zelf een indruk wilt krijgen, kun je dat bereiken door de demo te gebruiken die beschikbaar is op lead a team of specialists. Als je tegenwoordig stealth-games als Desperados Three en Shadow Gambit: The Cursed Crew hebt gespeeld. Hier bestuur je je personages ook vanuit een isometrisch perspectief, terwijl je door de regio sluipt en probeert het beoogde taakdoel te bereiken zonder overmatig veel aandacht te trekken of gedood te worden.

Alliantie met de Unas

Net als de genoemde titels heb je wapens tot je beschikking, ook al zijn ze een extraatje van een laatste lodge. De stealth-factor is duidelijk het aandachtspunt, zodat je langs vijanden probeert te sluipen, ze afleidt of uit de genegeerde weg verplaatst totdat de richting duidelijk is. Zoals gebruikelijk let u op zichtlijnen, geluiden en al dat soort dingen, terwijl u vooral uw vaardigheden gebruikt.

McCain kan bijvoorbeeld in het kort de aandacht van een vijand op een geselecteerde route richten door een patroon te gooien. Je collega Max Bolton lokt vijandige krijgers met fluitjes naar verborgen hoeken en kan vervolgens abrupt toeslaan nadat hij zichzelf voorheen heeft gecamoufleerd. Spelers die Stargate: Timekeepers kopen, krijgen volledige toegang tot alle afleveringen van dit eerste seizoen naarmate deze beschikbaar komen.

Stargate Timekeepers Download

Tegen de vloot van Anubis

Je beschikt zelfs over een tactische buit, die je kunt gebruiken om de bewegingen van verschillende hoofdrolspelers te synchroniseren en daardoor meerdere vijanden tegelijk af te werpen. Goed voor een effectieve planning of om snel schade op te lopen in de warmte van het moment en een overzicht op topniveau te krijgen. Zoals opgemerkt ligt de focus op stealth; dit is niet altijd een recreatie die is ontworpen voor een open gevecht.

Dienovereenkomstig kunnen uw mensen het meest effectief een beetje ondergaan, dus zorg goed voor hen. Elke karakteraflevering is een volledige singleplayer-onderneming. En denk van tevoren goed na over wat u doet. Quicksave en Quickload zijn hier ook je vrienden en ze zijn zeker kort. Allereerst is er een marketingcampagne van 14 projecten gepland. Maar wees voorzichtig, de camouflage duurt alleen zolang je niet beweegt.

Nieuwe en bekende gezichten

Over het algemeen bestuurt en speelt het zoals voorspeld in de demo en werkt het tot nu toe redelijk stargate sg universe lead. Van pad, dat nog steeds zou kunnen worden verhandeld tussen nu en de release in december, maar in termen van kwaliteitsafstemming is Stargate Timekeepers Download nog niet altijd helemaal op het niveau van de games van Mimimi Games. Er ontbreekt nu niet veel meer, het is gewoon de kers op de taart in zinnen.

De eerste zeven afleveringen zijn meteen verkrijgbaar als seizoen één, terwijl de game op 12 december 2023 wordt gelanceerd. De laatste zeven afleveringen zullen naar verwachting op een dag in de eerste zone van 2024 beschikbaar zijn voor kopers in de vorm van het seizoen. De sport duurde ongeveer 30 tot 40 minuten, maar je zou waarschijnlijk hetzelfde of misschien meer kunnen aannemen voor de ontspanning van de onderneming.

Hoe Stargate Timekeepers PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Stargate Timekeepers Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Stargate Timekeepers

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: Intel Core i3-8100, AMD Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 950, Radeon R9 270X
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 45 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: Intel Core i3-10100, AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 1650, Radeon RX 570
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 45 GB beschikbare ruimte
1 Comment
 1. trex says

  Geweldig om te zien dat dit werkt

Leave A Reply

Your email address will not be published.