Terminator Dark Fate Defiance Download

1

Terminator Dark Fate Defiance Download is een RTS ontwikkeld door middel van Slitherine en er is tegenwoordig een speelbare demo beschikbaar als onderdeel van Steam Next Fest. De release staat gepland voor later dit jaar. Je kunt het bevel overnemen en je leger leiden om het plan van Legion om de mensheid te bederven te dwarsbomen, of als één van de drie facties te spelen in schermutseling en multiplayer.

Terminator Dark Fate Defiance Download

Terminator Dark Fate Defiance Download


Download

Bezetbaar voor verdediging

De volledige tijdstrategiesport zal bestaan uit een verhaalrijke campagne en een aantal schermutselings en multiplayer modi. In een verwoest internationaal internationaal des oordeelsdag komt het grootste gevaar misschien niet van de verwoestende machines, maar ook van bendes andere menselijke overlevenden. De missies belichamen de eerste campagnelagen, leren de basisprincipes van de sport en laten de spelers kennismaken.

De game bestaat uit drie eventualiteiten voor één speler en één schermutselingskaart die speelbaar is in de Assault modus. We beginnen Terminator Dark Fate Defiance in de begindagen van de aanvallen van Legion in een verwoeste stad. We spelen als agent Stevens die de prijs van zijn collega-politieagenten neemt, vervolgens de stad in gaat en de overblijfselen van infanteristen tegenkomt die geen leider hebben.

Terminator Dark Fate Defiance Download

Moderne strategieconventies

De hoofdpersonages zijn stemacteurs en hun optredens komen vaak overeen met hun gegeven avatars. De game presteert net als de meeste andere RTS videogames: klik op slepen om uit te kiezen, strijdgroepen, aanvalsbewegingen enzovoort toewijzen. Sommige extra toolhints of tutorial activaties kunnen ook helpen bij het uitleggen van enkele van de UI elementen die eerder algemeen werden ontdekt en met mijn muis over elk element zweefden.

Als je hierop klikt, ga je rechtstreeks naar de eenheid die geselecteerd is, zodat je snel probleemcommando’s kunt geven en kunt terugkeren naar het hoofdgevecht. Om munitie aan te vullen, moet je naar een munitiepunt aan een bureau of een mobiele munitiewagen gaan als de opdracht er een heeft. Je neemt het commando over en na snel vooruitspoelen door de tijd kom je vervolgens naar voren als majoor binnen de marine.

Overdreven militaristisch

Een vergelijkbaar probleem doet zich voor bij voertuigbenzine, ook al gaat het binnen de derde onderneming vrijwel over het tanken van auto’s die zijn gerepareerd voor gebruik om de voorste sporen te versterken. De eerste missies waren eenvoudig en met een eersteklas kennismakingscurve, en bij mijn eerste poging faalden de 0,33-onderneming omdat het de intensiteit en complexiteit verhoogt.

Het schietbereik van wapens van beide kanten neemt afscheid met bepaalde eenheden die soms niet zowel de aanvaller als de verdediger op het scherm konden zien, ondanks dat de camera helemaal was uitgezoomd. Scrollen gaat snel genoeg, maar het zou top zijn als je voldoende kunt uitzoomen om voldoende van een gevechtssector te kunnen bekijken om acties te plannen en te verwachten.

Veel opoffering

De skirmish modus voor alleenstaande deelnemers in de Terminator Dark Fate Defiance Download Gratis is een van de Assault modus. In deze modus kun je zowel de Founders- als de Legion factie kiezen met als doel een ondergrondse basis aan te vallen of te beschermen. Het volledige spel kan zelfs karakteristieke Domination Mode kaarten bevatten, waardoor alle drie de facties kunnen worden gekozen met verschillende versterkingsregels.

Alle schermutselingskaarten in de volledige release kunnen speelbaar zijn in de multiplayer-modus, waardoor maar liefst vier gamers het kunnen uitvechten in zowel 1v1, 2v1 als 2v2 videogames. Dit laatste kenmerk stelt spelers in staat karaktervaardigheden, wapens en bepantsering voor squadrons en voertuigen te upgraden, plus aanpassing van eenheden en het kopen en promoten van mankracht, apparaten en benodigdheden.

Terminator Dark Fate Defiance Download

Tussen missies door

Er zijn mededelingen die linksonder in de gebruikersinterface scrollen terwijl een voertuig beschadigd is of een eenheid geen munitie meer heeft. Anders is het eenheidsdetail super voor zowel mens als machine, vooral een aantal van de grotere tankeenheden in het Legioen. Wapens en explosies klonken prachtig, en het voelde oprecht alsof je daar beneden met ze hebt gevochten. Mijnen en raketten beperkt genoeg zijn om te betekenen. 

Belangrijke features binnen de volledige release van Terminator Dark Fate Defiance omvatten een aantal keuzemogelijkheden voor marketingcampagnes, vertakkende communicatie, evenementen en uitdagingsdoelstellingen. In Terminator Dark Fate Defiance re terminator dark zijn er geen korte parkeer- en winposities voor je eenheden, omdat de vijandelijke typen voldoende gevarieerd zijn, en speciale munitiegranaten.

Tegen de machines

De metagame, die niet in de demo wordt verkend, is spannend omdat de campagne bijna verandert in een run-based, volledig resource management-recreatie. Je troepen zullen helpende overlevenden hebben, die vervolgens kunnen leren en in je squadrons kunnen worden opgenomen om ze op volledige sterkte te krijgen, asid en je kunt ook ruwe, nuttige hulpbronnen gebruiken om de munitie van je troepen aan te vullen.

De bronnen zijn zeer beperkt en er is één maat die geschikt is voor alle nuttige bronnen. Deze methode zorgt ervoor dat als je een grote keuze aan gadgets in leven houdt en vraagt om ze volledig bemand en gevuld te houden, je defiance re terminator dark fate een bevolkingsdaling zult zien vanwege het beslag op de hulpbronnen. Het is echt spannend en ik kijk er naar uit om te zien hoe dit de bredere marketingcampagne zal beïnvloeden.

Hoe Terminator Dark Fate Defiance PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Terminator Dark Fate Defiance Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Terminator Dark Fate Defiance

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • Processor: Intel Core i5 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Geforce GTX 750 (2GB)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 25 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibele geluidskaart
Aanbevolen:
 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • Processor: Intel Core i7 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Geforce GTX 1060 (6Gb)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 25 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX-compatibele geluidskaart
1 Comment
 1. steve says

  Bedankt spel is gratis leuk

Leave A Reply

Your email address will not be published.